BPPV, máte někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
305
18.3.22 12:40

BPPV, máte někdo?

Má tu někdo tuto diagnózu? Od dětství, po několika prodělaných zánětěch středního ucha trpím občasnými polohovými závratěmi. Kdysi mě odvezla i RZ, dělali se mnou na ORL různé manévry, prošla jsem i magnetickou rezonancí ale žádnou diagnózu nepotrvdili jen říkali že to bude pravděpodobně BPPV. Takže jsem se cpala betasercem, ten ale nepomáhal. Nyní od středy od večera mám zase závratě, jakmile změním polohu hlavy - při předklonu, záklonu, otáčení se na posteli se motám. Trpíte tím někdo? Jak se s tím perete? Prý to není nebezpečný, ale za to je to teda dost nepříjemný a znekvalitňuje mi to život. O tom jaký výsledky podávám v práci ani nemluvím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64845
18.3.22 13:47

Ja to mam. Půl roku jsem cvicila cvik, co mi dali. Bylo to strašné, casto jsem po tom cvičení zvracela, nemohla se pohnout. Ale pomohlo to, uz nema ty strašné zachvaty, kdy jsem se nomhla hodiny pohnout. Ted uz to je spis jen, ze se nemuzu otocit v posteli a tak. S tim uz se dá normálně zit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
21.3.22 20:02

Ahoj bohuzel mam take. Akorat vylehavam dalsi ataku. Pul dne sem prozvracela, manzel musel prijet z prace a starat se o deti. Dvakrat mi udelal epleyho manevr, pri prvnim sem jeste zvracela u druheho uz to bylo lepsitak doufam, ze rano vstanu tak aby manzel mohl pracovat. Studuju vsechna mozna videa se cvicenim a musim si nechat napsat torecan na zvraceni. Kdyz uz se mi uklidni videni tak nevolnost zustava. Kdo nezazil nepochopi, zlate migreny co mam uz 12 let, s tema se zit da.. Dneska zkusim spat v polosede a vyhnout se tomu postizenemu uchu, ale uvidime. V noci vstavam po trech hodinach k trimesicnim dvojcatum tak snad to zvladnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí