Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já bych se nejdřív v okolí porozhlédla po tělocvičně kde trénují box a zaplatila mu dvě tři lekce. Aby si u toho vybíjení energie třeba něco nevykloubil… A tam by taky mohli fundovaně poradit, co koupit, aby to byl dobrý poměr cena/kvalita.
@Helileli píše:
No já bych se nejdřív v okolí porozhlédla po tělocvičně kde trénují box a zaplatila mu dvě tři lekce. Aby si u toho vybíjení energie třeba něco nevykloubil… A tam by taky mohli fundovaně poradit, co koupit, aby to byl dobrý poměr cena/kvalita.
Děkuji moc, u nás toho moc není, jsem z malé vesnice na Moravě, je tu akorát jedna soukromá posilovna, ve které mají box.pytel 100kg pro dospělé. O trenéra by nouze nebyla, v okolí mám člověka, co se boxu věnoval závodně, ale radí koupit spíš větší pytel, prý ať zůstane, až dítě poroste. Ale výběr je obrovský, a teď jaký koupit plus rukavice .
a nemáte v okolí třeba judo? to by taky mohlo pomoct jak by se vybil
@ka2ka píše:
a nemáte v okolí třeba judo? to by taky mohlo pomoct jak by se vybil
Právě že ne
, lékařka mu také doporučila hodně fyzické aktivity.
@Qwentin já ráda nakupuju sportovní potřeby i oblečení v Decathlonu, vždycky mají ve výběru něco nizkonakladoveho a přesto je to kvalitní.
U 100kg pytle bych se bála, že bude deprimovaný z toho, že se pytel nehne. Pro takhle malýho kluka to bude jak busit do zdi.
@Helileli Děkuji moc za radu. Já jsem se teď dívala na Insportline, mají nabídku 50-100kg, je to doplňovací podle potřeby. Na ten Decathlon se také podívám, třeba tam najdu něco nízkonákladového, moc Ti děkuji.
![]()
Ahojky maminky, tatínkové, prosím vás, mohli byste mi poradit, jaký vybrat boxovací pytel a rukavice pro dítě ve věku 7 let, fyzicky odpovídá tak na 12-13 let. Psycholožka poradila koupit boxovací pytel, když má vztek, ať ho prostě vybije… Potřebuje hodně fyzického vyžití. Rýpalové prosím nereagujte.