Brazilská epilace

2746
7.3.12 21:57

Brazilská epilace

Ahoj holky,
dneska jsem byla na kosmetice a najednou jsme s kosmetičkou zabředly do tématu brazilská epilace. Já o tom ještě nikdy neslyšela, ale docela se mi líbí ta představa, že se člověk nemusí pořád holit :palec: . I když si nedovedu moc představit, jak se budu před kosmetičkou obnažovat :mrgreen: :lol:, i když ona o tom vykládala, jak kdyby kupovala rohlíky ;) :mrgreen:. Chodíte na to některá? Bolí to hodně a hlavně, jste úplně naostro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10369
7.3.12 21:59

Tak to mě taky hodně zajímá, na jednu stranu by se mi to líbilo, ale ten strach z bolesti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnetinkaKopretinka
7.3.12 22:07

Taky bych chtěla vyzkoušet, ale strašně se stydím  :oops:

• Citovat
  • Upravit
2746
7.3.12 22:08
AnetinkaKopretinka píše:
Taky bych chtěla vyzkoušet, ale strašně se stydím :oops:

No já právě taky. Úplně obdivuju lidi, co se nestydí (prý jí na to chodí i chlapy 8o, to jsem koukala, když si představím toho mýho, tak ten by na 100% nešel :lol: :lol:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
7.3.12 22:09

tak já na brazilku nechodím, chodím „jen“ na třísla… moje kosmetička používá cukrovou pastu a musím říct, že je to mnohem šetrnější a méně bolestivé než vosk… při depilaci třísel na sobě kalhotky mám a jen je poodhrnuju podle potřeby, ale brazilku si v kalhotkách neumím představit :lol:

co se týče bolestivosti - při první depilaci jsem byla zpocená až bůhvíkde, postupně se to zlepšovalo a teď už je to vcelku OK, nepříjemné, ale o žádnou velkou bolest se nejedná… tutéž zkušenost mám s depilací podpaží :)

jedna kámoška na brazilku chodí a říkala, že už ji to taky nijak moc nebolí, ale že první 2 byly dost maso :lol:

a co se týče kosmetičky - je potřeba, aby to proběhlo na profesionální úrovni… ona musí být profík a chovat se stejně, jako by třeba depilovala nohy nebo podpaží… pokud se ona bude evidentně stydět, tak to potom klientce moc příjemné asi nebude :nevim: a naopak - pokud bude kosmetička v pohodě a profík, tak se přece jen klientka bude cítit líp :) zrovna minule jsem o tom s kosmetičkou diskutovala :lol:

trochu „nepříjemný“ může být fakt, že aby se chloupky do pasty (a myslím, že i do vosku) chytly, tak musí mít aspoň několik milimetrů - takže je potřeba je vždycky nechat aspoň pár týdnů poporůst před další depilací - ale jak se chloupky opakovaně depilují, tak řídnou a jsou mnohem jemnější, takže nejsou ani tolik vidět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
7.3.12 22:14

já na tom nebyla, ale co mám zjištěno, tak to probíhá naostro, jako na gyndě, jenom to hodně víc bolí :mrgreen: a taky bych teda doporučila spíš tu cukrovou, než voskovou, já si cukrem depiluju sama a přijde mi to šetrnější, než vosk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
7.3.12 22:17

Moje kosmetička to dělá takovou hmotou, kterou zpracovává v ruce, přiloží trhne a znova (ta hmota má barvu jak pryskyřice), prý je to šetrnější…no já asi na to odvahu ale nenajdu :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
7.3.12 22:19

Klarinetko, věřím, že to je o tom prvotním odhodlání… a pak asi to tom druhotném, když už víš, o co jde, tak rozhodnout se jít podruhé :lol: pak už je to v pohodě… já to tak teda měla jak s podpažím (to jsem se rozhoupávala snad několik let), tak s třísly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
7.3.12 22:20
Klarinetka1 píše:
Moje kosmetička to dělá takovou hmotou, kterou zpracovává v ruce, přiloží trhne a znova (ta hmota má barvu jak pryskyřice), prý je to šetrnější…no já asi na to odvahu ale nenajdu :?.

jj, to je ta cukrová pasta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
7.3.12 22:22

cukrová pasta je určitě šetrnější než vosk, několik let jsem chodila na depilaci horního rtu voskem (občas k tomu ještě bradu a tváře) a ještě večer jsem měla obličej celý bolavý a pocit, jak kdyby mě někdo zfackoval… po cukrové pastě o tom za hodinu nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
7.3.12 22:26
chaarleene píše:
cukrová pasta je určitě šetrnější než vosk, několik let jsem chodila na depilaci horního rtu voskem (občas k tomu ještě bradu a tváře) a ještě večer jsem měla obličej celý bolavý a pocit, jak kdyby mě někdo zfackoval… po cukrové pastě o tom za hodinu nevím :)

Jj, tím mi právě dneska taky strhávala nad rtem a dalo se to vydržet :potlesk: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
7.3.12 22:33
Klarinetka1 píše:
Moje kosmetička to dělá takovou hmotou, kterou zpracovává v ruce, přiloží trhne a znova (ta hmota má barvu jak pryskyřice), prý je to šetrnější…no já asi na to odvahu ale nenajdu :?.

Můžu jen doporučit ;) poprvé to bolí, to jo, ale jen při samotné proceduře, za chvíli po o tom ani nevíš…
Výsledek stojí za to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
7.3.12 22:44

Je to super, poprvé bolí, ale pak chloupky rostou míň a tenší. A stud, dá se to zvládnout, za ty 3 týdny klidu, bez pupínků a strniště to stojí.

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
7.3.12 22:52

Jasan ze naostro :mrgreen: je to super!!! Pozor neni to pro ty kteri trpi na zarustani chloupku!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
7.3.12 23:04
Janichka píše:
Jasan ze naostro :mrgreen: je to super!!!

Už se těším na léto a dlouhou sukni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast