Brečí při kašli

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.6.18 19:30

Brečí při kašli

Zitra jdu s malou k lékaři ( 9 měsíců..) má vlhky kašel… Pokud zakasle.. skoro vždy brečí.. byla jsem s ní v úterý u Dr řekla že to má malinko na průduškách.. dala mi ventolin.. + mucosolvan… Malé se kašel do dnes nezlepšil spíše zhoršil.. má i horečky.. ale kolem 38- 38,4… Jinak je úplně v pohodě…myslíte že to bude zas na antibiotika? Mám s ní problém se sirupy.. někdy to vypije v čaji, většinou to vyblije.. :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3487
7.6.18 19:33

To je snad zápal plic, ne? Jela bych na pohotovost a to tak, že hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.18 19:36

@Lychee13 myslitento vážně? 8o

• Citovat
  • Upravit
3487
7.6.18 19:38
@Anonymní píše:
@Lychee13 myslitento vážně? 8o

Ne, jenom si z tohoto dělám srandu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
7.6.18 19:54

Jistě kašel a teploty jsou většinou něco nenormálního a měla by ji vyšetřit doktorka co nejrychleji. Jak dlouho má teploty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
7.6.18 20:19

Průduškový kašel je blbý, může dost bolet, aniž by tam byl nějaký zánět. Moje Dr rádi nahřívat hrudník, ona má na to nějaký šílený recept s uvařenou rozplaclou bramboru v pytlíku, já používám pecickovy polštářek.
Máte ventilů, ten by měl roztahovat a klidnou dýchací cesty, tak jen dávat nurofen či Panadol (nurofen je lepší), dát dítě do zvýšené polohy a vydržet. Pozor na laryngitidu, já ji u horečky a bolavého kašle nepoznala, až mi dítě začalo brečet, že nemůže dýchat.
Přeju klidnou noc a zítra bych šla k Dr na poslech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64969
7.6.18 20:46
@Ivčis píše:
Jistě kašel a teploty jsou většinou něco nenormálního a měla by ji vyšetřit doktorka co nejrychleji. Jak dlouho má teploty?

vždyť s ní byla v úterý, nevím, proč hned tak pichlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
7.6.18 21:01
@vokishka píše:
vždyť s ní byla v úterý, nevím, proč hned tak pichlavě.

Zkusila bych ten bramborovy obklad, jestli to vydrzi. Ten na hnusny kasel u syna vzdycky zabral. Mne na bolavy kasel taky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.18 21:01

@Lychee13 děkuji za vystrašení… :zed: přijela sem s ní teď z pohotovosti.. poslechově je prý čistá… Zítra s ní mám jít ještě k Dr a ta mi pry napíše možná antibiotika @vokishka @Helileli

• Citovat
  • Upravit
3145
7.6.18 21:05
@Anonymní píše:
@Lychee13 děkuji za vystrašení… :zed: přijela sem s ní teď z pohotovosti.. poslechově je prý čistá… Zítra s ní mám jít ještě k Dr a ta mi pry napíše možná antibiotika @vokishka @Helileli

No vidíš, hlavně klid. U Dr bych chtěla test crp, až ta ATB nejsou zbytečně, když to bude nad 40, tak je to jasný, ale jinak bych se asi zdráhala, může to být virového původu a ATB dítěti akorát oslabí imunitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
7.6.18 21:08
@Anonymní píše:
:mrgreen: Místo toho, abys byla ráda, že je v pořádku, tak ještě meleš. Na co tedy zítra k obvoďačce pro atb, když je poslechově čistá? Mimochodem zápal plic poznáš 100% jen z RTG, je x případů, kdy byl poslech “čistý”. Ale omlouvám se za to, že jsi musela jít na celou hodinu od počítače a zjistit, zda dcera zbytečně netrpí a nerozjíždí se jí zápal plic. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.18 21:10

@Helileli jo čep si vyžádam teploty má od večera od úterý.. sice spíše jen k večeru…

• Citovat
  • Upravit
3145
7.6.18 21:18
@Lychee13 píše: :mrgreen: Místo toho, abys byla ráda, že je v pořádku, tak ještě meleš. Na co tedy zítra k obvoďačce pro atb, když je poslechově čistá? Mimochodem zápal plic poznáš 100% jen z RTG, je x případů, kdy byl poslech “čistý”. Ale omlouvám se za to, že jsi musela jít na celou hodinu od počítače a zjistit, zda dcera zbytečně netrpí a nerozjíždí se jí zápal plic. :zed:

Proč jsi tak zlá? Protože ti nevyšel tvůj laicky tip o zápalu plic? A dál musíš strašit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
7.6.18 21:22
@Anonymní píše:
@Helileli jo čep si vyžádam teploty má od večera od úterý.. sice spíše jen k večeru…

Tři dny nad 38 je zcela normální průběh, moje děti většinou ty tři dny horeckuji, tj. mají přes 39 a pak jako když utne, nastane velké zlepšení a je dobře ;)
Nevšímej si hysterických komentářů a jdi raději spát, zítra se uvidí, jestli to je nebo není bakteriální. Teď už nic udělat nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.18 22:21

@Lychee13 nemyslela jsme to zle.. ale asi máš blbej den… Jen ze sem se lekla tak sem s ní hned jela vystrašená… Doufám, že malá bude v poradku uvidím ještě zítra… A ty se dobře vyspí… :mrgreen: si nějaká útočná :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA