Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tyyy jo, já úplně koukám, kolik vás to dělá najemno..
Já dělám nahrubo a ani je jinak neznám, dnes to slyším prvně najemno..:-)
Jinak nastrouhám, teda nahrubo, osolím, nechám pustit vodu (tu neslívám), opepřím, majoránku, hl. mouku od oka, promíchnu, vajca (taky podle množství brambor), a pak podle konzžistence někdy ještě mlíko.. A na pánvi plavou:-))
Edit: jééžiš, zapomněla jsem na česnek, to nejdůležitější:-D
Příspěvek upraven 28.11.13 v 22:26
@Diggy píše:
Takže vodu co pustí tak vylít? nebo jí tam nechat???
když ji nevyliješ nic se nestane ale ať nemáš těsto moc řídké, pak by se ti mohlo trhat na pánvi. Smažím na teflonce a toho tuku tam není třeba moc ale záleží jak kdo má rád
je výborné dát do bramboráčků i na drobno nakrájenou anglickou, nebo šunku ![]()
Tak už se smaží
, udělala jsem je na jemno, jen dvě brambory nastrouhala na hrubo a je to ono díky ![]()
Jinak to dělám stejně brambory, pepř, majoránka, sůl, česnek, mlíko, hl. mouka, vajčko a hlavně kus nějaké uzeniny, a tak nějak od oka. Občas tam krouhnu i mrkev či kus cukety
Zase čučím, kolik z vás to dělá bez klobásky, či něčeho takového
u ás vždycky museli být s masem ![]()
@Idril píše:
Tak už se smaží, udělala jsem je na jemno, jen dvě brambory nastrouhala na hrubo a je to ono díky
Jinak to dělám stejně brambory, pepř, majoránka, sůl, česnek, mlíko, hl. mouka, vajčko a hlavně kus nějaké uzeniny, a tak nějak od oka. Občas tam krouhnu i mrkev či kus cukety
Zase čučím, kolik z vás to dělá bez klobásky, či něčeho takovéhou ás vždycky museli být s masem
Já si nadělala chutě do prčic ![]()
Milujeme bramboráky plněné třeba kečupovým masem, nebo restovanými jatýrky na cibulce atd… nebo jen tak k česnekové polévce s tvarůžkami ![]()
@Idril píše:
Tak už se smaží, udělala jsem je na jemno, jen dvě brambory nastrouhala na hrubo a je to ono díky
Zase čučím, kolik z vás to dělá bez klobásky, či něčeho takovéhou ás vždycky museli být s masem
Ja tam nekdy dam salam, ale vetsinou udelam masovou smes k tomu a nebo uzeny…
jezis delaj se mi sliny
![]()
@Idril
dej si pivko a bude dobře:-)))
Hned bych si dala taky..
Já to dělám půl na půl, je to tak nejlepší. Mám vyzkoušeno i najemno, i na hrubo, obojí to není úplně ono ![]()
@Jana206 píše:
Já to dělám půl na půl, je to tak nejlepší. Mám vyzkoušeno i najemno, i na hrubo, obojí to není úplně ono
Pul na pul zkusiiim.. ![]()
@Lejaa píše: Tyyy jo, já úplně koukám, kolik vás to dělá najemno..Já dělám nahrubo a ani je jinak neznám, dnes to slyším prvně najemno..:-)
Jinak nastrouhám, teda nahrubo, osolím, nechám pustit vodu (tu neslívám), opepřím, majoránku, hl. mouku od oka, promíchnu, vajca(taky podle množství brambor), a pak podle konzžistence někdy ještě mlíko.. A na pánvi plavou:-))
Edit: jééžiš, zapomněla jsem na česnek, to nejdůležitější:-D
Příspěvek upraven 28.11.13 v 22:26
To bude tím, že já třeba dávám vejce a Ty vajca
Jiný kraj - jiný mrav ![]()
Po včerejším přečtení této diskuze jsem neodolala a dnes usmažila 10 kousků ![]()
Tak mě se včerejší bramboráky vymstili, byli luxusní, ale od rána chodím objímat záchodovou mísu
tak si snad někdo pochutnal víc. Dobrou chuŤ všem
@Idril píše:
Tak mě se včerejší bramboráky vymstili, byli luxusní, ale od rána chodím objímat záchodovou mísutak si snad někdo pochutnal víc. Dobrou chuŤ všem
měla jsem dnes už čtyři, doufám, že nedopadnu stejně. Máme jich tu ještě půl mísy ![]()
@Kornel píše:
Ahojky já bramboráky ráda na jemno i hrubo a nebo i napůl ale moji milí doma mají rádi na jemno- takže mixerem namixuji,
tak tohle je umne na kaši, tak strouhám jen do halušek