Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krásný večer, prosím vás mám na Vás prosbu a popíši vám celou situaci ať víte o co go.
Týden jsem se léčila se zánětem močových cest z prochladnutí. Brala jsem Xorimax, žádné problémy jsem po tu dobu neměla (nežádoucí účinky). Nicméně, jsem teď někdy měla do toho dostat menstruaci a lékař mi řekl, že by mi to nejradši oddálil aby se vědělo, zda je zánět vyléčený a nebolí mě podbřišek třeba pak jen z menstruace. Dal mi Norethisteron, brala jsem ho od úterý od večera 2× denně vždy po jídle. Předevčírem už mi nebylo úplně dobře od žaludku a střev. Včera mi také bylo špatně od žaludku, ale vždy jen večer a dnes celý den v pořádku a teď večer mi začal strašný průjem. Prášky jsem vyhodila, brát je dál určitě nebudu. Chtěla jsem se zeptat, zda jste měla některá stejnou zkušenost popřípadě kdy to odeznělo a co si na to mám nejlépe dál aby to přešlo co nejdřív?
Moc vám každé děkuji za odpověď.
Příspěvek upraven 30.11.24 v 01:42
Upřímně nesnáším oslovení holčičko, ale tohle je šílená sra, čka, kterou jsi si zbytečně rozházela hormony, zle ti může být i z toho já ho brala kvůli akutní operaci, ale zle mi teda nebylo
a nebo to je střevní chřipka
@ka2ka střevní virózu jsem snad nikdy neměla. Oslovení holčičky jsem napsala jen proto, že je to prostě zdrobnělina nic víc. Ale o tom ten dotaz vůbec není. Ale čekala jsem opět reakci od někoho zase na něco, co není vůbec tématem 😄. Každopádně děkuji za názor. Nemám teplotu, na záchodě jsem byla 3× po sobě a už 3,5 hodiny nic. Co jsem si četla, tak tyto humusacke prášky tohle dělají, ale zase to rychle prý odezní. Tak snad už to bude oka😊. A nejsem vševěd, když mi tohle poradil lékař, poslechla jsem ho. Takže asi tak. Kdyby mi řekl, ale může pak dělat tohle a tohle, nevzala bych si to samozřejmě 🙄 🤦🏽♀️. Každopádně jsem to brala jen 3 dny a vyhodila to dnes odpoledne, protože takový chlív doma nechci ani náhodou 😄.