Bowling pro děti, lehčí koule

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4243
4.3.14 20:25

Bowling pro děti

Ahoj, prý existují dětské bowlingy. Respektivě prý mají výsuvné mantinely, je možné, že mají i lehčí koule - to nevím. Nemáte v Praze na nějaký typ - příp. blízké okolí.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
91
4.3.14 20:27

Mantinely mají v hotelu Duo http://www.bowlingduo.cz/index2.html akorát ty ceny dost vysoké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
4.3.14 20:30

U nás v Praze 6- v Řepích ty výsuvné mantinely jsou. Jmenuje se to bowling Manta. Ale lehčí koule…,to nevim, že by tam byly. Ale tam byli se synem, když byl malý, taky si chtěl zahrát, byly mu asi 4 roky a hold jsem mu vybírala ty nejlehčí. V prstech je neunesl, držel kouli normálně ve dvou dlaních a kutálel. jen jsme ho museli naučit, aby s koulema neházel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
4.3.14 20:33

My jste byli na podzim právě na klasickém bowlingu, když mamka slavila kulatiny, tak jsme ji jako pozvali a tím se děti svezly, jinak by mě to nenapadlo. Synovi to šlo, fakt 2hod. házel - má 5let, jenže mu to skoro vždy sletělo do žlábku. Manžel přišel s tím, že slyšel reklamu někde v Pardubicích, že mají dětský bowling - no a to mi přijde daleko :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
4.3.14 20:36

Vím, že je mají v Horoměřicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
6.3.14 09:13

@Osmanka pokud chcete menší koule, tak nejlépe nechoďte na Bowling, ale na kuželky- hlavní rozdíl, Bowling má koule 217mm s váhou až 7,25 kg, kdežto na kuželky jsou koule menší, 160mm, a váha 2,8 kg,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
11.3.14 22:05

@steeve
Aha, díky za typ. A jsou kuželky nějak běžně dostupné po Praze? A hraje se to klasicky s dráhou? Aby to nebyly ruské kuželky :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
12.3.14 13:05

@Osmanka samozřejmě to je na dráze, jako Bowling, jen jsou jinak rozestavěné kuželky a je menší koule, ale kde jsou po Praze to nevím, zkuste vyhledat na internetu třeba zde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová