Papírky na černý tečky

632
5.3.12 10:25

papírky na černý tečky

znáte někdo takový ty jakoby papírky co se nalepili třeba na nos a ihned po sloupnutí na něm bylo vidět jak vytáhl černé tečky, měli to jednou v avonu a od té doby to nemohu nikde sehnar nevíte kde by to mohli mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5437
5.3.12 10:31

ahoj, kupovala jsem v drogerce podobné papírky od Nivei. Byly tam zvlášť na nos a zvlášť na bradu či čelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
5.3.12 10:35

jj, od nivei jsem je také měla.Myslim,že v drogerce určitě na nějaké narazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
5.3.12 10:36

V DMku je maji, je to ta jejich znacka, Balea :palec: Stoji kolem 100 Kc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
5.3.12 11:00

A fakt fungujou? Mate dobre zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
5.3.12 11:07

to by mě taky zajímalo,jestli ty dmkový fakt něco vytahaj? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
5.3.12 11:17

Já zkoušela oboje, Niveu i Balea, a nic moc oboje… :roll:. Pokud by měl někdo zaručený typ, jak se těch černejch sviňulí zbavit, sem s ním. Budu mu neskonale vděčná :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4489
5.3.12 11:22

my se to učili ve škole na kosmetice, ale moc už si to nepamatuju. Vím, že se nos natřel krémem a pak se přes to dal igelit a nechalo se to jakoby zapařit. Póry se nahřály a roztáhly a Pak šly krásně vymačkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
5.3.12 11:26

Uprimne, za ty prachy ty prouzky zadny zazrak nejsou :twisted: Jedine, co my fakt pomaha je poctive vymackavat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
5.3.12 11:43

Ty od Nivea jsou podle mě super. Nemám s nima problém. Vytáhnou mi všechno…ale musim si obličej předtím umýt a odmastit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
5.3.12 11:49

katap
A kdyz se to necha takhle pod kremem a igelitem zaparit a pak se to vydloube… zustava po tom ksicht taky tak „pekne“ cervene flekatej, jako kdyz to vemu „zastudena“?
Pze ja ten bordel z toho dostanu, ale vyslednej efekt je snad jeste horsi, nez pocatecni stav…kdyz me to tak s***e :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
5.3.12 12:07

mě to nepomohlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4489
5.3.12 12:51
Kacise píše:
katap
A kdyz se to necha takhle pod kremem a igelitem zaparit a pak se to vydloube… zustava po tom ksicht taky tak „pekne“ cervene flekatej, jako kdyz to vemu „zastudena“?
Pze ja ten bordel z toho dostanu, ale vyslednej efekt je snad jeste horsi, nez pocatecni stav…kdyz me to tak s***e :P

Červený nos je tź toho taky, ale není to tak hrozný jako bez :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
5.3.12 12:53
Izzz píše:
Ty od Nivea jsou podle mě super. Nemám s nima problém. Vytáhnou mi všechno…ale musim si obličej předtím umýt a odmastit:)

to povazuju za samozrejmost, ale stejne nejsem stoprocentne spokojena :nevim: proste rucni prace je rucni prace :mrgreen: i kdyz jsem teda taky krasne ruda, tak do rana splasknu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
5.3.12 13:32

Já bych to rukama nedloubala…to bych měla hooodně práce. Ale já nemám vyloženě černý tečky, jen větší póry a miluju ten pohled na ten proužek, když vidim, co všechno vytáhl. Tyjo hned ve čtvrtek si ho zase koupim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí