Bramac x KM Beta

3441
19.12.12 17:19

Bramac x KM Beta

Můžete se, prosím, podělit o své zkušenosti se střešní krytinou Bramac nebo KM Beta? Děkuji za názory :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4692
19.12.12 19:15

My jsme na barák brali Bramac a naši maj tašky taky od Bramacu už několik let a pohoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
19.12.12 21:44
@prcekniky píše:
Můžete se, prosím, podělit o své zkušenosti se střešní krytinou Bramac nebo KM Beta? Děkuji za názory :palec:

Jedině Bramac… jsou teda hodně těžké, na starý barák kde by se neměnil krov myslim že není vhodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
20.12.12 09:52
@Anix píše:
Jedině Bramac… jsou teda hodně těžké, na starý barák kde by se neměnil krov myslim že není vhodný.

Tak mi to budeme mít na starý barák, ale budou i nové krováky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihl. Pupyk
20.12.12 12:16

Jsem ze stavebnictvi, osobne jsem si na strechu vybrala Bramac, ale jen proto, ze se mi ta dana taska tvarove libila.
Jinak si myslim, ze kvalita je srovnatelna Bramac/Tondach/KMB.
Spis vybirej povrchovou upravu - uplne bez povrchove (napr. Tondach rezna) upravy neber.

• Citovat
  • Upravit
30975
20.12.12 12:52
@Neprihl. Pupyk píše:
Jsem ze stavebnictvi, osobne jsem si na strechu vybrala Bramac, ale jen proto, ze se mi ta dana taska tvarove libila.
Jinak si myslim, ze kvalita je srovnatelna Bramac/Tondach/KMB.
Spis vybirej povrchovou upravu - uplne bez povrchove (napr. Tondach rezna) upravy neber.

Tak to snad nejde rict, ze Bramac/Tondach/KM Beta jsou kvalitou srovnatelne. Tondach je palena taška a Bramac/KM Beta betonove. Vyhody palene nebo betonove by byly na dlouhou diskuzi, urcite je nelze brat jako zamenitelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
20.12.12 13:17

O Tondach neuvažujem, buď Bramac nebo KMB…zajímají mě názory těch, co z toho mají střechu. Slyšela jsem, že se KMB dost lámou, že nejsou tak kvalitní a cenově je to srovnatelné jako Bramac. Ale nechci dát na názor jednoho člověka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
20.12.12 13:26

@Cuddy Nic nezaměňuju!
Jen si nemyslím, že betonová je lepší než pálená a naopak.
Chci jen říct, že je to vše kvalitní výrobek, žádný šunt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.5.16 11:16

střešní tašky

Mezi těmi dvěmi firmami bych se asi volila k Bramacu. Mě překvapil můj známí a říkal mi, že si bral tašky Terran. Celkem mě překvapilo jestli Bramac nabízí tak dlouho záruku. Na ten Terran je 50 let. To jsem ještě nikde neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.10.23 14:24

km Beta Bramac clasik

Km Beta 50 let záruka hmotnost jedné tašky 4,2
Bramac clasik 30 let záruka a hmotnost jedné tašky 3.,75 skoro o půl kila méně.
Když jsem koukal na prasklou je fakt tenká ale zase odborníci uvádí že díky hrubému štěrku a kvalitnímu cementu mají menší nasákavost a o 50% větší povolené zatížení. Tak snad jsme vybrali správně. Podělíme se se zkušenostmi za 30 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný