Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Některé se tady diví některým hloupý otázkám. Aby se ti s hloupými otázkami necítili hloupě, přicházím já, abych posunul hranice dna.
Hele nic proti kámo, občas jsou tvé diskuze k pobavení fajn, ale tohle už je fakt trapný, být Tebou, nechám to smazat. To se fakt nepovedlo.
@Ploskutáček píše:
Některé se tady diví některým hloupý otázkám. Aby se ti s hloupými otázkami necítili hloupě, přicházím já, abych posunul hranice dna.
nečti škarohlídy @Matt 02 a @ropucha 02, taková diskuse tu dlouho chybí, často mám chuť po přečtení některých dotazů založit diskusi o použití wc také
![]()
dosud mi k tomu ovšem chyběla odvaha, díky, vzal jsi to i za mě ![]()
Plosky, ty zkoušíš jak hluboko jde klesnout? Víš co, nejlepší bude když se spláchneš celej do 🚽.
Že ty chceš být hulvát a drsňák se zlým kukučem?
![]()
@Ploskutáček píše:
Když musíš, tak musíš!
Taková osvěžující diskuze, dávno nikdo nic podobného nezaložil. Tak třeba od dnešního rána…
Plosky, máš to zapotřebí??
Já vím, že tu holt furt lítají duši na počuraném testu ještě před MS a občas teda strašné drama ve stylu dnes : Tchýně mi vzbudila zvonkem dítě… ![]()
NO, ale zrovna to wc nevím, já mám humor ráda, ale ten extrementně vylučovací - jako jeden z mála - fuckt nee..
Konečně po dlouhé době někdo, kdo mě tu rozesmál. Ještě bych doplnila o dotaz, jaký toaletní papír je nejlepší ![]()
Pučím ti svý dítě. Aktuálně zaseklá v hovínkovém humoru. Všechno co se týče kakánků, prdů, krkání, čůrání, záchodů zadků je děsně vtipný.
@Matt 02 @ropucha 02 @ludmilaadamkova @Lucy75 lidičky, znáte pojem „ironie“?
to je důvod, proč to Plosky založil
@stinga píše:
@Matt 02 @ropucha 02 @ludmilaadamkova @Lucy75 lidičky, znáte pojem „ironie“?
to je důvod, proč to Plosky založil
A všimla sis těch smajlíků?
@Lucy75 píše:
@stinga já vím… i tak…
jo, no já vím, je to laciné,
ale já mám hrozně často chuť po přečtení nějakých hloupých dotazů založit diskusi, jestli mám použít bílý nebo růžový toaletní papír ![]()
protože někdy se to opravdu nedá tady číst
@Ploskutáček Pro mě je otázkou, proč ty, inteligentní a docela zábavný člověk, založíš takovou diskuzi. Je to škoda.