Čekáme miminko červenec

Anonymní
18.1.12 17:53

Čekáme miminko červenec

Ahoj holky ,taky některá čekáte miminko v červenci? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
38
18.1.12 17:55

Ahojky, také čekáme mimčo v červenci, a to už druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.12 18:07

Ahoj :) taky tak cekam asi holciciku , termin přeloženy na 17.7 :( ja se snad nedočkam :zed: :) a co Vy ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
18.1.12 18:09

Ahoj, mame dve rozjete diskuze, tak se pridejte! :mavam:

https://www.emimino.cz/…nkovani/805/

https://www.emimino.cz/…ankovani/60/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
18.1.12 18:45

Ahojky :) , jsem na to podobně dle UZ termín 18.7. Bude to první a co to bude nám ještě neřekli.Tak třeba příště už budem vědět, zda to bude spíš Eliška nebo Filípek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13043
18.1.12 18:48

Ahojky :mavam: :mavam: Já mám termín 19.7. a bude to naše druhé dítko :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
18.1.12 20:37

My máme termín 11.7. a co to bude zatím nevíme a nejspíš si to ani nenecháme říct. U prvního to bylo taky překvapení. A je to holčička Kristýnka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
20.1.12 09:25

Ahoj tak já čekám své první 12.7. a taky ještě nevím. Za 2 týdny jdu na kontrolu, tak snad už se to dozvím. Zatím máme pracovní jméno Citrónek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13043
20.1.12 10:02

Holky a co to tady trošku rozjed :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Každá jsme napsali,kdy máme termín a od té doby ani ťuk :cert: :cert: .Jak se cítíte??Já mám pořád strašný migrény a občasné nevolnosti a :poblion: .By mě zajímalo,kdy už to konečně skončí :roll: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.1.12 13:30

Matesko, vůbec ti nezávidím. Já i druhé těhotenství mám zatím bez problémů. :dance: Jen začátkem třetího měsíce jsem trochu bojovala s nízkým tlakem, že bez hrnku pořádného turka jsem ráno nemohla normálně fungovat. Od tý doby je to naštěstí dobrý. Nedokážu si představit, že by mě bylo :poblion: :zed: a já se musela starat nejen o sebe, abych přežila, ale hlavně o naši malou cácorku. Obdivuju mamky, který to tak mají a zvládají. :potlesk: A jak ty? Vše v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13043
20.1.12 13:44
makinav píše:
Matesko, vůbec ti nezávidím. Já i druhé těhotenství mám zatím bez problémů. :dance: Jen začátkem třetího měsíce jsem trochu bojovala s nízkým tlakem, že bez hrnku pořádného turka jsem ráno nemohla normálně fungovat. Od tý doby je to naštěstí dobrý. Nedokážu si představit, že by mě bylo :poblion: :zed: a já se musela starat nejen o sebe, abych přežila, ale hlavně o naši malou cácorku. Obdivuju mamky, který to tak mají a zvládají. :potlesk: A jak ty? Vše v pohodě?

No občas to nezvládnu a musím vzít paralen :oops: .Je to děs,ale musím fungovat.Chlap v práci a doma pětiletej prcek.Ale dala jsem se na vojnu,tak bojuji :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.1.12 16:58

Jj, ono nám nic jiného stejně nezbude než bojovat :jazyk: . Taky mě občas zabolí hlava, ale s přibývajícími týdny to snad bude ustupovat. U prvního to tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
21.1.12 08:52

Mě je celkem dobře, akorát prvních asi 6 týdnů žaludek na vodě, teď už pohoda :). Akorát jsem trochu unavenější. Do práce vstávám v půl šestý a odpoledne už pomalu usínám vestoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
21.1.12 13:36

Mi povídej, únava je strašná věc. Naštěstí se můžu po obědě, kdy jde malá spát, taky natáhnout a načerpat nové síly, abych vydržela fungovat až do večera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
21.1.12 13:37

Mi je dobře, žádná změna… že jsem v tom jsem zjistila až ve 12tt, takže pokud bych nevidělu ultrazvuk qani bych nevěřila, že jsem v tom… Nikdy jsem totiž menses nedostávala :nevim: tak to nebylo divné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí