Maminky z Eurofertilu

28
22.6.12 18:10

maminky z eurofertilu

Ahoj Eurofertilačky. Koukám, že tu jede diskuze snažilek, těhulek, ale co maminy?
Přidáte se některá, co už máte narozené eurofertilátko? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10978
23.6.12 01:35

Ja sa pridám veľmi rada, ale musíš chvíľu počkať :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
25.6.12 15:31

Já si počkám :mavam:
Jak si na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
25.6.12 17:06

6 deň po ET :nevim: mám maminkovanie ešte v nedohľadne, ale hodila som odkaz aj medzi naše oficiálne těhulky tak za chvíľu tu nejaká pribudne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
26.6.12 15:08

Jůů, tak držím pěsti. :kytka: :kytka: :kytka:. Kdy chceš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.7.15 13:36

Eurofertil-dobrá volba

Ahoj maminky a nastávající maminky, které navštěvovaly Centrum reprodukční medicíny Eurofertil v Ostravě. Spolu s manželem jsme navštěvovali toto zařízení necelý rok, protože jsme se dlouho snažili o miminko, ale přirozenou cestou se nám to nedařilo. Vybrali jsme si Eurofertil. Velice mě potěšilo milé přijetí personálu, vstřícný přístup a pochopení. Prostředí bylo příjemné a dobře jsme se tam cítili. Dvakrát jsme podstoupili metodu IVF a na podruhé se nám to podařilo. V červenci nám pan doktor Jaroš sdělil, že na ultrazvuku vidí plod. Všechno se zatím vyvíjí dobře a doufám, že budu moci ukázat miminko sestřičkám v Eurofertilu. Mám ale ještě velký kus cesty před sebou. Držím Vám všem moc palce a doufám, že budete mít také štěstí jako my. Nebojte jednou se to podaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
7.8.15 15:44

Eurofertil

Ahojky snazilky a budouci maminky :) chtela bych se zeptat na Vase zkusenosti s eurofertil v ostrave a na pana dr Jarose - objednavaci lhuty, pristu lekare, uspesnost atd. S pritelem se pokousime o mimi jiz pres rok a stale se nedari, chteli bychom si vybrat nejaky ostravsky car - tak sbiram zkusenosti ☀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.15 21:28

@Nela12 já EF doporučuji, máme z 3 ketu krásného chlapečka :srdce:..dr. Jaroš je sice zvláštní, ale snad tomu rozumí :mrgreen: objednací lhůty jsou OK, akorát jak se dr vykecává, tak naskakuje véélke zpoždění, takže kolikrát tam čekáš i o hodinu déle…jinak tam jsou hodně veselé a báječné sestřičky - jsou úžasné :palec:
Pokud Ostrava, tak jedině EF, kdyby nám nevyšlo 1 IVF, tak bych šla do Olomouce…dr. Jaroš třeba moc nechce dělat imunologické vyšetření, ale umí vše dobře vysvětlit a je docela milý :D

Přeju hodně štěstí při volbě caru a ať se brzy dočkáte vytouženého miminka :mavam:

• Citovat
  • Upravit
51
8.8.15 08:36

Eurofertil

Dekuji moc za radu s Eurofertilem a chci se jeste zeptat - jak to myslis ze dr Jaros je zvlastni a ze snad tomu rozumi? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2712
8.8.15 09:48

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.15 10:10

To že tomu rozumí bylo myšleno jako vtip :lol: určitě tomu rozumí, když založil a provozuje úspěšnou kliniku ;)
Jde spíš o to, že jsem obecně nedůvěřivý člověk a v tomhle oboru jde podle mně hodně o peníze a to především ;) třeba jako, že mám pocit, že ti klidně transferujou vědomě nekvalitní embryo, protože za to platíš…je to však jen můj pocit a ten jsem měla někdy i v EF…ale většinou jsem dr. jaršovi důvěřovala :mrgreen: je moc hodný a milý…do caru jsem chodila docela ráda, je to takový rodinný podnik ;) Díky milým, veselým a úžasným sestřičkám se tam člověk necítí nervózní a nesvůj :palec:

Na konzultaci si tam zajdi, utéct můžeš vždycky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
51
9.8.15 11:04

Eurofertil

Dekuji za vysvetlenou- musela jsem se zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.8.15 11:12