Brání Utrogestan ovulaci?

1848
25.7.12 14:47

Utroš si vem až po ovu!! Jinak ti ji zablokuje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1848
25.7.12 14:49

Tak s tím bohužel zkušenost nemám, snad někdo poradí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
25.7.12 14:54

No při nejmenším v příštím cyklu ho nasadit až po ovulaci. Nebrat to paušálně od 15.dne. Ovulace se dá zjistit i jinak než kupovat ovulační testy. Třeba podle bazální teploty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2219
25.7.12 15:09

Myslím, že ty dva ovulce nezabrání, kdybys to brala pár dní před tím, tak by to asi vliv mělo. A když jsi měla // na ovu testu, tak by už ovulka měla být za rohem :)
Já momentálně řeším opačný problém, jaksi mi graf BT ovulku vyznačil až včera, a to tak, že už byla před 7 dny 8o No mazec, teď nevím, jestli ten utroš ještě vůbec brát, aby se mi ještě víc neprodloužil cyklus :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
25.7.12 15:11
@Anonymní píše:
tak v tom měření jsem se nikdy nevyznala navíc to musí být v přesnou stejnou hodinu ne? :think: A to nedám ani omylem vzhledem k práci atd. proto mi přišly ovu testy to nejjednodušší řešení ale mrzí me abych to těma dvouma ultrošema, tak nezabránila ovulce :nevim: :zed: :zed: :zed: :zed:

TO jsem jen napsala že to lze, koupit testy pro nezkušenou je asi jednodušší řešení. To ti asi nikdo neřekne, jestli to uvulaci zabrání/zabránilo. Prostě ti vyskočil progesteron výš a teď když si prášek nevezmeš tak zas spadne (dokud se nezačně tvořit po ovulaci přirozeně nebo si zas vezmeš ten Utrogestan na udržení hladiny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2219
25.7.12 15:35
@Anonymní píše: :mrgreen: :mrgreen: koukám, že je v tom pěknej zmatek což? :cert: jak u mě, tak u tebe :roll: no já si myslím, že snad ty dva taky ne ale to víš tluču si hlavu no :zed: tak já radši už žádný brát nebudu - až tak za dva dny si ho nasadím :jazyk: díky :hug:Tak já to vždy po dobrání ultoše dostanu do 4 dnů cca takže mě nic neprodlouží :nevim: max když byla ovulka a neveděla jsem o ní, tak jak jsem ho brala od 15 dc 1-1-1 tak už jsem to dostala třebas 20 dc :cert: hele s tímhle neporadím pač jako tohle je pro mě jedna velká španelská vesnice a to ovu… měření BT… Ultroš :jazyk: jako chtělo by to nějakýho odborníka :pankac: :pankac: :cert: :think: :lol:

To by chtělo, páč já má stále nějaký problém :mrgreen: Minule jsem to dostala už 9.den po ovulaci, teda aspoň jsem si myslela že už byla :oops: Pak jsem se tady dočetla, že pokud ms přijde takhle brzo, zřejmě byl nasazen utroš příliš brzy - před ovulkou. Teď jsem pro jistotu čekala a čekala, až jsem ji propásla, že :mrgreen: Jako dneska jsem 33.DC, měla bych to dostat za 5dní, kdybych teď nasadila utroš a brala ho těch 10 dní, tak mám asi mega dlouhý cyklus :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2219
26.7.12 07:05
@Anonymní píše:
jo jo no to taky znám, že když jsem si ho nasadila a neveděla jsem, že je ovulka tak 20 dc už byla ms takže nasazen moc brzy a byla jsem přeprogesteronovaná :poblion: a nešlo by aby jsi každý 13 dc chodila k Dr na utz aby Ti řekla zda je ovu na tuty nebo ne? Pak by jsi veděla jak a kdy nasadit Ultroš a asi by to bylo přesnější než měření a ovu testy :think: :nevim:Ty jo no tak to jepak fakt mega dlouhý cyklus :?

Dr. mi předepsal utroš v červnu - na tři měsíce. Vlastně to byla první návštěva dr., kdy jsme začali mluvit o snažení, a svěřila jsem se mu, že se nám nedaří. Říkal, že to zkusíme nejdříve takto jednoduše bez nějakého stresu, zkusit si sama vypozorovat plodné dny a ovulku. A když se nezadaří, jdu v září na kontrolu a posuneme se zase o krůček dál. A ty chodíš do CARu nebo ke svému dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2219
26.7.12 13:02
@Anonymní píše:
Já jsem šla rovnou do Caru protože to kdy je ovulace, tak většina Dr nic nenasazuje a nic nezkouší ale každej 13 Dc si tě pozve na UTZ aby veděl zda ovuluješ a kdy - zda je vůbec ovulka. Sama si nic asi nevypozoruješ max z ovu testů nebo měření BT ale ten UTZ je nejpřesnější a nejrychlejší metoda jak to zjistit :kytka:

Ono my jsme se rok snažili a já nechtěla už žádný metody pokus omyl ale zjistit příčinu zda je ovu nebo neni a co a jak dál takže samozřejmě, že jsem měla anovulační cykly. Jendou byla pak třebas 2× nebyla pak zase pak 4 měsíce ne no prostě :zed: :zed: a dostala jsem ultroš na upravení MS což jako pomohl to jo ale ne když byla ovu což jsem já sama teda vůbec na sobě nepoznala a tím pádem jsem MS dostala třebas i 20 Dc už jak jsem byla přeprogesteronovaná a tak jsem zjistila vlastně, že byla ovu aniž bych musela k Dr ale bylo mě to k ničemu protože těhu přes ultroš je asi nemožná věc co jsem se nejen tady, tak dočetla pač hlen z něj, tak zahubí spermoně :cert:

Ale zase září je za rohem takže uvidíš jak se to u vás vyvrbí dál :pankac: pokud nebudeš mít ovu, tak Ti nasadí nejpíš Closík a po ovu ultroš a budete se snažit doma, to zkusíte parkrát a když nic, tak urcitě navrhne inseminaci ale tu už dělá Car tu už gyndař neudělá :roll: jen by pak měl teda udělat i jiný tesy jako spemiogram, tvůj HP nebo zjistit zda máš průchodný vejcovody ;) každopádně držim palečky ať se co nejdříve zadaří :kytka:

Děkuju, tobě taky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital