Boxer a štěňata :-)

2707
2.6.14 09:45

Boxer a štěňata :-)

Zdravím a přeji krásný den :hug: chtěla bych se zeptat, máte zde někdo doma boxerku, co již měla štěňata? Naše předevčírem porodila a měla deset štěňátek :srdce: :dance: jedno se bohužel narodilo mrtvé, mělo celkový rozštěp hlavičky, ale devět skoro pulkilovych mimin se má čile k světu. Bylo to po jednom jediném krytí a úplně prvním :-) všichni jsme odhadovali, že tam budou čtyři max pět a ona se narodila taková obří demoliční ceta:-) jak jste na tom byli vy?

( předem děkuju, že mě zde nějaká detektivka nebude osocovat z toho, že je potřebuju někde udat) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
2.6.14 09:49

Sááákryš, boxerka bych si hned vzala, kdybych mohla :think:… jsou úžasní :srdce: Hoď fotky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
2.6.14 09:55

Jé, to je hezký. :kytka: My měli štěňata bulmastiva. Poprvé 11 kousků a podruhé 10kusů. Je to krásný, ale za pár týdnů demoliční četa.
Nejhorší pro nás bylo se s nimi pak rozloučit. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
2.6.14 09:58
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
2.6.14 10:00

Ty jsou krááásnýý. :potlesk: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
2.6.14 10:00
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.6.14 10:04

@Terrinka93 twl.. to je smečka :potlesk: budete mít doma veselo..krásní jsou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
2.6.14 10:05

@WERISKA právě jsme si s tchýní říkaly, že je asi nedáme.. Ale budeme muset.. Devět psů 8o to bychom asi nedali..
@Gina108 jsou úžasný :srdce: když jsen byla malá, měla jsem staforda úžasnýho :srdce: před třemi lety mi přítel koupil k osmnactkam Amalku :-) je to poloclovek.. Spí s náma jí s náma prostě nejchytřejší pes na světě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
2.6.14 10:08

@martina.se to mi povídej. Ale narodila se v dobrým čase v létě už budou řádit. :-) tchýně mají obří zahradu takže budou pořád venku :-) bude to divoký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
2.6.14 10:09

Jsou to zlatíčka. Já s boxerem vyrůstala. Měli jsme fenu zlatou. Když jsem byla malá tak taky měla snad 12 štěňat. První se také narodilo mrtvé. Dá se to zvládnout, moje máta zvládala tři děti 5,7,10 let. Fenu se štěňaty a to vše v panelákovém bytě! A to myslím že jestě musela mladý dokrmovat.
Teď máme s přítelem rozepři, on chce jezevčíka a já boxera :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.6.14 10:09

@Terrinka93 jako mazec, mít je třeba přes zimu doma, to by bylo asi hodně veselý :mrgreen: ale fakt jsou krásný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
2.6.14 10:11

My jsme měli oba vrhy na zimu. :roll: Ale dalo se to. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
2.6.14 10:21

@Olion ja bych jezevce ani náhodou 8o jedinkrát v životě me kousnul pes a byl to jezevčík. Od tý doby z nich mám hrůzu. Štěňata jsou krásná, ale k dětem bych se bála. Ale opět, je to od kusu. Pro mě boxer a dítě ideální kombinace :mrgreen: a ještě chci jednou bulinu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.6.14 10:33

@Terrinka93 Naše ovčandy (máma a dcera) měli každá dvakrát štěňata, přičemž minimální počet 10 kousků. Jednou dokonce 12. Když pak o mnoho let později měla švýcaranda „jen“ 6 štěňat, tak jsme si říkali, že to bude hrozná nuda :lol: Velká smečka je prostě super. Pravda, jeden vrh byl prosincový, byl vevnitř, měli vyhrazenou jednu celou místnost a zařekli jsme se, že štěňata na zimu už nikdy. V tomhle počtu člověk celý den nedělal nic jiného, než že krmil a pak po krmení uklízel. Zamačkávám slzu, když si vzpomenu, jak se všichni nahnali do „misek“ (podmisky od truhlíků :lol: ), po jídle od ucha po patu špinaví usnuli a my naběhli s kýblema a uklízeli všude, kam se dostali :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
2.6.14 11:08

Ježiš ti jsou krásní :srdce: Mám pro boxery slabost, taky máme rádi placatky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný