Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, prý existují dětské bowlingy. Respektivě prý mají výsuvné mantinely, je možné, že mají i lehčí koule - to nevím. Nemáte v Praze na nějaký typ - příp. blízké okolí.
Díky
Mantinely mají v hotelu Duo http://www.bowlingduo.cz/index2.html akorát ty ceny dost vysoké.
U nás v Praze 6- v Řepích ty výsuvné mantinely jsou. Jmenuje se to bowling Manta. Ale lehčí koule…,to nevim, že by tam byly. Ale tam byli se synem, když byl malý, taky si chtěl zahrát, byly mu asi 4 roky a hold jsem mu vybírala ty nejlehčí. V prstech je neunesl, držel kouli normálně ve dvou dlaních a kutálel. jen jsme ho museli naučit, aby s koulema neházel.
My jste byli na podzim právě na klasickém bowlingu, když mamka slavila kulatiny, tak jsme ji jako pozvali a tím se děti svezly, jinak by mě to nenapadlo. Synovi to šlo, fakt 2hod. házel - má 5let, jenže mu to skoro vždy sletělo do žlábku. Manžel přišel s tím, že slyšel reklamu někde v Pardubicích, že mají dětský bowling - no a to mi přijde daleko
.
@Osmanka pokud chcete menší koule, tak nejlépe nechoďte na Bowling, ale na kuželky- hlavní rozdíl, Bowling má koule 217mm s váhou až 7,25 kg, kdežto na kuželky jsou koule menší, 160mm, a váha 2,8 kg,
@steeve
Aha, díky za typ. A jsou kuželky nějak běžně dostupné po Praze? A hraje se to klasicky s dráhou? Aby to nebyly ruské kuželky
.
@Osmanka samozřejmě to je na dráze, jako Bowling, jen jsou jinak rozestavěné kuželky a je menší koule, ale kde jsou po Praze to nevím, zkuste vyhledat na internetu třeba zde