Kopie Termín porodu září 2012

3167
19.1.12 14:45

Termín porodu září 2012

Ahoj Holky!

zakádám novou diskuzi pro ty, které mají předpokládaný termín porodu v září 2012 nebo nějaký ten měsíc okolo :D Zrovna včera jsem byla na prvním ultrazvuku a bylo to super!!! Mimčo je dle UTZ 6+2 a dle PM 7+0 a už nám bije srdíčko :dance: :srdce: Tak jestli se chce někdo kdo je na tom podobně ke mě přidat, budu moc ráda.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
1369
19.1.12 14:51

Ahojky, ráda bych se přidala a snad časem přidám.. Příští týden jdu na první ko, měla bych být teprve v 5tt dle PM, jdu jen pro jistotu, že je uhnízděno tam, kde má být, na srdíčko si asi ještě počkám..
V listopadu 2011 jsem potratila 9tt, teď se dle testů znovu zadařilo a tak pokud vše dobře dopadne, ráda tady s zářijňátky budu diskutovat :)

• načítám...
3167
19.1.12 14:54

Jé tak to moc držím palce ať je vše jak má. Toho, že všechno nebude v pořádku jsem se taky dost bála, ale pořád jsem si říkala, že když mě nic nebolí, tak to bude asi OK. A naštěstí je a doufám že to tak i zůstane :lol:

• načítám...
11
19.1.12 14:55

Ahoooj, s velkou radostí se přidávám. Doufám, že bude všechno vpořádku, začátek moc nebyl, teď už snad bude jenom dobře :) Taky už máme srdíčko :srdce: :D

• načítám...
3167
19.1.12 15:05
marrie píše:
Ahoooj, s velkou radostí se přidávám. Doufám, že bude všechno vpořádku, začátek moc nebyl, teď už snad bude jenom dobře :) Taky už máme srdíčko :srdce: :D

Tak to gratuluju :potlesk:
Hele a když ti ukazoval srdíčko slyšela jsi ho? Mě ho totiž jenom ukázal na tom monitotu, jak se tam hýbe - bylo to hezky vidět, ale tak nějak jsem čekala, že ho i uslyším. Jak jsi to měla ty?

• načítám...
5063
19.1.12 16:02

taky se přidávám, včera první kontrola, vypadá to na 6.týden, přibližně 5mm a byla vidět pulzace ;) doufam, že bude všechno v pořádku, mam za sebou ZT ve 12. týdnu, takže mam radost a zároveň se i bojím :srdce:

• načítám...
3167
19.1.12 17:43

Vítej mezi náma :mavam: . Koukám že jsme na tom skoro stejně, tak snad bude u obou vše v pořádku

• načítám...
5063
19.1.12 19:00

snad jo, zatim to nikomu neříkáme, minule mě to hodně zaskočilo a to už jednoho prcka máme, takže teď to budem držet v tajnosti co nejdýl. tady na netu mi to zas tolik nevadí :) ráda si s váma pokecam :-)

• načítám...
3167
20.1.12 08:32

Já jsem to taky nechtěla nikomu do říkat do konce 1. trimestru, ale tak nějak se to nepovedlo udržet v tajnosti, takže teď už to ví skoro celá rodina. Tak se teď trochu obávám, že kdyby to nedopadlo, tak to budu všem muset vysvětlovat a to se mi fakt nechce :?
Tohle je naše první, takže já jsem ze všeho dost vyjukaná…

• načítám...
306
20.1.12 08:56

Ahoj holky, můžu se k vám připojit? :mavam: Před dvěma dny jsem našla na testu druhou čárku :lol: Doufám, že se neraduju předčasně, když jsem ještě nebyla ani u gyndr. Dle kalkulačky mám mít TP 26.září 2012 :srdce:
Jinak mě taky jedno těhotenství nedopadlo v 18tt a to jsem se celou dobu strachovala, aby bylo vše v pořádku, tak si teď říkám, že se budu radši radovat a teda se i modlit, aby bylo vše ok a snad tedy bude vše v nejlepším pořádku! To přeju i vám!!

• načítám...
3167
20.1.12 09:10

Vítej mezi náma :mavam:
Teda holky vy mě děsíte s tím, že vám to napoprvé nedopadlo. Jenže nezbývá nic jiného než doufat, co?
My máme podle kalkulačky TP 10.září, ale uvidím co na to doktor, protože říkal, že je to o 5 dní mladší, takže se to asi ještě posune :lol:

• načítám...
5063
20.1.12 09:28

podle kalkulačky teda ani nevim na kdy nám to vychází a ono to stejně nemá cenu, syna jsem přenášela od termínu v průkazce týden :-) a to jsme mu s manželem na rady doktorky pomohli abych nemusela na vyvolávačku :-) a povedlo se :-)

• načítám...
3167
20.1.12 09:45

Přidávám naší první fotku z UTZ :srdce:
Tak jestli už taky máte, tak je sem dejte, ať vidíme jak nám ty naše miminka rostou :hug:

• načítám...
306
20.1.12 10:03

Pavčí krásnej prďola! Neboj vše bude v pořádku! To se zase tak často nestává, že by to špatně dopadlo! Pěkně se raduj, já se taky raduju i když teda hodně předčasně! :lol:

• načítám...
3167
20.1.12 10:15

A po jak dlouhém snažení se vám to povedlo? Nám to trvalo přes půl roku. Docela už jsem z toho byla na nervi, že jsme neplodný atd. Na začátku jsem si totiž naivně myslela, že stačí vynechat jeden prášek antikoncepce a že do toho hned vlítnu :roll: byla jsem trochu naivní.
Tak by mě zajímalo jak dloho to trvalo vám

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí