Zpíváte si na záchodě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.8.23 00:06

Zpíváte si na záchodě??

Holky.. zpíváte si taky na záchodě? Teď se mi stal docela trapas. S přítelem bydlíme dočasně s tchýní a já mám pořád potřebu si zpívat, všude.. A teď jsem si zpívala na záchodě a nedošlo mi, že je doma. Tak mě načapala. :D :D :D Stal se Vám taky podobný trapas? :roll: :D Pardon za anonymní příspěvek, ale fakt se stydím. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Prostě Vodnář
1.8.23 00:27

Na záchodě ne, v koupelně ano.

• Citovat
  • Upravit
6860
1.8.23 00:37

Ne. Zpívám jen v autě když jedu sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
1.8.23 05:30

Zpivam si vsude. Nejradeji rano. Nebudim lidi, ale jak vsichni vstanou… A taky tančim, kdyz slysim neco rytmického. I na ulici, v obchodě, alespon par pohybů do hudby… Nemůžu jinak.

• Citovat
  • Upravit
12564
1.8.23 05:50
@Anonymní píše:
Holky.. zpíváte si taky na záchodě? Teď se mi stal docela trapas. S přítelem bydlíme dočasně s tchýní a já mám pořád potřebu si zpívat, všude.. A teď jsem si zpívala na záchodě a nedošlo mi, že je doma. Tak mě načapala. :D :D :D Stal se Vám taky podobný trapas? :roll: :D Pardon za anonymní příspěvek, ale fakt se stydím. :oops:

V zivote jsem nezpivala, doma si hudbu poustim jen vyjimecne. Nemam ani radio :nevim: a auto nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13124
1.8.23 05:58

Jedině v autě, ale s o to větší radostí a nahlas :mrgreen:. Ten můj soprán by sousedi nemuseli zvládat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
1.8.23 06:49

Nezpivam na zachode a ani mi to neprijde jako nejaky sileny trapas. Co jsi zpivala? 😁

• Citovat
  • Upravit
20513
1.8.23 06:56

Na záchodě si zpívá moje dcera :lol: Ja jen v autě a to pouze, pokud řídím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
1.8.23 07:41

Na tom záchodě si zpíváš nějakou tématickou písničku? Třeba píseň Svět toalet od Morčat na útěku? :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
1.8.23 07:42

Na záchodě ne, všude jinde ano :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11797
1.8.23 07:44

Načapala té jakože tam za tebou vlezla? Nebo té prostě slyšela? Tak si zpíváš no..pokud sis nezpívala zrovna něco o blbych tchynich apod. tak vpohode… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61023
1.8.23 07:44
@Anonymní píše:
Holky.. zpíváte si taky na záchodě? Teď se mi stal docela trapas. S přítelem bydlíme dočasně s tchýní a já mám pořád potřebu si zpívat, všude.. A teď jsem si zpívala na záchodě a nedošlo mi, že je doma. Tak mě načapala. :D :D :D Stal se Vám taky podobný trapas? :roll: :D Pardon za anonymní příspěvek, ale fakt se stydím. :oops:

Tak když zpíváš všude, tak uz tě asi někdy zpívat slyšela ne? Tak proč trapas? Jakože to slo ze záchodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
1.8.23 07:53

Jak že tě načapala, vždyť to není nic trapného. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
1.8.23 07:55

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.8.23 07:57

Proč by to měl být trapas? No tak sis zpívala no, svět ani tchyně se nezboří…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak