Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobry večer, od tohodle roku se mi zacla delat na maličku bouličku zmizela pak se zas objevila a ted ju mam zas a mam ju tam dlouho neboli nema žádnou barvu, mela sem ju aj na ukazováčku a zmizela..
ale uz vazne nevim co to muze byt
Jo, úplně v pohodě to může být i otlačenina. A bolí to vlastně? Jak dlouho to už máš? Možná to zmizí i samé ![]()
@osmi od tohodle roku se mi to začlo dělat jednou mi to zmizelo a teď to mám dlouho tak měsíc už nebolí to @osmi
To se mi dělá na prostředníčku pravé ruky v podstatě na kloubu posledního a předposledního článku, když denně hodiny píšu nebo kreslím. Vypadá to prakticky stejně, nebolí to, maximálně je to nejdřív trochu citlivější a pak z toho mám pocit spíš jako z mozolku, časem to zmizí. (Na jiných prstech si občas udělám takový „otlačený hluboký puchýř“, když dlouho stříhám, vyškrabuju nebo ořezávám pastelky. Vypadá to taky podobně, ale to už trochu bolí a ztratí se to rychleji než ta boulička.)
Bud mozol (mobil obvykle), nebo me se obcas udela dyshidroticky exem a vypada to stejně. Ale ten obvykle svědí.