Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Myslím že je to normální pokud tě tam dole nesvědí nebo nepálí tak je to OK
Je to úplně normální. Užila jsem si to hned několikrát a z vlastní zkušenosti vím, že je dobrý nosit intimku, jinak budeš mít prádlo zničený. Nejde to totiž moc dobře vyprat.
Já začínám v pondělí tak aspon vím na co se mám tedy připravit
:-/ ale taky mě upozornovali na to abych si brala intimky takže ten výtok je jistě v pořádku
Rozhodně intimku, pokud tě dole nepálí, nesvědí a výtok není zbarvený tak se nestresuj
Holky prosím, jakou barvu výtoku jste měli po utrogestanu? Já měla doteď furt bílý a dneska najednou intimka byla jako do béžova. Můž to být z těch globolý? Oni barvově nejsou úplně bílý.
@Anonymní píše:
Holky prosím, jakou barvu výtoku jste měli po utrogestanu? Já měla doteď furt bílý a dneska najednou intimka byla jako do béžova. Můž to být z těch globolý? Oni barvově nejsou úplně bílý.
Ahoj, ten obal Utrogestanu je trochu do béžova, tak jestli ta barva odpovídá, můžeš být v klidu. Taky to tak sem tam mám.
A vyteklo vám to někomu prosím jako vodový? Mně vždycky vyteče trochu co je jak voda a teprve pak třeba s bílými kousky, což je jasný, že jsou zbytky tý tablety. Ale to vodový dělá ten Utrogestan? Mám to vždycky po tý tabletě? Jinak vodový výtok žádný nemám
Ahoj holky,
ještě bych se vás chtěla zeptat ohledně toho vaginálního zavádění Utrogestanu. Psali jste, že je normální, že vytéká. Jen se chci ujistit, jak ten výtok po něm má vypadat. Já mývám v kalhotkách prostě bílý vlhký prášek - bílý výtok, je to normální? Jen mě napadlo, abych to nepřipisovala Utrogestanu a přitom neměla nějaký jiný nebezpečný výtok - kvasinkový, bakteriální, nebo tak něco. Dnes jsem Utroš polykala a kalhotky mám pořád bílé. Před zaváděním jsem to neměla. Předem děkuji za odpovědi.