Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Prosím o radu, třeba s tím máte některá zkušenost. Mám na noze (vespod, hlavně na patě) bradavice, už poměrně dlouhou dobu a ráda bych se jich zbavila. Jenže na kožním mi doktorka řekla, že se bradavice na noze nevypalují a dala mi na to nějakou tinkturu, kterou si to mám začít potírat, až dokojím (několikrát zdůrazňovala, že nejdřív musím odstavit) Jenže já mezitím znovu otěhotněla a tak na léčbu nedošlo. Teď opět kojím, mám dvouměsíční dítě a ještě nejméně rok kojit budu…a přijde mi hrozné s řešením tak dlouho čekat.
Nevíte, skutečně se bradavice na noze nevypalují, nebo když se zeptám jinde, tak mi to jiná doktorka vypálí?Nebo neexistuje nějaký jiný způsob, jak se jich zbavit, který se s kojením nevylučuje? …abych si zas mohla zajít na koupák, na pedikůru,…
dík
Mně je vypalovali cca před 8 lety na patě a na palci…není o co stát, ale určo se to dělá
Ahoj. Já mám teda doma na bradavice v lékárně koupený přípravek Duofilm, který je teda výborný. Mám vyzkoušeno. A schválně jsem teď koukala na příbalový leták, a nic o kojení tam napsaáno není. Jen ho nemají používat lidi s cukrovkou a nemá se to používat na obličeji. Ono jak tu bradavici natřeš, tak ono to zbělá. Ale žádné jiné kontraindikace tam nejsou. Tak být tebou, tak to zkusím. Prodává se to lékárně bez předpisu. Anebo třeba v lékárně budou vědět víc, jestli se to může při kojení.
U nás na kožním bradavice stále vypalují, jen přes prázdniny nemají dusík.
Brácha měl bradavicemi obsypanou ruku, pořád se mu to množilo a nakonec šel na vypálení laserem. A má klid.
Také jsem měla bradavice a na internetě jsem si objednala mastičku a bradavice jsou fuč
a je i pro kojící maminky
.Nechci dělat reklamu,tak kdyby jste měli zájem pošlu adresu.Můj email masivhobby.seznam.cz
Ahoj holky, mám obdobný problém… na patě nohy mám asi 4 malé bradavičky…sice mě to nebolí ani nijak nepřekáží, ale chci se jich zbavit, což není vůbec jednoduché, momentálně jsem těhotná (za měsíce mám termín) porodu a jelikož nevím o žádném přípravku, který je možné v době těhotenství používat, bradavice jsem neléčila, ale mám strach aby jich nezačalo přibývat, navíc v době kojení si asi s tím léčením moc nepomůžu…poradíte? před otěhotněním jsem toho vyzkoušela dost, ale nic nepomohlo. ted mi poradila kamarádka tibetskou tinkturu - vlaštovičník, ale problémem zůstává to, jestli je možné jej používat v těhu?? nevím si už rady.
Ahojte, taky mám ten problém a kojím…bohužel jde o to, že ani v těhotenství ani při kojení se nesmí užívat kyselina salicylová stejně jako se miminkám a dětem nesmí dávat acylpyrin = může způsob nezvratné poškození jater dítěte!!! ptala jsem se na to tchána - praktického lékaře a říkal, že by to neriskoval, i když koncentrace třeba u Verrumalu je 10% u Duofilmu nevím…otázka je, co je účinnou látkou třeba u vlaštovičníku (rostlina jejíž mléko je známé jako prostředek proti bradavicím…), kyselina salicylová se myslím vyrábí z vrby…
Já tedy mohu určitě doporučit ten vlaštovičník - tibetskou tinkturu, jako jediný mi zabral
. Co se týče kojení, nevím, zda by to mohlo mít nějaký vliv, ale raději bych počkala nebo se na to informovala. Já kojila jen chvíli, takže ihned potom jsem začala s léčbou a úspěšně
. Mohu ji doporučit a není ani drahá.
Ahoj holky! Mám taky problém s bradavici na chodidla. Včera jsem šla s kočárkem do lékárny, ze na to něco potřebuju. Lekarnice mi dala duofilm. Neptala jsem se, jestli můžou používat i kojici (ještě sem se nenaucila zdůrazňovat) a za druhé mela sem tam kočárek, tak bych čekala, ze nenabidne co nemůžu nebo se zeptá! Duofilm obsahuje tu kyselinu salycitovou (nebo jak:)). Uz jsem to použila ale na popud přítele koukala na net jesi muzu a narazím na toto! Me snad jebne! Jak ta kyselina muže miminku ublížit?
Moje mladší dcera má často bradavice. doktorka nám doporučila homeopatika Thuja occidentalis a funguje to, ne hned ale postupne to vždy zmizi
A co to muze udelat v tehotenstvi? 4 dny jsem potirala bradavici tripravkem kolodium forte a uz se vyloupla, tak uz nepouzivam, ale nevim jak to muze ovlivnit miminko. Jsem 37+0
diky
@Luciš13 dobrý den, čtu Vás příspěvek a mohla bych Vás poprosit o adresu nebo aspoň nazev vodičk a bradavice.? Děkuji moc
@Luciš13 dobrý den, čtu Vás příspěvek a mohla bych Vás poprosit o adresu nebo aspoň nazev mastičky na bradavice.? Děkuji moc