Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
prosím o radu. Zaváděla jste některá 4-buněčné embryo? Mám jen dvě oplodněná vajíčka. 2 a 4 buněčné a už mi ho dnes chtějí zavést, nechtějí čekat do pondělí na PK.
Myslela jsem, že mi vrátí do těla vyvinutější embryjko, tak jsem z toho dost na vážkách. Budu Vám vděčná za odpovědi.
Ahoj,
zkušenost se 4 nemám, mě zavedli dvě 7-buněčná po prodloužené kultivaci. Ale zaráží mě, proč nechtějí čekat?? Bojí se, že by se přestala embrya vyvíjet nebo co?
PS: Předpokládám - že nechtějí čekat do pondělí na PK = prodloužená kultivace.
Jo, přesně tak, nechtějí čekat. Tvrdí mi, že v děloze mu bude líp.
Ahoj mě zavedli 4 buněčné, ale jak to dopadlo zatím netuším.. Taky jsem z toho byla překvapená, ale na druhou stranu si říkám, že snad ví, co dělají.. ![]()
@Mandy26 píše:
Ahoj mě zavedli 4 buněčné, ale jak to dopadlo zatím netuším.. Taky jsem z toho byla překvapená, ale na druhou stranu si říkám, že snad ví, co dělají..
Ahoj Mandy, a nechala sis zavést jen jedno?
@handa30 píše:
Ahoj Mandy, a nechala sis zavést jen jedno?
Joo, už to vidím, 2 embryjka..
@Mandy26 píše:
Ahoj mě zavedli 4 buněčné, ale jak to dopadlo zatím netuším.. Taky jsem z toho byla překvapená, ale na druhou stranu si říkám, že snad ví, co dělají..
Držím moc palce
Dej mi pak vědět, jak si dopadla.
Ahoj,
ne přímo mě, ale kamarádce z diskuze zaváděly 2 4buněčná, protože už jich víc nezbylo. A za 3 týdny bude rodit ![]()
Je pravda, že Dr. byli zaskočení, ale malá si to vybojovala ![]()
Ahojky, mě zaváděli taky dvě 4 buněčné embryjka (2.IVF). Víc nám jich nezbylo. Potom jsem měla hypestimulační syndrom, skončila na laparoskopii pro prasklou cystu ( spíš folikulu) s krvácením do břicha… No a podívej na metřík. Mimi si to vybojovalo!!!
Některým embryjkám se daří více ve sklíčku, ale některým v děloze ![]()
Moc držím pěsti, dopadne to dobře!
@handa30 píše:
Jo, přesně tak, nechtějí čekat. Tvrdí mi, že v děloze mu bude líp.
Někdy nemusí být PK a mají pravdu..děloha je nejlepší inkubátor
Já otěhotněla z ketu s 6 bunkama ![]()
Holky, děkuju!! Nechala jsem si zavést 1, tak snad se chytne. Budu doufat.
Moc děkuju za reakce.