Porod přelom červenec-srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2597
16.1.12 19:55

Já jsem ze zdravotních důvodů skončila v říjnu v práci. Pracovala jsem v hospodě (zahulená putyka) a projevilo se mi astma. Po pár týdnech na ÚP jsem zjistila, že jsem těhotná, takže nic moc. Teď mě živí přítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
17.1.12 11:04

Tak bříško zatím nemám. Dnes jsem na kontrole dostala další injekci a jdu zase zítra se tam ukázat, mimčo pořád stejný, hýbe se s srdce bije.
A co ty Gabulle jak si dopadla u doktora??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
17.1.12 11:18

Ahoj :-) U dr. dobré. Všechno je v pořádku. Kartičku mi prý dá až příští týden po screeningu. Asi čeká až bude jistota, že je miminko zdravé. Jak to na tom screeningu probíhá? Tady na emiminu holky psaly, že mají dva termíny, jeden na krev a druhý na ultrazvuk. Ale u nás ve Zlíně v kraj. nemocnini mě objednali jen na jeden den.
Tak hlavně, že miminkunic není Kristy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
17.1.12 13:08

Me brala krev sestricka u me dr,a ten screening je ultrazvuk na ten jsem sla k jinemu doktorovi,kterej to muze delat-zkoukne podrobne miminko.Ja z toho ultrazvuku dostala i fotku a byl tam se mnou manzel.Trvalo to asi 15min a slyseli jsme i srdicko.Na pristi tyden jsem se objednala na ten 3D ultrazvuk a prej mi reknou uz i pohlavi,kdyz bude chtit mimi ukazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
17.1.12 13:23

NO já bych taky chtěla aby šel přítel se mnou, jenomže má zrovna směnu a je hasič, dělají 24hodinové směny a shodou okolností se jeho spolupracovníkovi před pár dny narodila dcera tak si vzal pár směn dovolenou a nikdo jiný si ji teď vzít nemůže. Tak snad na ten 3D ultrazvuk nám to vyjde aby se taky podíval :-) Ve kterém jsi týdnu? To se dá zjistit už tak brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
17.1.12 18:33

Ahojky dneska jsem se vůbec nestihla v práci připojit na net bylo toho nad hlavu.kristynko jak se ti daří spineni uz přešlo?gabulle je to dobře ze uz nepracujes v hospode,kouř a alkohol to je to nejhorší.uzivej doma a chystají vybavicku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
17.1.12 19:23

Na ten 3D UTZ se chodi uz od 13.tydne.Objednala jsme se celkem na ctyri 3D behem celeho tehu. Spinim porad stejne,na cely den mi staci jedna intimka a to neni uplne spinava.Po te injekci se mi to vzdy zlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
17.1.12 19:54

Jenomže jako těhotnou mě nikdo nezaměstná, odpracovaného jsem měla asi půl roku, takže nemám nárok na podporu. Chtěla jsem žádat o životní minimum a příspěvek na bydlení, ale protože žiju s přítelem, nemám nárok na nic. Takže máme jen přítelovu výplatu. Když se zaplatí nájem, všechno nač si přítel přispívá tak nám zbyde na jídlo, potřebnou kosmetiku a jelikož jsou to jeho peníze, nemůžu mu jednou za 14dní odepřít posedět s klukama v hospodě. Vycházíme pěkně, ale už se hůř šetří na miminko. Ani brigádu nemůžu nikde sehnat. Buď je to daleko nebo v hospodě. :-/ Jinak práci vám závidím, nejen z hlediska příjmu ale hlavně nesedíte doma na zadku. Už se tak nudím, že žehlím už po jednom praní.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
18.1.12 12:13

nejak me net blbne nechce se me zadny komentar ulozit tak jestli to pak uvidite 5× tak se omlouvam:-)
gabulle neboj urcite neco najdes,co treba kavarny tam se prece nekouri,nebo restaurace.Ze jses tehotna nerikej,drzim palecky aby jsi neco nasla.
Kristynko taky premyslim o 3D ultrazvuku ale jeste nevim ktery tyden bude nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
18.1.12 15:01

Tak jsem dneska pěkně lítala po doktorech. V noci jsem vyzvracela trochu krve. Tak jsem šla k dr. co to mohlo být. Řekl mi, že s největší pravděpodobností mi praskla cévka někde, jak mám od zvracení podrážděnou sliznici. Pro jistotu mě poslal na krev a na moč. Moč byla hned a laborantka mě poslala hned zpátky k dr, že mám něco v moči. Ten mi nic neřekl a objednal mě na pátek na kontrolu, že to už bude i krev a bude vědět víc, tak jsem zvědavá co to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
19.1.12 11:24

Gabulle opatruj se a davej na sebe pozor,dejn nam vedet jak jsi dopadla doufam ze to nic nebude:-) drzim palecky
kristynko vsechno v pohode?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
19.1.12 12:10

Dnes jsem dostala dalsi injekci,uz me docela boli zadek,kazdy den mi do nej pichnou:-) a zitra zase na kontrolu.Dnes se prcek natocil,ze bylo trochu videt pohlavi,ale hned se zase otocil-no neco tam viselo,ale doktorka rikala ze z toho zadny zaver zatim neudela,ze to mohla byt i snura.Tak uvidim,za tyden. Taky rikala ze to bude urcite dobry,ze to spineni uz ustava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
19.1.12 13:00

kristynko tak to jsem moc moc rada,ze spineni ustava;-) tak ze mozna dalsi chlapecek?Uz mas vybrana jmena? Ja jeste nemam poneti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
19.1.12 18:33

Doma mám holčičku 3 a půl letou, jmenuje se taky Kristýna, takže kdyby to byl kluk tak bych měla páreček :-). Ale dcerka by radši sestřičku, no tak uvidíme ;). Jinak jména nějaká v hlavě mám- Karolína, Marie, Rosalie,Jasmínka, Jiří, Kryštof,Mathias.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
20.1.12 18:14

Ahojky holky jak je gabulle?
Kristynko tak to más pekne jména.u nás to bude trosku komplikovanější já česka manžel Ital tak máme jmen spoustu na vyber tak jsem zvědavá jak dopadneme.preju pekny vikend :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí