Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
To je v místě vpichu, že? S tím se nedá nic moc dělat. Je to reakce na očkování a zas to zmizí. Můžeš akorát chladit.
U starší holky jsem to neměla vůbec, u mladší po druhé dávce se jí dělala velká boule přes stehno týden a pak další 2 pomalinku mizela
Děkuji za odpověď, ono jí to právě pořád bolí tak jsem se zalekla, zda nemůže mít něco se svalem. Díky moc a přeji hodně zdraví holčičkám. ![]()
tož to jí bolí určitě. Anetu to bolelo taky, ale přešlo to. To bude dobroš:)
Moje 18-ti mesicni dcera to mela uplne stejne, po hexa vaxine, cerveny flicek, boulicka zmizla vice nez za mesic po ockovani. taky jsem se zalekla, ale dozvedela jsem se, ze je to opravdu bezna reakce po ockovani.
Anonymni píše:
Moje 18-ti mesicni dcera to mela uplne stejne, po hexa vaxine, cerveny flicek, boulicka zmizla vice nez za mesic po ockovani. taky jsem se zalekla, ale dozvedela jsem se, ze je to opravdu bezna reakce po ockovani.
To jste mě potěšila, děkuji a jsem opravdu ráda, že jste mi poradila.
Anne a Majka
Ahoj. Máme stejný problém. Jsme 4 dny po očkování ve 3 měsících. Předtím sem si ty boulicky nevšimla, ale dnes ji na omak cítím. Mrknu na to pak ještě za světla. Nevíte je to normální?
@Sunny.Ami Nám doktorka řekla, že může trvat i týden, než boulička zmizí.
Já měla sama teď bouličku po injekci tři týdny, než se vstřebala…je to normální
Říká se tomu uzlík v místě vpichu. Zmizí za týden nebo 2, ale někdy trvá dost dlouho než to zmizí klidně i 2 měsíce.
Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, zda nějaká maminka nemá zkušenost s tím, co já. Minulý týden jsem byla s mou 1á měsíčná dcerou na přeočkování Hexa vakcíny a po očkování se jí objevila na zadečku tvrdá boulička, která ne a ne zmizet.
Můžete mi prosím některá poradit, čím je to způsobené.
Předem děkuji za odpověď.