Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
chtela bych si popovídat s budoucíma maminkama ktere stejne jako já čekaji svoje prvni,druhe,treti…
miminko.Ja jsem momentalne v 15 tt a jsem na neschopence a ten čas do kontrol se strasne vleče ![]()
ahoj…
jo to znám… ![]()
přidej se do diskuze s měsícem porodu,tam budeš moct řešit stejné problémy se stejně dlouho těhotnejma maminama… ![]()
Ja mam teda nastesti neomezeny vychazky ale i tak v tom počasi jak řikam zima nezima jsem zalezla doma a gruntuju do zblbnuti ![]()
kocunka píše:
ahoj…jo to znám…
přidej se do diskuze s měsícem porodu,tam budeš moct řešit stejné problémy se stejně dlouho těhotnejma maminama…
Diskuze uz jsou uz uzavreny a novacky neberou
uz tam maji svoji partu a to se tezko zapadáva
Jejda tak to jo uplne renovujete ?My mozna vymalujeme pokoj a to mozná ![]()
Jo uplně, už to chtělo. Bydlíme v paneláku a je to tu strašně křivé, myslím zdi tak opravdu všechno. Plánujeme tpředělávku už dlouho a ted jak jsem těhotná tak se musí, jak bude malé tak už toho moc neuděláme. Mám už 4 letou holčičku, jak Vy? ![]()
Jee tak to si pamatuju jak moje sestra uspala svoje dve deti a s tretím v 8mesici tehotenstvi malovala celí byt az do 5 do rana blazen.Tak at tak neskončiš
My čekáma prvni miminko a vypada to na kluka.Tak to jsem rada ze si muzu pokecat ze skusenou mamou ![]()
Nevím, nevím ale dost se toho změnilo je to už skoro 5let a bylo všechno jinak. Tad řeším jiné věci, školku a první lásky atd. Já nevím co se narodí. Už přemýšlíte nad jmény a co kočárek??
Vy jste si to nenechaly řict?to ja su teda zvedava jak vopice
Ja myslim ze se toho tolik nezmenilo porad potrebujes ty sami veci jako pred 5 lety.Jmena mame Honzik a Maruška a vy?jinak kočar pořesime az budu vypada na spadnuti su povercivá takže dopredu nic nekupuju ![]()
Já nemyslela doma, jen tak co se líbí. Krásné jména, my chceme Emu a Honzíka. U Any, jsem si to říct nenechala a ted váhám. K doktorce jdu v úterý. Dívala jsem se na tvůj profil a v Brně mám ségru. Máš pravdu potřebuješ to samé, ale vyšetření jsou jiné a je toho ted víc. ![]()
A odkad ses ty?Emu chtela i segra tak snad se ji to podari pri čtvrtym.Mas krasny jmena ja jsem taky na ty klasicky krásny česky jmena.Mě se líbí všechno co je na miminka všechno mali a krasny ale nejsou penizky mame mesic pred svatbou tak neni odkad brát.Su rada ze vsechno podedim po sestre ![]()
Já jsem z Uherského Hradiště a taky dědím pro malou po ségře. Ségra má 3 kluky?? Já jsem vdaná už 6 let. Na děti jsou nádherné věci ale docela drahé. Pro malou nakupuju hodně na MMB a klidně už nošené věci. Na malé miminka je to tam super, pěkné značkové věci a jako nové, miminka to nezvládnou vynosit rychle rostou.