Restaurace - nedáte si jídlo,nedostanete nic k pití?

4604
4.7.18 07:18

Restaurace - nedáte si jídlo,nedostanete nic k pití?

Ahoj, stalo se Vám, že když si v restauraci neobjednáte z jídelního lístku, nedostanete nic k pití a musíte odejít? Když ano, ve kterých městech, restauracích. Ráda bych jsem se jim vyhla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
421
4.7.18 07:22

Ne to se mi nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9167
4.7.18 07:24

Tak tohle už snad ani není možné, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
4.7.18 07:25

Dle zákona to prostě není možné. Nevím, jestli je nějaká urban story, že tnámému známého se to stalo, ale to by potom porušili zákon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
4.7.18 07:27

Jsem v Českém Krumlově a jsem zklamaná.
Jezdíme sem rádi,ale tohle nás nemile překvapilo právě …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
4.7.18 07:31

Restaurace prostě chtějí vydělat, no… pokud si tam sedne rodinka a dá si 4× mattonku, tak zabírá místo další rodince, která by se tam najedla… já ty restaurace v tomto asi chápu, ale lidsky je to blbý, no :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
4.7.18 07:32

:mavam: Tak já primárně na pití nechodím do restaurace. Já bych to i pochopila,třeba v době obědů - levnějších menu,kdy mají co dělat,nestíhají,host,který si zajde do restaurace jen na pití,jednak zabírá místo(tam,kam chodíme my,se občas stává,že si není kam sednout a musí se počkat,v době menu od 11 do 14 hodin,ne vždy samozřejmě) a taky zabírá čas personálu,který lítá jak hadr na holi. A neznám nikoho,kdo by primárně chodil jen na pití do restaurace,nicméně si myslím,že v nějakém lepším podniku se toto stát může. Pokud jdeme do restaurace,i na předzahrádku,tak si dáváme kromě pití minimálně zmrzlinový pohár nebo zákusek,někdy toust nebo nějakou jinou drobnost.

Chodím s více dětmi a nikdy se mi nestalo,že by měli problém přinést nám další talířek - objednávám jedno velké jídlo a dělím mezi dvě menší děti,nehodlám platit 75 procent ceny za poloviční porci,nikdy se nám nestalo,že by nám nedolili džus vodou do půllitru(neředěné nemáme rádi,je to moc sladké,ne na napití). Není nutno k tomu ještě kupovat minerálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
4.7.18 07:37

Restaurace byli poloprázdné,po 20 hodině večer…
Pokaždé jsme procházeli různá místa a zastavovali na pití/každým rokem/
…je teplo,procházky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.7.18 07:45

nevidím důvod proč nejít do restaurace na pivo nebo něco k pití. Kolikrát si jdeme sednout, napijeme se a pokud se nám tam líbí tak se najíme. Tohle by mě asi docela zarazilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.7.18 07:47

Tohle se mi nikdy nestalo. Určitě bych pak na danou restauraci napsala velmi negativní recenze na trioadvisor a Google. Cizinci se tím dost řídí, tak ať aspoň ví, co čekat a vyhnou se takovému podniku obloukem.

• Citovat
  • Upravit
21091
4.7.18 07:49

Stalo, ale jen tak, že v případě, že si nedáme jídlo, tak účtují vodu ve džbánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.7.18 08:17
@Dovesilke píše:
Ahoj, stalo se Vám, že když si v restauraci neobjednáte z jídelního lístku, nedostanete nic k pití a musíte odejít? Když ano, ve kterých městech, restauracích. Ráda bych jsem se jim vyhla…

Ne. Nikdy jsem vyhozena nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
4.7.18 08:57

Chce to psat spatne recenze, dat lidem vedet. Tohle muze udelat jen hodne spatna restaurace… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
4.7.18 09:03

Myslim, ze nestalo. Ale jako okamzite by to meli v recenzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5118
4.7.18 09:53

Já jsem byl toho svědkem v restauraci Na bráne (ten háček tam nechybí) v Žilině, ale to bylo v roce 1974.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová