Boulička u konečníku - hemeroid?

Anonymní
2.2.16 10:35

Boulička u konečníku - hemeroid?

Těsně u konečníku mám takovou bouličku. Je měkká, když si dřepnu na bobek, tak se to nalije. Vypadá to jako žíla. Veliké cca centimetr na délku. Může to být nějaký vnější hemeroid? Nechce se mi s tím k lékaři. Před měsícem jsem byla na gyndě, už jsem to tam měla, asi by něco řekla, když by se jí to nezdálo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.2.16 10:40

Mám to samé, také si gynekoložka nevšimla a při velké straně krvácím, takže jsem přesvědčena, že to hemoroid je, lékař to buď vypálí nebo odřízne, pokud to praskne samo, odteče nahromaděná krev a dochází k úlevě, nejraději bych to rozřízla, abych tomu pomohla, ale nemám odvahu :?

• Citovat
  • Upravit
2852
2.2.16 10:41

Gynekolog toto asi neřeší, já měla hemeroidy v těhotenství a lékařka se vůbec nezmínila. kupte si nějakou mast v lékárně a potírejte, pokud je to hemeroid tak by mohl zmizet. Hemeroidy jsou nepříjemné když prasknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.16 10:46

Mám to opakovaně, ale stejně mě to vyděsilo. Od porodu je to časnější. Děkuji za útěchu a koupím si na to něco v lékárně. Koukala jsem na internet a určitě je to hemoroid.

• Citovat
  • Upravit
21311
2.2.16 10:49

Mám vnější od prvního porodu a teď v druhém těhu je to teda lahůdka :zed: ty masti z lékárny mi nezabraly vůbec, tak mi dr napsala detralex - normoš gynekoložka, na proktologii tě v těhu stejně nevyšetří. Sice nezmizely, ale aspoň se to nezhoršuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.16 10:52

@Tichošlápek taky jsem slyšela, že různé mastičky většinou nezabírají. Spíš jsem potřebovala uklidnit, že to není něco horšího než hemoroid. Jsem hrozný plašan, jak se mi někde něco objeví :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15995
2.2.16 11:23

Mne takhle zacal absces, to by pak bolelo…a puvodne to i doktor povazoval za hemeroid :roll: Takze kdyby to zcervenalo a zacinalo bolet, sup k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
protection
2.2.16 11:45

Doporučuji Faktu mast, je výborná

• Citovat
  • Upravit
72725
2.2.16 12:25
@Anonymní píše:
Těsně u konečníku mám takovou bouličku. Je měkká, když si dřepnu na bobek, tak se to nalije. Vypadá to jako žíla. Veliké cca centimetr na délku. Může to být nějaký vnější hemeroid? Nechce se mi s tím k lékaři. Před měsícem jsem byla na gyndě, už jsem to tam měla, asi by něco řekla, když by se jí to nezdálo.

gyn Ti na to nic neřekne… můžeš zajít na proktologii nebo si to nechat odstranit na chíře.. může tam být jen vylitá krev, tak aby to nedělalo později problémy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.19 16:06

Ahoj,

ráda bych se zeptala vás, co jste hemeroidy měly - máte nějaké „estetické následky“? Případně jak jste je (ne)řešili?

Také jsem měla hemeroid, který se sice časem uzdravil sám, což je prima, ale trápí mě teď visící kůže u konečníku, kterou mi zanechal…
Funkčně to sice ničemu nevadí, ale nevypadá to moc pěkně a vlastně se kvůli tomu stydím mít s někým intimní kontakt.. Bojím se, že to druhého ode mě odradí…

(Stálého partnera aktuálně nemám.)

Jak byste třeba reagovali vy?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.19 17:31
@Anonymní píše:
Ahoj,

ráda bych se zeptala vás, co jste hemeroidy měly - máte nějaké „estetické následky“? Případně jak jste je (ne)řešili?

Také jsem měla hemeroid, který se sice časem uzdravil sám, což je prima, ale trápí mě teď visící kůže u konečníku, kterou mi zanechal…
Funkčně to sice ničemu nevadí, ale nevypadá to moc pěkně a vlastně se kvůli tomu stydím mít s někým intimní kontakt.. Bojím se, že to druhého ode mě odradí…

(Stálého partnera aktuálně nemám.)

Jak byste třeba reagovali vy?

Mám to též a neřeším, stejně jako jizvu po nastrihu… Ale mám stálého partnera a tomu je to úplně jedno. Kdybych byla single, asi bych taky přemýšlela o nějaké „kosmetické úpravě“ :D

• Citovat
  • Upravit
16
9.6.19 22:48

Holky kupte si mastičku z dubové kůry. Mažte aspoň dvakrát až třikrát denně. Mě osobně se ulevilo ze už nemusím letět k doktorce.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí