Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,
1.6. jsem byla na laparoskopii, potvrdila se mi endometrioza IV. stupně, museli se ve mě trošku pošťourat
Odstranili mi kus levého vaječníku, zjistili neprůchodnost levého vejcovodu, odstraňovali mi endometriotickou cystu z děložního hrdla a srůsty všude ![]()
MS jsem měla dostat cca 4.6., což jsem krvácela po operaci, takže nevím, jestli přišla, ale asi ne. Od té doby čekám, pan doktor povídal, že po MS na to máme s mužem „vlítnout“
a zkoušet otěhotnět přirozeně, i když tomu moc šancí nedává, ale máme si zpříjemňovat léto…
Nakoupila jsem si ovu testy a teď nevím, kdy se začít testovat.
Kdy jste po laparce dostali MS vy??
Už to budou tři týdny, co jsem jí měla dostat a stále nic… ![]()
Díky moc za zkušenosti ![]()
Já nebyla na laparoskopii ale na operativním zásahu slepého střeva, kde jsem měla karcinoid a vzali mi i cysty na pravém vaječníku. V té době jsem brala HA, ale před operací jsem je musela vysadit. Takže MS se dostavila 2 dny po operaci.
Ahoj,
děkuju za odpověď ![]()
Mě právě doktorka v nemocnici říkala, že klidně MS mohla být hned po operaci, ale moje gyn. zase říkala, že se MS může trochu zpozdit…Tak teď nevím… ![]()
Ahojky @hlozi.Já myslím, že MS mohla být klidně po operaci. Já to tak měla taky. Čekala jsem jí asi 3 dny po laparce a dorazila přesně. Takže klidně toho 4.6. mohla být, jestli jsi měla předtím cykly pravidelné.
Po LPK jsem vždycky špinila, ale MS mi dorazila pokaždé cca 14 dní po operaci. Byla jsem 2×.
Asi záleží na tom v které části cyklu jsi laparce byla ne? Podle doktora co mi říkal by cyklus nijak rozhodit neměla.
Jednou jsem byla cca 2 dny po ovulaci, tj. 19DC a podruhé jsem byla 10DC.
Holky, děkuju moc za odpovědi ![]()
To by tedy znamenalo, že dnes jsem 15DC, tak si ten test zkusím udělat. Cykly jsem měla vždy po cca 30ti dnech, tak to by odpovídalo.
Držte mi palce ![]()
Ahojky, tak jsem tu zpět s dalším dotazem ![]()
MS dorazila převčírem, takže jsem jí opravdu měla v nemocnici…
Jenže, jak mi tvrdili, že budu mít klid od bolestí, tak houby, bolesti mám hrozný, stejný, jako před laparkou. Navíc mám hrozný bolesti, když potřebuju „na velkou“, jsou to muka. A ještě navíc se mi ve stolici objevila krev, sice trochu, ale je tam…Tak teď nevím, je víkend, k doktorce můžu zavolat až vpondělí…Nějak nevím, co dělat, beru ibalgin a modlím se, ať to brzo přejde…
Jaká byla vaše MS po laparce? Normální, bezbolestná, prostě jste „v pohodě“??
Já jsem z toho lehce zmatená ![]()