Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@sobospaly píše:
Mně takový ty klasický básničky, kde je rým, nikdy nešly. Zato jsem expert na takovou tu neklasickou, kdy sednu a za minut dvě napíšu něco, do čeho dám hodně ze sebe.Trhám zuby za svitu Měsíce
Co na to říkáš?
ukládám je do vypreparovaných těl
Těla majetkem mým jediným
Prázdnota a žal, v dáli křik mučených
Zhyňte, průměrní, jde si pro vás
BELZEBUB
Stačí to trochu přeskládat, trochu upravita už se to rymuje.
Trham zuby za svitu mesice
Do vypreparovanych tel je poskladal
Těla majetkem mým jedinym
V dali křik mucenych, všude kolem prázdnota a zal
Jde si pro vás, padlých Andělu kral
@jege píše:
Na vidle jaký svět neviděl, že o tom nic nevím?
Ja vim, ty víš, aiwwa také ví… ![]()
@Polední bouře píše:
Stačí to trochu přeskládat, trochu upravita už se to rymuje.Trham zuby za svitu mesice
Do vypreparovanych tel je poskladal
Těla majetkem mým jedinym
V dali křik mucenych, všude kolem prázdnota a zal
Jde si pro vás, padlých Andělu kral
To je dobrý! Ale ta moje verze vypadá na první pohled, pro nevičené oko nedouka, jako umění.
Že ten maglajz má nějaký smysl, a málokdo řekne, že ho tam nevidí, aby třeba nebyl za blba.
Tys talentovaná, Bouře!
@Polední bouře píše:
Ja vim, ty víš, aiwwa také ví…
To víš, že jo, všichni víme. To bude dobrý, neboj. ![]()
@aiwwa píše:
To víš, že jo, všichni víme. To bude dobrý, neboj.
Už je ![]()
@Taktinevím píše:
A co tím chtěl básník říci?
Buďto toho bere moc nebo málo. ![]()
@Taktinevím píše:
A co tím chtěl básník říci?
Ale, ve zkratce řečeno, někteří lidé nemají rádi bourku, tak si stěžovali na počasí, čímž si nepomohli. Tak se ukryli v chajde a tam provádějí nějaké rituály, aby zahnali bourku. ![]()
@Polední bouře píše:
Ja vim, ty víš, aiwwa také ví…
Ne, jenom ty víš… Já si marně lámu hlavu a spíše mi to vychází na 10:0 pro mě, Marmeládo obecná…
![]()
@jege píše:
Ne, jenom ty víš… Já si marně lámu hlavu a spíše mi to vychází na 10:0 pro mě, Marmeládo obecná…![]()
A tak ji nech, víš, že je to její jediné potěšení.
@jege píše:
Ne, jenom ty víš… Já si marně lámu hlavu a spíše mi to vychází na 10:0 pro mě, Marmeládo obecná…![]()
Leda ve vaší chajde, kde pořádáte nějaké woo doo rituály. Ale blesk nepropichnete. Leda uhackovanej ![]()
@aiwwa píše:
Taky pravda, mám i jiné věci na práci, než tady masturbovat, jak někdo, kdo se kvočí na mateřské a nudou si kouše nehty! ![]()
@aiwwa píše:
Moje největší potěšení je moje reinkarnace ![]()
@Polední bouře píše:
Leda ve vaší chajde, kde pořádáte nějaké woo doo rituály. Ale blesk nepropichnete. Leda uhackovanej
Tebe ta naše uzavřenka nějak žere. Hele, nic si z toho nedělej, stejně by se ti tam nelíbilo. ![]()
@jege píše:
Taky pravda, mám i jiné věci na práci, než tady masturbovat, jak někdo, kdo se kvočí na mateřské a nudou si kouše nehty!
Jdeme zpět do chajdy? ![]()