Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
znáte někdo takový ty jakoby papírky co se nalepili třeba na nos a ihned po sloupnutí na něm bylo vidět jak vytáhl černé tečky, měli to jednou v avonu a od té doby to nemohu nikde sehnar nevíte kde by to mohli mít
ahoj, kupovala jsem v drogerce podobné papírky od Nivei. Byly tam zvlášť na nos a zvlášť na bradu či čelo.
jj, od nivei jsem je také měla.Myslim,že v drogerce určitě na nějaké narazíš.
V DMku je maji, je to ta jejich znacka, Balea
Stoji kolem 100 Kc ![]()
Já zkoušela oboje, Niveu i Balea, a nic moc oboje…
. Pokud by měl někdo zaručený typ, jak se těch černejch sviňulí zbavit, sem s ním. Budu mu neskonale vděčná
.
my se to učili ve škole na kosmetice, ale moc už si to nepamatuju. Vím, že se nos natřel krémem a pak se přes to dal igelit a nechalo se to jakoby zapařit. Póry se nahřály a roztáhly a Pak šly krásně vymačkat…
Uprimne, za ty prachy ty prouzky zadny zazrak nejsou
Jedine, co my fakt pomaha je poctive vymackavat ![]()
Ty od Nivea jsou podle mě super. Nemám s nima problém. Vytáhnou mi všechno…ale musim si obličej předtím umýt a odmastit ![]()
katap
A kdyz se to necha takhle pod kremem a igelitem zaparit a pak se to vydloube… zustava po tom ksicht taky tak „pekne“ cervene flekatej, jako kdyz to vemu „zastudena“?
Pze ja ten bordel z toho dostanu, ale vyslednej efekt je snad jeste horsi, nez pocatecni stav…kdyz me to tak s***e ![]()
Kacise píše:
katap
A kdyz se to necha takhle pod kremem a igelitem zaparit a pak se to vydloube… zustava po tom ksicht taky tak „pekne“ cervene flekatej, jako kdyz to vemu „zastudena“?
Pze ja ten bordel z toho dostanu, ale vyslednej efekt je snad jeste horsi, nez pocatecni stav…kdyz me to tak s***e
Červený nos je tź toho taky, ale není to tak hrozný jako bez ![]()
Izzz píše:
Ty od Nivea jsou podle mě super. Nemám s nima problém. Vytáhnou mi všechno…ale musim si obličej předtím umýt a odmastit
to povazuju za samozrejmost, ale stejne nejsem stoprocentne spokojena
proste rucni prace je rucni prace
i kdyz jsem teda taky krasne ruda, tak do rana splasknu ![]()
Já bych to rukama nedloubala…to bych měla hooodně práce. Ale já nemám vyloženě černý tečky, jen větší póry a miluju ten pohled na ten proužek, když vidim, co všechno vytáhl. Tyjo hned ve čtvrtek si ho zase koupim ![]()