Neschopenka po umělém oplodnění

Anonymní
14.7.12 15:35

Neschopenka po umělém opl.

Ahojky děvčata,
konečně mám po druhém pokusu umělého a na testíku //. Za týden se mám objednat na ultrazvuk. Teď už se jen modlím, aby bylo vše v pořádku i podle ultrazvuku. Chtěla bych se vás optat, jestli nevíte, zda mámnárok jít na rizikové těhotenství z důvodu umělého oplodnění? Sice pracuji v kanceláři, ale pracuji docela ve stresu, přenáším šanony, sedím s kolegyní, která často přechází chřipky a anginy a hlavně se teď o to maličké hrozně bojím. Beru to jako zázrak, že jsem otěhotněla. Po dvou letech snažení a loňské operaci endometriózi jsem už začala propadat panice, že ze mě mamča nikdy nebude. Myslíte, že mi gynekoložka neschopenku bez problémů vypíše, když jsem po umělém, nebo když bude jinak vše v pořádku, tak mě bude hnát do práce? Jakou máte zkušnost?
Děkuji moc za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4068
14.7.12 15:47

Ahojky já myslím že jo, já jsem měla ZT, pak jsem byla na hysteroskopii a řekli mi že mám Ashermanův syndrom, taky jsem se modlila abych byla těhotná a podařilo se a dr. mě rovnou poslal na rizikové a je fakt, že jsem stejnak musela ležet, začala jsem špinit a pak to bylo ok a ted pro změnu se mi zkracuje děložní čípek a ležím zase, ale myslím, že ti neschopenku dá, kort když řekneš že máš stresující práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
14.7.12 15:49

Ahojky, gratuluji ti k //.Jinak já jsem ted po prvním IVF a čekám na testík. Jinak já už jsem na neschopence od punkce, kvuli práci a když to dobře dopadne tak zustanu až do konce. Já jsi myslim že v dnešní době záleží jen na tobě jestli budeš od začátku na neschopence a neměl by to být problém. Držim ti palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
14.7.12 15:56

Ano, máš na ni nárok. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.12 15:58

Holky, děkuji za odpověďi. Původně jsem myslela, že bych do práce chodila, ale teď, když se to povedlo, tak se o to neskutečně bojím. Pajkax, gratuluji k těhotenství, a přeji, ať už je tvé těhu dále bez problémů a tobě AMAL, ať se také dočkáš //. Papa

• Citovat
  • Upravit
779
14.7.12 16:11

Holky a jak to pak je s mateřskou, když jste celou dobu na nemocenský? z čeho se Vám počítá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
14.7.12 16:55

Já jsem taky na neschopence po IVF a jsem dokonce už od ultrazvuků při stimulaci, vypsali mi to rovnou v CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí