Boulička na noze

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
47759
26.5.14 17:28

Boulička na noze

Hezké pozdní odpoledne všem :mavam: Mám prosbu. Synovi se udělala boulička na noze. Vypadá to jako kuří oko. Odmočila jsem mu to a vydloubla ven, šlo to hladce, ale okolo to má trošku zduřelé. Zítra se chystáme k dr. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Co to může být? Pošlou nás na chirurgii, nebo na kožní? Nevypadá, že mi měl v nožce něco zabodnuté. Přikládám foto :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
26.5.14 17:33

@ivana-domca pokud se to povedlo vydloubat, tak bych počkala. Vypadá na bradavici nebo tak něco. A když dostaneš ven ten vnitřek, tak se sama zahojí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
26.5.14 17:36

@martina.se já to vydloubla až dneska :think: Jde o to, že to má okolo trošku nateklé a mě se to poslední 2. měsíce dělá taky, ale u mě to stačí vydloubnout a mám klid, samo se to zahojí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.5.14 17:37

@ivana-domca :think: bolí ho to? pokud ne, pár dní bych počkala, zda otok splaskne. Kdyby tam měl zánět nebo něco, tak to vypadá jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
26.5.14 17:38

Tak jsem si do googlu zadala bradavice, dala obrázky a je to ono :zed: Zítra cinknu pediatře, ať mi poradí co s tím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.5.14 17:40

@ivana-domca pokud se jí povedlo vydloubnout, tak nechat zahojit. Pokud se objeví znova, tak se to pak odstraňuje - dusík, můžeš zkusit bylinky, babské recepty atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
26.5.14 17:42

To je asi bradavice. Jak je starý? Kdyby se to vrátilo, existuje domácí přípravek na odstraňování bradavic chladem, od firmy Scholl tuším. ALe je tam psáno, že až od čtyř let. Zlikvidovala jsem tím dceři úspěšně několik těch potvor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
26.5.14 17:47

Já jsem klukovi bradavici zlikvidovala jenom čajovníkem…stačilo asi týden potírat, sama odpadla a už se mu nikdy neudělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
26.5.14 17:48

@martina.se zkusím a uvidím, děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
26.5.14 17:48
@Cuarentena píše:
To je asi bradavice. Jak je starý? Kdyby se to vrátilo, existuje domácí přípravek na odstraňování bradavic chladem, od firmy Scholl tuším. ALe je tam psáno, že až od čtyř let. Zlikvidovala jsem tím dceři úspěšně několik těch potvor.

bohužel necelé 3 roky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
26.5.14 17:49
@Natyna píše:
Já jsem klukovi bradavici zlikvidovala jenom čajovníkem…stačilo asi týden potírat, sama odpadla a už se mu nikdy neudělala

a ten prosím tě koupím kde? Normálně v lékárně, nebo musím vyhledat nějaké bylinkarstvi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
26.5.14 17:54
@ivana-domca píše:
a ten prosím tě koupím kde? Normálně v lékárně, nebo musím vyhledat nějaké bylinkarstvi? :think:

v každé lékárně…je to normální tee tree olej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
26.5.14 18:28

U dětí nemám zkušenost ale mě toho zbavili až dusíkem na kožním já jich teda měla cca 15. Existují i nějaké volně prodejné přípravky ale s tak malým bych šla raději na kožní. Ale hlavně, pokud se to dělá tobě tak se toho musíš zbavit taky chytá to od tebe. Asi bych po sobě šplíchla sprcháč vždycky Savem, než se toho zbavíte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
26.5.14 18:40
@Ainy píše:
U dětí nemám zkušenost ale mě toho zbavili až dusíkem na kožním já jich teda měla cca 15. Existují i nějaké volně prodejné přípravky ale s tak malým bych šla raději na kožní. Ale hlavně, pokud se to dělá tobě tak se toho musíš zbavit taky chytá to od tebe. Asi bych po sobě šplíchla sprcháč vždycky Savem, než se toho zbavíte :nevim:

zkusíme homeopatika a imunoglukan na posílení imunity, protože trpí i na opary, vypalování se chci u něj vyhnout, pokud to bude možné. Se sebou nevím co dělat, ale já mám víc možností než to malé dítě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
26.5.14 18:47

@ivana-domca Neboj na kožním nebudou hned vypalovat. Mně taky dávali napřed nějakou vodičku, ta to nějak rozleptávala a mělo to odumřít a vypadnout. Vůbec to nebolelo nic, ale na tu hrůzu co jsem měla já to nestačilo. Ten dusík byl až poslední možnost. Hlavně se zatím pokus zamezit ať si to nepředáváte navzájem. Pozor kde chodíte naboso, já si to dotáhla z bazénu. Jinak Imunoglukan jsem zkoušela na jiný problém s imunitou a efekt nula nula prd :nevim: A na homeo nevěřím, ale to je samozřejmě věc názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí