Bradavice v těhu

Anonymní
22.10.11 07:37

Bradavice v těhu

Dobrý den,
omlouvám se za anonym, ale stydím se :oops:
Jsem v 7 měsíci a udělaly se mi bradavice mezi konečníkem a vagínou, udělala se mi jedna a hned vedle druhá a teď přesně naproti také, v pondělí jdu na gyndu. Je to vážné dá se to léčit? a jak se mám zatím chovat aby se to zastavilo? (nebo mám jet na gyn.pohotovost?) je týden mě to tam svědilo a pálilo a teď bum velké bradavice.
Druhá věc, přes noc mě hooodně svědily ruce, vzbudím se tam malinkaté bílé krupičkovité pupínky, hodně svědí. Mám to na prstech. CO tO je???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
22.10.11 07:59

Jsem taky těhu,a u konečníku a v tříslech se mi dělají velké hnisavé bedary,vždy to musím propíchnout,bolí to taky jak čert.Ale s bradavicemi neporadím:-(

• Citovat
  • Upravit
882
22.10.11 09:12

Ahoj, nejsou to u konečníku hemeroidy, ty přece svědí, ne? :nevim: Seš si jistá, že to jsou bradavice?
Mě se se v těhu taky dělaly „beďary“,ale dalo se to přežít, nebyly tak hrozné. Bradavičky a pihy mi taky nějaké vylezly,prý je to hormonama?! :think: Časem (po porodu, při ukončení kojení) to prý zmizí. Být tebou asi bych info svou gyn.dr a zašla bych i na kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.11 09:21

nnee fakt to jsou bradavičky :-( ach jo člověk je se pořád myje, nosí intimky, mění ručníky, jí zdravě a stejnak se něco najde ale jako přežiju že mě to štípe a tak ale co mimčo ve mě?? bojím se aby něco nechytlo. Jako určo to v pondělí budu řešit. no je to vzadu na velkých pyskách :oops: :oops: a manža nic na penisu nemá..

• Citovat
  • Upravit
882
22.10.11 09:49

Jeslti to je fakt tak brutální, nechceš si zajít raději hned, aby to nebylo něco akutního?! :nevim: Nechci tě strašit, ale co třeba nějaká infekce, alergie,…vím, že se asi stydíš :oops: , ale radějí mít jistotu a klid, než si pak něco vyčítat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
22.10.11 09:52

http://www.hledamzdravi.cz/…ni-bradavice

Je potřeba se trochu nad tím zamyslet, myslím minulostí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
22.10.11 10:45

Ahojky…vidím,že předchůdkyně ti ,už sem dala článeček o nich. Tak si můžeš počíst. Ale jen chci říci toto v těhotenství jsou velmi nebezpečné…neprodleně řešit s gynekologem…at se může zahájit léčba.
A manžel samozřejmně musí také podstoupit léčbu…on je zatím mít nemusí a nebo se mu ukážou později,protože pokud jste spolu spali …má to v sobě také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek