Brca 1 a odebrání dělohy preventivně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2284
26.3.24 16:55
@Anonymní píše: Více

Já mám se třemi konkrétními dobré zkušenosti, na trhu jich je hodně a jak se chovají ostatní nevím. Každopádně, krém se používá, pokud má žena cyklus pouze od ovulace po MS, jinak skutečně může způsobit problémy, rozhodit či zastavit cyklus. Jinak, mohu se prosím zeptat, čistě ze zvědavosti a ze zájmu o problematiku, jaké jste s ním měla problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.24 17:27
@LadaSva píše: Více

Používala jsem správně dle návodu, měla jsem bioveia nebo tak nějak, hrozně mě po něm bolela hlava a byla jsem dost ospalá..po vysazení vše ustalo..

• Citovat
  • Upravit
2284
26.3.24 18:08
@Anonymní píše: Více

Děkuji za informaci. Zrovna pročítám jinou diskusi na toto téma, paní tam píše, že měla podobné projevy po Gynexu, ale že za čas odezněly a pak ji skutečně pomohl, pak se začala zajímat o progesteron krém a že tedy pročítala i zahraniční dikuse a že některé ženy mají tuto zkušenost, že během 1-2 měsíců měly nějaké negativní projevy, které však následně ustaly a krém jim pomohl. Třeba léčitel pan Zajíček doporučuje při takových projevech snížit dávky na minimum a postupně „najet“, aby si tělo zvyklo. Já prostě zastávám názor, že by se žádné, ani přírodní látky na zásah do hormonů neměly brát dříve, než je proveden test na hladiny hormonů. Také jedna paní léčiteklka na svém webu doporučuje dokonce roční postupnou očistu jater, než se nasadí tyto prostředky. Holt, každý jsme originál.

Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.24 10:27

Zdravím, tady zakladatelka, jen dávám vědět, že už jsem se uklidnila a odstranění dělohy u brca není zbytečný krok, konzultovala jsem své pochyby o tomto zákroku s primářem a poslal mi novou studii, která dokládá, že u brca1/2 je kromě rakoviny prsu a vaječníků také celkem výrazně zvýšeno riziko serózního endometriálního karcinomu, což je typ, který je vysoce agresivní a i při častých kontrolách se může stát, že nebude odhalen včas…, takže jsem se už trochu uklidnila, že to nebyl zbytečný zákrok…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex