Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Idril nejsi tupec, není to tak dávno, kdy jsem nad tím taky přemýšlela ![]()
Ja jak kdy nekdy na jemno nekdy na hrubo.. Mnaam dala bych si..Uz si je asi tak mesic slibuji.. Ale bez febicholu je nejim.. ![]()
@Idril píše:
Připadám si úplně blbá, ale hooodně dlouho jsem nedělala bramboráky, dneska je chci udělat a nějak mi vypadlo, jestli brambory nastrouhat na jemno či hrubo. Vím že na jeden způsob jsou hnusně, jen jsem zapomněla
![]()
Na jemno ![]()
@Paoloska píše:
No to je pravdaBramboráky takhle na noc, to bych umřela
má těhotenské chutě, co by nevařila
![]()
A můžu se zeptat jak děláme? myslím recept, vždycky se mi přilelí a na čem pečete? přilepí se i když je tuk hodně rozpálený. nevím kde dělám chybu ale dala bych si hned.
@Diggy Bramobry, kmin, majoranka, sul, trochu pepre, cesnek, trochu mleka, lzice hladke mouky, 4 vejce, zalezi teda kolik mam brambor, snad jsem na nic nezapomnela
nekdy olej, nekdy sadlo, tak nejak normalne a na teflon. panvi
@Diggy Ja myslim, ze zaklad, aby se nepripalily, je dobra panev.. ![]()
Taky dost zalezi na bramborach, nekdy pousti dost vodu, tak tu davam pryc vzdycky…a ja delam velky asi jako dlan ![]()
No právě že robota mám pánev je nová. zkoušela jsem různé, mám doma 3 tak uvidíme co z toho vznikne v sobotu
@Diggy píše:
No právě že robota mám pánev je nová. zkoušela jsem různé, mám doma 3 tak uvidíme co z toho vznikne v sobotu
A jak je delas ty, ze se ti vzdycky prichyti?