Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj všem maminkách, které budou rodit v březnu 2012 v Podolí
Najde se nějaká, která se tam chystá chodit na předporodní kurzy atd.?
Klára
Ahoj
Já mám termín 22. března. Na předporodním kurzu jsme byli poprvé s manžou včera. ![]()
Ahoj. Já mám termín 4.3. a na předporodním kurzu v Podolí jsem byla taky včera ![]()
My mame termin 29.brezna, ale kazdy rika, ze vzhledem k mymu velkymu brisku budu rodit driv. I pan doktor rika, ze je Victorek o tyden tezsi
nas maly otesane ![]()
Na predporodni kurzy bych chtela zacit chodit, teda, jestli to k necemu je
? Jak to vidite, libi se vam to? Nebude se tam partner nudit? ![]()
Já mám termín 15.3., ale tipuju, že to bude o pár dní později. Jsem domluvená na porodu s dulou, takže se na kurz nechystám…Jsem zvědavá, kolik holek se ozve! Už se na březen moc těším ![]()
Victorek píše:
My mame termin 29.brezna, ale kazdy rika, ze vzhledem k mymu velkymu brisku budu rodit driv. I pan doktor rika, ze je Victorek o tyden tezsinas maly otesane
Na predporodni kurzy bych chtela zacit chodit, teda, jestli to k necemu je? Jak to vidite, libi se vam to? Nebude se tam partner nudit?
Ahojky, mě se to docela líbilo, nevím, kolik nás tam přesně bylo, ale myslím tak 10-12 maminek a jen jedna tam byla bez tatínka. Jsou to 3×2 hodiny - porod, šestinedělí, kojení. Co nám říkala ta porodní asistentka, tak na kojení je tatínek dost zbytečnej. Jinak je asi fajn když tam je. Můj manžel teda po tom prvním kurzu (porod) říkal, že je klidnější, že aspoň trochu ví, co se od něj čeká a kdy máme jet do porodnice a tak. Maminky si to všechno načtou, ale pro taťku je tam podle mě víc nových informací. Taky praktických… kde zaparkovat a tak ![]()
Jinak už si druhá maminka, co jsem tady potkala na emiminu a má termín 29.3., což jsou moje narozeniny
. Druhá je u nás ve skupině „Rodíme v březnu 2012“. Já tu skupinu nespravuji, ale je nás tam málo… není to ještě taková hodně rozjetá skupina (jsem tady na emiminu taky poměrně nováček, sice už déle přihlášená, ale až teď na to mám víc času, tak i přispívám do diskuzí a tak) Tak se zkus přihlásit taky k nám, ať je nás víc, co přispívají. Tu skupinu najdeš i na mém profilu. ![]()
zlatuna píše:
AhojJá mám termín 22. března. Na předporodním kurzu jsme byli poprvé s manžou včera.
Nebyli jste náhodou na kurzu od 15,30? To bychom se tam potkali…
Ale já si furt povídala s manželem a nějak jsem si vás holky neprohlídla, tak podle fotky nevím
Ale koukám, že máš 5ti letou holčičku, takže kdybys byla s námi, tak bys byla ta jediná, co už rodila… Jsi to ty?
![]()
Dekuji
Podivam se na tu skupinu…Tak ja to zkusim s partnerem a na kojeni bude mit volno ![]()
Fialka84 píše:zlatuna píše:Nebyli jste náhodou na kurzu od 15,30? To bychom se tam potkali…
AhojJá mám termín 22. března. Na předporodním kurzu jsme byli poprvé s manžou včera.
Ale já si furt povídala s manželem a nějak jsem si vás holky neprohlídla, tak podle fotky nevím
Ale koukám, že máš 5ti letou holčičku, takže kdybys byla s námi, tak bys byla ta jediná, co už rodila… Jsi to ty?
![]()
Fialko, jo byli jsme v 15.30
A jsem to já, která jsem už rodila
Říkala jsem si, jestli není nějaká maminka náhodou na emiminu ![]()
Victorek píše:
DekujiPodivam se na tu skupinu…Tak ja to zkusim s partnerem a na kojeni bude mit volno
Manžel taky půjde jen na ty první dvě přednášky a na kojení už půjdu sama ![]()
Fialko, docela mě mrzí, že byly sály plné a nemohli jsme si je prohlédnout. Tak snad na další přednášce. ![]()
zlatuna píše:Victorek píše:Manžel taky půjde jen na ty první dvě přednášky a na kojení už půjdu sama
DekujiPodivam se na tu skupinu…Tak ja to zkusim s partnerem a na kojeni bude mit volno
Fialko, docela mě mrzí, že byly sály plné a nemohli jsme si je prohlédnout. Tak snad na další přednášce.
Jj, to mě taky mrzelo, na ty sály jsem byla asi nejvíc zvědavá. A kdy jdete na ty další přednášky?… co jsem tak slyšela, má to každý trochu jinak. Já jdu příští středu 25.1. do 15,30 na kojení a v úterý 31.1. už ve 13 hod. Tak snad bude pak volný ten sál, chtěla bych se mrknout.
zlatuna píše:Fialka84 píše:Fialko, jo byli jsme v 15.30zlatuna píše:Nebyli jste náhodou na kurzu od 15,30? To bychom se tam potkali…
![]()
A jsem to já, která jsem už rodila
Říkala jsem si, jestli není nějaká maminka náhodou na emiminu
Jo, kdybys chtěla vědět, která jsem já, tak jsme byli ten nejvyšší pár tam a ptala jsem se na to dýchání i při epiduralu. Zaujalo mě, jak říkala, že se má dobře dýchat i při epiduralu a né si dát šlofíka
Tak jsem si říkala, copak mám prodýchávat kontrakce, když mě to nebude bolet. Ale pak řekla, že máme prostě jen dýchat ![]()
Fialko, jdeme 24.1. v 16.00 na šestinedělí. Pak jdu jako ty 25.1. v 15.30 tak to se uvidíme ![]()
My jdeme 02. unora odpoledne, hodinu ted nemam v hlave ale melo by to byt nejak kolem treti. Tak to vy uz budete mit vsechny kurzy za sebou ![]()
zlatuna píše:
Fialko, jdeme 24.1. v 16.00 na šestinedělí. Pak jdu jako ty 25.1. v 15.30 tak to se uvidíme
Tak super, potkáme se na kojení ve středu
, ale já tě asi nepoznám, pamatuju si, co jsi říkala, ale v tý druhý řadě jsem tě neviděla
Tak si mě musíš najít ty. No budu tam prostě největší maminka, mě poznáš snadno ![]()