Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zpivam si vsude. Nejradeji rano. Nebudim lidi, ale jak vsichni vstanou… A taky tančim, kdyz slysim neco rytmického. I na ulici, v obchodě, alespon par pohybů do hudby… Nemůžu jinak.
@Anonymní píše:
Holky.. zpíváte si taky na záchodě? Teď se mi stal docela trapas. S přítelem bydlíme dočasně s tchýní a já mám pořád potřebu si zpívat, všude.. A teď jsem si zpívala na záchodě a nedošlo mi, že je doma. Tak mě načapala.![]()
![]()
Stal se Vám taky podobný trapas?
![]()
Pardon za anonymní příspěvek, ale fakt se stydím.
V zivote jsem nezpivala, doma si hudbu poustim jen vyjimecne. Nemam ani radio
a auto nemam.
Jedině v autě, ale s o to větší radostí a nahlas
. Ten můj soprán by sousedi nemuseli zvládat…
Nezpivam na zachode a ani mi to neprijde jako nejaky sileny trapas. Co jsi zpivala? 😁
Na záchodě si zpívá moje dcera
Ja jen v autě a to pouze, pokud řídím ![]()
Na tom záchodě si zpíváš nějakou tématickou písničku? Třeba píseň Svět toalet od Morčat na útěku?
![]()
Načapala té jakože tam za tebou vlezla? Nebo té prostě slyšela? Tak si zpíváš no..pokud sis nezpívala zrovna něco o blbych tchynich apod. tak vpohode… ![]()
@Anonymní píše:
Holky.. zpíváte si taky na záchodě? Teď se mi stal docela trapas. S přítelem bydlíme dočasně s tchýní a já mám pořád potřebu si zpívat, všude.. A teď jsem si zpívala na záchodě a nedošlo mi, že je doma. Tak mě načapala.![]()
![]()
![]()
Tak když zpíváš všude, tak uz tě asi někdy zpívat slyšela ne? Tak proč trapas? Jakože to slo ze záchodu?
Proč by to měl být trapas? No tak sis zpívala no, svět ani tchyně se nezboří…
Holky.. zpíváte si taky na záchodě? Teď se mi stal docela trapas. S přítelem bydlíme dočasně s tchýní a já mám pořád potřebu si zpívat, všude.. A teď jsem si zpívala na záchodě a nedošlo mi, že je doma. Tak mě načapala.