Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím všechny maminky které čekají miminko na přelomu července srpna a neví do které skupiny se přidat. Já mám termín 4.8 a jsem v 11 tydnu ![]()
Ahoj, já jsem také v 11tt ale termín mi ještě nesdělili. Nemám ani těhotenskou kartičku, ale zitra jdu na kontrolu tak snad už budu něco vědět ![]()
Ahoj,
já mám termín 22.7. a jsem 13.tt. Ale podle dnešní kontroly mimčo vypadá už na 14.tt tak přesně nevím
Teď teda mám trochu problémy protože špiním, a minulý týden jsem ležela v nemocnici s krvácením, které trvalo pouze jeden den a od té doby špiním, tak musím doma pouze ležet a každý den chodím ke své dr se ukazovat a na UTZ. Na ultrazvuku je mimčo pokaždý hyperaktivní
, tak snad mu to špinění moc nevadí, zatím mi nezjistili z čeho je.
Jinak je to moje druhý děťátko, už mám doma tří a půl letou holčinu. Vaše je to první mimi nebo?
vitejte holky,jsem rada ze nejsem sama kdo je na prelomu mesice
Plus je strasne moc skupin na cervenec,srpen vsechny rozjete tak je tezke se tam orientovat.Ja cekam prvni;-)Uz mam za sebou par ultrazvuku jelikoz jsem na zacatku spinila,ale uz je vsechno v poradku a kdyz jsem vydela miminko naposled tak se tam mrskalo jak rybka;-)
Kristynko neboj bude vse v pohode,pry se muze spinit jak se tvori placenta,hlavne v klidu a zadne natahovani:-)to me rekla kamaradka ktera je porodni asistentka
Gabulle ty jsi jeste nebyla na ultrazvuku?
a jak to jinak zvladate? Me je posledni mesic porad ![]()
Já jsem byla na ultrazvuku před 4mi týdny a to mi dr. ukazoval jen srdíčko a řekl že je to 6,5týdne. Jinak občas mám pocit jako by se mi ta děloha natahovala, ale šíleným způsobem
Nevolnosti mi začaly chvilku před vánocema a teď už jsem dva dny konečně bez objetí záchodové mísy. Co je mi ale hodně nepříjemné, je neustálé krkání. To je hrůza. Taky máte pocit, že máte v žaludku neustále moc vzduchu? Koupila jsem si tobolky Espumisan, ale že by to nějak zabíralo se říct teda nedá ![]()
Jinak jsem zjistila, že když je mi zle, pomáhá mi malé pivo ![]()
No me je spatne od 8.tt,zaludek na vode obcas zvracim a nenam vubec chut k jidlu.A mota se mi obcas hlava.Ale v prvnim tehu to bylo horsi,to jsem od rana do rana jenom zvrcela a to az do 4.mes.
Tak pak zitra napis,uz ti termin urcite reknou:-) Ja jsem byla na kontrole kdyz jsem mela presne 11+0 a mimco bylo videt nadherne,tak si to zitra poradne uzij.
Ja jsem porad nafoukla jak balon a bohuzel zachodovou misu objimam stale,zacalo to pred Vanocema a je to stale.Citim knedlik v krku 24hodin denne:-( uz aby byl prvni trimestr za mnou:-)
A kolik Vam je holky?Me je 31
Příspěvek upraven 16.01.12 v 13:34
kristynko rikas do 4 mesice? nestras.Ja uz doufam ze me to kazdym dnem prejde. v patek zacinam 12 tyden tak si rikam 2 trimestr musi byt lepsi.Uz jsem z toho vazne unavena.
Mě je 25. No u prvního jsem to vážně měla do 4. měsíce, taky jsem strašně zhubla a za celé těhu přibrala jen 7kg, což na druhou stranu bylo super, po porodu jsem nemusela nic shazovat.Taky jsem z toho byla unavená, byla zavřená jenom doma, no vlastně na WC
a říkala si jak někdo může říkat, že těhotenství je nejkrásnější období ženy, ale jak přešli nevolnosti, tak jsem se cítila vážně super, žádné problémy nebyli.
Zato teď s tim špiněnim a tak, že vlastně jsem pořád v takové nejistotě, že to může pořád dopadnout špatně a vše to začalo až po prvním trimestru, kdy už by to mělo být v pohodě. No tak snad bude, musím myslet pozitivně.O druhé mimi jsem snažili třičtvrtě roku než se podařilo.
Kristynko hlavne v klidu,neboj VŠE bude v pohode,hlavne pozitivni myšlení.pracujete nebo jste doma?
Pracuji u rodicu ve firme,ale ted lezim doma,co jsem se vratila z nemocnice.Nejhorsi na tom lezeni je ze se nemuzu naplno venovat moji dcerce.
U rodičů ve firmě to ma výhodu ze to ví,to já to v práci zatím tajim..udes když kazdou chvilku je mi zle
uz se ti rýsuje brisko?
U rodičů ve firmě to ma výhodu ze to ví,to já to v práci zatím tajim..udes když kazdou chvilku je mi zle
uz se ti rýsuje brisko?