Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jaký časopis by se hodil pro 13-letou slečnu? Občas jsem u dcerky zahlédla Bravo nebo Bravogirl, ale vůbec nevím, jaký ji předplatit, jaký je mezi nimi rozdíl. Poraďte, prosím. Nebo dejte jiný tip. Děkuji. ![]()
Tak pokud ho čte, tak bych jí ho předplatila. ještě jsem kolem 15 let ráda četla dívku.
pozn- te´d stejně koukám, že se asi dívka spojila s bravíčkem ![]()
No za nás byl časák „sedmička“ ![]()
Bravičko mívali jen vyvolení, co měli kontakty v Německu ![]()
Teď jen teda nevím, jestli Bravo nebo Bravo Girl … když totž koukám na jejich webovky, přijde mi to na jedno brdo ![]()
Ahojda,
v podstatě jsou ty časopisy vesměs na stejný brdo
.Ale když jsem je před několika lety četla,bravogirl bylo lepší
.
Tady jsem našla odkaz na předplatné na netu: http://www.bravo.cz/predplatne
kacerval píše:
ahoj,ja jsem hodne cetla top divky a nebo divku
Existuje to ještě vůbec? ![]()
DanMaj píše:
jj, kde předplatit, to vím… děkujuTakže radíš BravoGirl
Já myslím,že jo..přišlo mi,že tam toho mají víc od módy po nějaké pravdivé příběhy ![]()
Nainuva píše:
Ta top divka se prave spojila s bravogirl.
aha tak to jsem ani nevedela
Já teda nevím jak vy, ale já jsem zásadně proti těmto časopisům… 13 leté holky se tam ptají na ex, jestli nejsou těhotné, celý to je takový uhozený… Já si je nekupovala a sestra po nich také neprahne. v řadě věcí e mi zdají nevhodné pro holky pod 15 let…!!
Já bych místo časopisu volila třeba knížku pro děvčata, kde je napsané to co v časopisech a pravdivě a ne žádné přihlouplé dotazy… V té knížce je vše jak se malovat, co s klukama, kamarádkama, co s menstruaací co je to sex atd.
Ahoj, mám 13 letou pubošku.
Já pročítala ty časopisy taky, protože chtěla předplatné. Hodně se nám oběma líbila Šťastná 13, ale ta na podzim prostě zmizela.
Nově se Bravo Girl a dívky spojily v 1 časopis.
Klasické Bravíčko mi spíš připomíná bulvár pro mladé. Co kdy která celebrita dělala. jejich životopisy apod.
V Bravo Girl se probírají i životní situace stejně starých, lásky a jsou tam i rady..... mi osobně se teda líbí víc a mylsím, že jí i víc dá.
Michaelakkk píše:
Já teda nevím jak vy, ale já jsem zásadně proti těmto časopisům… 13 leté holky se tam ptají na ex, jestli nejsou těhotné, celý to je takový uhozený… Já si je nekupovala a sestra po nich také neprahne. v řadě věcí e mi zdají nevhodné pro holky pod 15 let…!!
Já bych místo časopisu volila třeba knížku pro děvčata, kde je napsané to co v časopisech a pravdivě a ne žádné přihlouplé dotazy… V té knížce je vše jak se malovat, co s klukama, kamarádkama, co s menstruaací co je to sex atd.
Míšo dívčí s knížkou nás Kity poslala do háje. První otázky týkající se sexuality už takové vážnější položila před 2 lety. Totéž, co se týká uspokojování se. Je hodně osvícená a nemyslím, že by jí tohle mohlo ublížit.
Já v jejím věku četla totéž - mi to kupovala mamka (Bravo, Bravo girl, dívka)
A v některých vydáních řeší její vrstevnice s psycholožkou podobné situace, jako Kity. Ode mě to třeba nevezme, ale když si to přečte v časáku.. to už jo.
A když je časák doma, mám přehled o tom, co čte. Nedělá mi to za zády s holkama ve škole. ![]()
Ono jak se to vezme, že se tam probírají věci nevhodné pro dívky pod 15…jako třeba poradna, kde probírají, jestli nemohou být těhotné? jenže ono v dnešní době mají o těhle věcech dívky i chlapci přehled mnohem dřívě a někdy i nějaké zkušenosti ![]()
hele jestli mas obavy ze zvlceni, tak existuje casopis In, ktery ma udajne mit prakticky totozny obsah stran mody, zpevaku…, ale chybi takove ty sexualni poradny a podobne … vadyvyji si to katolici, aby se jim nekazila mladez, vychazi to, ale nakolik je to kvalitni a devcata to uspokoji, fakt nevim.