Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj
taky tak cekam asi holciciku , termin přeloženy na 17.7
ja se snad nedočkam
a co Vy ?
Ahoj, mame dve rozjete diskuze, tak se pridejte! ![]()
Ahojky
, jsem na to podobně dle UZ termín 18.7. Bude to první a co to bude nám ještě neřekli.Tak třeba příště už budem vědět, zda to bude spíš Eliška nebo Filípek.
My máme termín 11.7. a co to bude zatím nevíme a nejspíš si to ani nenecháme říct. U prvního to bylo taky překvapení. A je to holčička Kristýnka. ![]()
Ahoj tak já čekám své první 12.7. a taky ještě nevím. Za 2 týdny jdu na kontrolu, tak snad už se to dozvím. Zatím máme pracovní jméno Citrónek ![]()
Holky a co to tady trošku rozjed
.Každá jsme napsali,kdy máme termín a od té doby ani ťuk
.Jak se cítíte??Já mám pořád strašný migrény a občasné nevolnosti a
.By mě zajímalo,kdy už to konečně skončí
?
Matesko, vůbec ti nezávidím. Já i druhé těhotenství mám zatím bez problémů.
Jen začátkem třetího měsíce jsem trochu bojovala s nízkým tlakem, že bez hrnku pořádného turka jsem ráno nemohla normálně fungovat. Od tý doby je to naštěstí dobrý. Nedokážu si představit, že by mě bylo
a já se musela starat nejen o sebe, abych přežila, ale hlavně o naši malou cácorku. Obdivuju mamky, který to tak mají a zvládají.
A jak ty? Vše v pohodě?
makinav píše:
Matesko, vůbec ti nezávidím. Já i druhé těhotenství mám zatím bez problémů.Jen začátkem třetího měsíce jsem trochu bojovala s nízkým tlakem, že bez hrnku pořádného turka jsem ráno nemohla normálně fungovat. Od tý doby je to naštěstí dobrý. Nedokážu si představit, že by mě bylo
![]()
a já se musela starat nejen o sebe, abych přežila, ale hlavně o naši malou cácorku. Obdivuju mamky, který to tak mají a zvládají.
A jak ty? Vše v pohodě?
No občas to nezvládnu a musím vzít paralen
.Je to děs,ale musím fungovat.Chlap v práci a doma pětiletej prcek.Ale dala jsem se na vojnu,tak bojuji
.
Jj, ono nám nic jiného stejně nezbude než bojovat
. Taky mě občas zabolí hlava, ale s přibývajícími týdny to snad bude ustupovat. U prvního to tak bylo.
Mě je celkem dobře, akorát prvních asi 6 týdnů žaludek na vodě, teď už pohoda
. Akorát jsem trochu unavenější. Do práce vstávám v půl šestý a odpoledne už pomalu usínám vestoje.
Mi povídej, únava je strašná věc. Naštěstí se můžu po obědě, kdy jde malá spát, taky natáhnout a načerpat nové síly, abych vydržela fungovat až do večera.
Mi je dobře, žádná změna… že jsem v tom jsem zjistila až ve 12tt, takže pokud bych nevidělu ultrazvuk qani bych nevěřila, že jsem v tom… Nikdy jsem totiž menses nedostávala
tak to nebylo divné ![]()
Ahoj holky ,taky některá čekáte miminko v červenci?