Porod přelom červenec-srpen 2012

754
15.1.12 21:33

Porod přelom červenec-srpen 2012

Zdravím všechny maminky které čekají miminko na přelomu července srpna a neví do které skupiny se přidat. Já mám termín 4.8 a jsem v 11 tydnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2597
16.1.12 10:37

Ahoj, já jsem také v 11tt ale termín mi ještě nesdělili. Nemám ani těhotenskou kartičku, ale zitra jdu na kontrolu tak snad už budu něco vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
16.1.12 11:30

Ahoj,
já mám termín 22.7. a jsem 13.tt. Ale podle dnešní kontroly mimčo vypadá už na 14.tt tak přesně nevím :nevim: Teď teda mám trochu problémy protože špiním, a minulý týden jsem ležela v nemocnici s krvácením, které trvalo pouze jeden den a od té doby špiním, tak musím doma pouze ležet a každý den chodím ke své dr se ukazovat a na UTZ. Na ultrazvuku je mimčo pokaždý hyperaktivní :lol: :srdce: , tak snad mu to špinění moc nevadí, zatím mi nezjistili z čeho je.
Jinak je to moje druhý děťátko, už mám doma tří a půl letou holčinu. Vaše je to první mimi nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
16.1.12 11:40

Já čekám první :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
16.1.12 13:11

vitejte holky,jsem rada ze nejsem sama kdo je na prelomu mesice :potlesk: Plus je strasne moc skupin na cervenec,srpen vsechny rozjete tak je tezke se tam orientovat.Ja cekam prvni;-)Uz mam za sebou par ultrazvuku jelikoz jsem na zacatku spinila,ale uz je vsechno v poradku a kdyz jsem vydela miminko naposled tak se tam mrskalo jak rybka;-)
Kristynko neboj bude vse v pohode,pry se muze spinit jak se tvori placenta,hlavne v klidu a zadne natahovani:-)to me rekla kamaradka ktera je porodni asistentka
Gabulle ty jsi jeste nebyla na ultrazvuku?
a jak to jinak zvladate? Me je posledni mesic porad :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
16.1.12 13:25

Já jsem byla na ultrazvuku před 4mi týdny a to mi dr. ukazoval jen srdíčko a řekl že je to 6,5týdne. Jinak občas mám pocit jako by se mi ta děloha natahovala, ale šíleným způsobem :D Nevolnosti mi začaly chvilku před vánocema a teď už jsem dva dny konečně bez objetí záchodové mísy. Co je mi ale hodně nepříjemné, je neustálé krkání. To je hrůza. Taky máte pocit, že máte v žaludku neustále moc vzduchu? Koupila jsem si tobolky Espumisan, ale že by to nějak zabíralo se říct teda nedá :D
Jinak jsem zjistila, že když je mi zle, pomáhá mi malé pivo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
16.1.12 13:26

No me je spatne od 8.tt,zaludek na vode obcas zvracim a nenam vubec chut k jidlu.A mota se mi obcas hlava.Ale v prvnim tehu to bylo horsi,to jsem od rana do rana jenom zvrcela a to az do 4.mes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
16.1.12 13:30

Tak pak zitra napis,uz ti termin urcite reknou:-) Ja jsem byla na kontrole kdyz jsem mela presne 11+0 a mimco bylo videt nadherne,tak si to zitra poradne uzij.
Ja jsem porad nafoukla jak balon a bohuzel zachodovou misu objimam stale,zacalo to pred Vanocema a je to stale.Citim knedlik v krku 24hodin denne:-( uz aby byl prvni trimestr za mnou:-)
A kolik Vam je holky?Me je 31

Příspěvek upraven 16.01.12 v 13:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
16.1.12 13:33

kristynko rikas do 4 mesice? nestras.Ja uz doufam ze me to kazdym dnem prejde. v patek zacinam 12 tyden tak si rikam 2 trimestr musi byt lepsi.Uz jsem z toho vazne unavena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
16.1.12 13:48

Mně je 21 a dítko bylo neplánované, ale těšíme se na něj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
16.1.12 17:08

Mě je 25. No u prvního jsem to vážně měla do 4. měsíce, taky jsem strašně zhubla a za celé těhu přibrala jen 7kg, což na druhou stranu bylo super, po porodu jsem nemusela nic shazovat.Taky jsem z toho byla unavená, byla zavřená jenom doma, no vlastně na WC :lol: a říkala si jak někdo může říkat, že těhotenství je nejkrásnější období ženy, ale jak přešli nevolnosti, tak jsem se cítila vážně super, žádné problémy nebyli.
Zato teď s tim špiněnim a tak, že vlastně jsem pořád v takové nejistotě, že to může pořád dopadnout špatně a vše to začalo až po prvním trimestru, kdy už by to mělo být v pohodě. No tak snad bude, musím myslet pozitivně.O druhé mimi jsem snažili třičtvrtě roku než se podařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
16.1.12 18:27

Kristynko hlavne v klidu,neboj VŠE bude v pohode,hlavne pozitivni myšlení.pracujete nebo jste doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
16.1.12 18:42

Pracuji u rodicu ve firme,ale ted lezim doma,co jsem se vratila z nemocnice.Nejhorsi na tom lezeni je ze se nemuzu naplno venovat moji dcerce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
16.1.12 19:00

U rodičů ve firmě to ma výhodu ze to ví,to já to v práci zatím tajim..udes když kazdou chvilku je mi zle :D uz se ti rýsuje brisko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
16.1.12 19:01

U rodičů ve firmě to ma výhodu ze to ví,to já to v práci zatím tajim..udes když kazdou chvilku je mi zle :D uz se ti rýsuje brisko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí