Boulička na čípku

21.2.14 11:32

Boulička na čípku

Ahoj holky, vím, že nejste doktorky, ale snad některá poradíte - měla jste podobnou zkušenost. Pravidelně beru antikoncepci. Menstruaci jsem měla od 6.2.-11.2. a dneska asi už 5tý den slabě špiním. Trochu mě bolí v podbřišku. Vím, že se to nemá, ale na děložním čípku jsem si nahmatala tvrdou bouličku - asi velikost hrášku. Nesetkala jste se s tím některá? Na gyndu jsem objednana - jdu ve čtvrtek, ale mám hrozny nervy :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
21.2.14 11:38

Utvary na cipku, ted nevim jak se tomu rika ale je to normalni, melo by ti to casem zmizt.Ja to taky mivala.ted uz si v tehu cipek nekontroluju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka_v
21.2.14 11:42

Já mám taky, asi odjakživa. Má to i moje máma.
Nevím sice, jak velké, to nahmatat neumím…
Je to normální.

• Citovat
  • Upravit
2044
21.2.14 11:56

Může to být cysta a nebo taky něco jiného, závažnějšího, každopádně pro klid duše každopádně gynekolog, ten ti řekne opravdu víc, každopádně nervy bych měla taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.14 11:57

A je nomrální, že špiním a pobolívá mě podbřišek? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
21.2.14 12:04

Ja si se spodkem taky uzila. muzou byt nejaky zanet, polypi, ani to spineni stim nemusi mit souvislost..otazka jen casto si prohlizis cipek, a boli te?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
21.2.14 12:05

@iluzionistkaa nemáš dostat třeba v dohledné době měsíčky? Pokud to je cysta, tak ta se může vlivem hormonů zvětšovat, zmenšovat, a taky můžeš krvácet z toho útvaru,…tohle těžko říct, to chce prostě doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.14 12:11

Neee čípek si neprohlížím. Jen včera jsem něco četla na netu. A pak jsem právě „zkoumala“ ten čípek a nahmatala jsem tam tu bouličku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
21.2.14 12:14

No tak uvidis u gy, pises ze tam jdes..ono utvary na nem jsou bezne, a tamty obtize, bud zanet a nebo nejaka ta cysta jak v pisu, ve vetsine odchazeji s ms, ale taky potrapi,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
21.2.14 12:24

Ty běžné útvary jsou ucpané mazové žlázy(v překladu něco jako beďar :roll: 8o ) taky je mám, ale to neznamená že je máš i ty. co to je ti řekne jen dr, se špiněním to nemusí vůbec souviset…já špiním např. ze stresu, velkého fyzického výkonu, únava a pod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.14 15:30

Holky, díky moc. Alespon trochu jste mě uklidnily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat