MS po laparoskopii

561
17.6.12 20:20

MS po laparoskopii

Ahoj,
1.6. jsem byla na laparoskopii, potvrdila se mi endometrioza IV. stupně, museli se ve mě trošku pošťourat :? Odstranili mi kus levého vaječníku, zjistili neprůchodnost levého vejcovodu, odstraňovali mi endometriotickou cystu z děložního hrdla a srůsty všude :(
MS jsem měla dostat cca 4.6., což jsem krvácela po operaci, takže nevím, jestli přišla, ale asi ne. Od té doby čekám, pan doktor povídal, že po MS na to máme s mužem „vlítnout“ :oops: a zkoušet otěhotnět přirozeně, i když tomu moc šancí nedává, ale máme si zpříjemňovat léto…
Nakoupila jsem si ovu testy a teď nevím, kdy se začít testovat.
Kdy jste po laparce dostali MS vy??
Už to budou tři týdny, co jsem jí měla dostat a stále nic… :?
Díky moc za zkušenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3127
17.6.12 20:27

:mavam: :mavam: Já nebyla na laparoskopii ale na operativním zásahu slepého střeva, kde jsem měla karcinoid a vzali mi i cysty na pravém vaječníku. V té době jsem brala HA, ale před operací jsem je musela vysadit. Takže MS se dostavila 2 dny po operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
17.6.12 20:50

Ahoj,
děkuju za odpověď :-)
Mě právě doktorka v nemocnici říkala, že klidně MS mohla být hned po operaci, ale moje gyn. zase říkala, že se MS může trochu zpozdit…Tak teď nevím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.6.12 07:52

Ahojky @hlozi.Já myslím, že MS mohla být klidně po operaci. Já to tak měla taky. Čekala jsem jí asi 3 dny po laparce a dorazila přesně. Takže klidně toho 4.6. mohla být, jestli jsi měla předtím cykly pravidelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
18.6.12 08:26

Po LPK jsem vždycky špinila, ale MS mi dorazila pokaždé cca 14 dní po operaci. Byla jsem 2×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.6.12 08:57

Asi záleží na tom v které části cyklu jsi laparce byla ne? Podle doktora co mi říkal by cyklus nijak rozhodit neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
18.6.12 09:03

Jednou jsem byla cca 2 dny po ovulaci, tj. 19DC a podruhé jsem byla 10DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
18.6.12 09:38

Holky, děkuju moc za odpovědi :palec:
To by tedy znamenalo, že dnes jsem 15DC, tak si ten test zkusím udělat. Cykly jsem měla vždy po cca 30ti dnech, tak to by odpovídalo.
Držte mi palce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
7.7.12 11:26

Ahojky, tak jsem tu zpět s dalším dotazem :oops:
MS dorazila převčírem, takže jsem jí opravdu měla v nemocnici…
Jenže, jak mi tvrdili, že budu mít klid od bolestí, tak houby, bolesti mám hrozný, stejný, jako před laparkou. Navíc mám hrozný bolesti, když potřebuju „na velkou“, jsou to muka. A ještě navíc se mi ve stolici objevila krev, sice trochu, ale je tam…Tak teď nevím, je víkend, k doktorce můžu zavolat až vpondělí…Nějak nevím, co dělat, beru ibalgin a modlím se, ať to brzo přejde…
Jaká byla vaše MS po laparce? Normální, bezbolestná, prostě jste „v pohodě“??
Já jsem z toho lehce zmatená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital