Jak sehnat clostík?

73
1.7.12 17:50

rada clostík

Ahoj holky,
brala jsem clostík před dvěma měsíci? Pak jsem musela služebně do zahraničí a já troubík jsem si ho zapoměla nechat předepsat. Teď můj milovaný manžílek přijel za mnou ale clostík mu můj dr nechtěl předepsat že to jde jen když já přijdu. bohužel nemáme tolik peněz abych jela na otočku do ČR a tak jsem bezradná. Už se o miími snažíme dva roky a mocinky by jsme si ho přály. Nevíte některá z Vás jak ho sehnat? moc moc děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2238
1.7.12 18:01

Myslím že ho jen tak neseženeš, každopádně já ho brala dva měsíce a pak už jsem v tom pokračovat nechtěla. Druhý měsíc po vysazení klostíku to přišlo samo. Doktor mi sám říkl že se většinou zadaří po jeho vysazení, že on to jakoby nastartuje. Takže nestrácej naději-jde to i bez něj. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.7.12 18:02

Bez receptu těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
1.7.12 18:17

Pokud jsi ho brala 2 měsíce tak může účinkovat ještě ted po vysazeni takže když si dáš ted pauzu tak se nic neděje a další měsíc zajít k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
1.7.12 19:18

4 roky jsem nemohla otěhotnět, pak jsem jsem brala clostík jeden měsíc, pak sem se stěhovala tak sem to nebrala, říkala sem si že budu tahat těžké věci, tak bych stejně potratila, a co myslíte? otěhotněla sem, takže se ti třeba taky zadaří, protože na to nebudeš tolik myslet :* :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.10.20 16:44

Mám 20 tabletek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie