Boulička na noze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
779
26.5.14 19:07

Stačí obyč netřesk ze skalky..vždy jsem list rozřízla napůlku a přilepila náplastí na bradavici a po 12h vyměnila lístek…za 3dny upadla celá bradavice a už se nikdy neudělala… nicméně pokud máš dojem že to nejde tak jděte na vypálení je to za 3s hotové a bude mít klid..jestli máš bradavice i ty tak by to asi chtělo dávat pozor, když si jí vydloubneš a šlápeneš někam kam syn tak to od tebe chytne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
26.5.14 19:19

@ivulk Za 3s to je hotové ale pak jsem několik dní nemohla chodit :mrgreen: Ale já to měla fakt hodně, celé palce, paty..no fuj. Ale zakladatelko neděs se, dusík byl až poslední volba a to jsem byla už skorodospělák ne malé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.5.14 19:38
@ivana-domca píše:
@martina.se zkusím a uvidím, děkuji :hug:

vyzkoušej. Vrhla bych se na tu přírodní medicínu. Mi to jako děcku vypalovali, podruhé mrazili a oba zážitky fakt šílený :zed: :think: takže v tomto případě nejdřív medicína. Jeden známý si dává na to plátek cibule na noc, ráno mu vypadne vnitřek, celé se to zahojí. Je fakt, že do půl roku má tu potvoru znovu, ovšem léčba absolutně bezbolestná. a v dnešní době je těch přípravků na to fakt hodně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
26.5.14 19:53
@Ainy píše:
@ivulk Za 3s to je hotové ale pak jsem několik dní nemohla chodit :mrgreen: Ale já to měla fakt hodně, celé palce, paty..no fuj. Ale zakladatelko neděs se, dusík byl až poslední volba a to jsem byla už skorodospělák ne malé dítě.

ono totiž hrozně záleží jakého máš kožaře..tady u nás jsou 2 jedno je starší paní co všechno píše do papírů, protože nemá ani pc a ta ty vypaluje klasicky že strčí vatičku do dusíku..a to bolí.. ale teď jsem začla chodit k mladé p. doktorce a ta má dusík v takové bombičče a stříá to na bradavici jako sprej..a skoro vůbec to nebolí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
26.5.14 20:03
@ivulk píše:
ono totiž hrozně záleží jakého máš kožaře..tady u nás jsou 2 jedno je starší paní co všechno píše do papírů, protože nemá ani pc a ta ty vypaluje klasicky že strčí vatičku do dusíku..a to bolí.. ale teď jsem začla chodit k mladé p. doktorce a ta má dusík v takové bombičče a stříá to na bradavici jako sprej..a skoro vůbec to nebolí… :think:

Tak zákrok mě taky nebolel, ale jak se to probralo to bylo něco :mrgreen: Ale mě nedělala jednotlivé bradavice ale plochy cca 2×2 cm a to několik. Jinak všelijaké přípravky se dají koupit v lékárně ale nevím jestli jsou pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
26.5.14 20:13
@martina.se píše:
vyzkoušej. Vrhla bych se na tu přírodní medicínu. Mi to jako děcku vypalovali, podruhé mrazili a oba zážitky fakt šílený :zed: :think: takže v tomto případě nejdřív medicína. Jeden známý si dává na to plátek cibule na noc, ráno mu vypadne vnitřek, celé se to zahojí. Je fakt, že do půl roku má tu potvoru znovu, ovšem léčba absolutně bezbolestná. a v dnešní době je těch přípravků na to fakt hodně :think:

já spíš nechápu, kde jsem k tomu přišla :zed: Naposled jsem na boso chodila ve sprchach v porodnici, ale tam to přeci dedinfikuji :think: Před 2mi měsíci jsem měla po dlouhé době virozu, tak se mi vyskočilo i tohle svinstvo, z jednoho místa jsem to odstranovala 3×, pak se mi to udělalo znovu na jiném místě, stacilo odstranit 2× a je klid, nedávno znovu na stejné noze, ale jiném místě, stačilo to odstranit 1× a mám klid. Prostě jakmile jsem nachcipana, tak vyleze i tahle bestie :zed: Kluk to musel chytit buď z koupelnove predlozky, nebo vany :? Ještě jsem četla, že je na to dobrý plátek nalozeneho česneku v octu, dát přes noc a zalepit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
26.5.14 20:20

@ivana-domca Tak ty přípravky z lékárny jsou všelijaké kyseliny, tak bych i věřila tomu, že ocet by mohl pomoct i bez česneku. Já měla nějakou vodičku z kožního a když se mně to vylilo na koberec tak to do něj vyžralo díru 8o Ale na mé bradavice to byl slabý kalibr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.5.14 06:32

@ivana-domca nad tim moc nepátrej. Klidně mohlo být v té porodnici.. oni sice dezinfikují, ale záleží jak poctivě, jak kde atd.. Jinak ten česnek taky možno vyzkoušet.. každopádně bych se vyhnula vypalování a spol.. já vím, že už to dělají dávno jinak, ale po zkušenostech mám husinu, jen to slyším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí