Co to může být? Mám jít k lékaři?

Anonymní
1.2.16 19:18

co to muze byt? mam jit k lekari?

Ahoj holky, prosim poraďte co mi muže byt mám pořád zarazene větry a nemůžu si poradne dojít na záchod i když stolice je ridka, furt mě dole jakoby tlačí a do toho mě bolí v bederní pateri, nevim jestli to mam resit s doktorkou. :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
1.2.16 19:19

Alergie na potravinu nebo potravinová nesnášenlivost? Nemáš intoleranci laktózy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.16 19:23

No nevím jestli nemám na mléko, ale na lepek určitě ne, byla jsem na testech

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.16 19:26

Ale já vseobecne toho mléka a mléčných výrobků moc nesnim

• Citovat
  • Upravit
5283
1.2.16 19:29

Špatná životospráva - málo tekutin, mléčných výrobků…měla jsem obrovské problémy, potom jsem začala jíst trochu zdravěji a upravilo se to, ale nechodila jsem na velkou třeba týden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
1.2.16 20:04

Já bych to s dr řešila. Může to být cokoliv. Lepší plašit zbytečně, než něco zanedbat. Dojdi k obvoďákovi a nech si vypsat žádanku na gastro. Oni už budou vědět, co zjišťovat. Ale samozřejmě dobrá životospráva a pohyb určitě pomůžou- Jako první pomoc můžeš zkusit brát lactobacily a koupit si třeba sab siplex, který by mohl pomoct s těma větrama. Držím palce, ať se to srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.16 20:19

Tak nějak podobně začínala moje intolerance laktozy. Pokud nechceš běhat po doktorech, zkus vysadit laktozu, do týdne poznáš, jestli to byl ten problém. Ale pro klid bych toho doktora stejně postupně vyhledala :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.18 16:11

Co to může být?

Ahojky, jsem ve 24 TT a toto mám na pravém prsu. Již od 15 let cirka ale až teď se to znatelně zvětšilo a je to vystouplé a kolem toho modřinky.. nevíte co to může být?

• Citovat
  • Upravit
5866
10.5.18 16:14

To nic není, nevím jak se tomu nadává teď. Jak jsi těhotná, tak se ti to jenom zvětšilo, to dělají i klasické pihy v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.5.18 16:14

Mně to přijde jako nějaká piha… nicméně ti asi odpoví nejlépe na kožním. Na kontrolu znamének máš stejně nárok, tak si tam dojdi a ukaž i tohle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
10.5.18 16:16

Pokud se to zvětšilo, tak jdi na kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
10.5.18 16:31

Hemangiom. Jak rostou prsa v těhotenství, víc se to prokrvuje. Nedělala bych si starosti, ale pro klid duše zajdi na kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
10.5.18 16:56

V každém těhotenství mi vyskočila jedna nová piha, v obou případech na prsou. Jestli je to tím, že se v těle bouří hormony. Pokud máš pochyby, jdi na kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí