Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jsem taky těhu,a u konečníku a v tříslech se mi dělají velké hnisavé bedary,vždy to musím propíchnout,bolí to taky jak čert.Ale s bradavicemi neporadím:-(
Ahoj, nejsou to u konečníku hemeroidy, ty přece svědí, ne?
Seš si jistá, že to jsou bradavice?
Mě se se v těhu taky dělaly „beďary“,ale dalo se to přežít, nebyly tak hrozné. Bradavičky a pihy mi taky nějaké vylezly,prý je to hormonama?!
Časem (po porodu, při ukončení kojení) to prý zmizí. Být tebou asi bych info svou gyn.dr a zašla bych i na kožní.
nnee fakt to jsou bradavičky
ach jo člověk je se pořád myje, nosí intimky, mění ručníky, jí zdravě a stejnak se něco najde ale jako přežiju že mě to štípe a tak ale co mimčo ve mě?? bojím se aby něco nechytlo. Jako určo to v pondělí budu řešit. no je to vzadu na velkých pyskách
a manža nic na penisu nemá..
Jeslti to je fakt tak brutální, nechceš si zajít raději hned, aby to nebylo něco akutního?!
Nechci tě strašit, ale co třeba nějaká infekce, alergie,…vím, že se asi stydíš
, ale radějí mít jistotu a klid, než si pak něco vyčítat…
http://www.hledamzdravi.cz/…ni-bradavice
Je potřeba se trochu nad tím zamyslet, myslím minulostí…
Ahojky…vidím,že předchůdkyně ti ,už sem dala článeček o nich. Tak si můžeš počíst. Ale jen chci říci toto v těhotenství jsou velmi nebezpečné…neprodleně řešit s gynekologem…at se může zahájit léčba.
A manžel samozřejmně musí také podstoupit léčbu…on je zatím mít nemusí a nebo se mu ukážou později,protože pokud jste spolu spali …má to v sobě také.
Dobrý den,
omlouvám se za anonym, ale stydím se
Jsem v 7 měsíci a udělaly se mi bradavice mezi konečníkem a vagínou, udělala se mi jedna a hned vedle druhá a teď přesně naproti také, v pondělí jdu na gyndu. Je to vážné dá se to léčit? a jak se mám zatím chovat aby se to zastavilo? (nebo mám jet na gyn.pohotovost?) je týden mě to tam svědilo a pálilo a teď bum velké bradavice.
Druhá věc, přes noc mě hooodně svědily ruce, vzbudím se tam malinkaté bílé krupičkovité pupínky, hodně svědí. Mám to na prstech. CO tO je???