Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, moje švagrová má taky cystu, myslím že dokonce dvě a v květnu porodila bez problémů krásnou holčičku
. Zatim kojí,tak to doktoři neřeší, takže to snad ani u tebe nic vážnýho.
Ahoj holky,
ja sa hlasim z dovolenky, sme na vychode Slovenska, takze som sa preto odmlcala. Sme tu zavaleni snehom a je tu zima, taka poriadna, nie ako v Bratislave, tam furt prsi.
No za poslednych par dni mi enormne podrastlo brusko. Kedze je to moje tretie dieta, maternica rastie rychlejsie, aj ju vidim aj ju citim a vcera uz boli prve motyliky, nie priamo kopance ale pohyb som citila. S urcitostou uz viem, ze to neboli creva, ale tancujuce babatko. Aj moje dve deti som dost skoro citila, Kubka od 15tt, Viki od 16tt a toto tretie uz citim teraz, zatial iba slabucko a velmi zriedka. ![]()
Ahojky holky muzu se k vám přidat?Všude už maji plno tak budu rada kdyz me prijmete
Jsem v 16tt a TP mam 1O.7.2012 plus minus den mi to pokazde skače
Zaplat panbuh mam zasebou uz nevolnosti a doufem že se nevrati
momentalni problem je v paleni žahy ale to pry jen tak neprejde
Jinak je mi 24 let a za 3 tydny se vdávám ![]()
Monjie píše:
Ja citim uz kostrcpo porodu s Gitkou.
kostrč mě teď pobolívá navečer… Dnes tedy i v práci..
xenaR píše:
Ahojky holky muzu se k vám přidat?Všude už maji plno tak budu rada kdyz me prijmeteJsem v 16tt a TP mam 1O.7.2012 plus minus den mi to pokazde skače
Jinak je mi 24 let a za 3 tydny se vdávám
muuuzes:D Vitej v klubu ![]()
Dala jsem si s kamaradkou 0.2 vina no vycitam si to, snad bude vsechno ouokej:D
KDYZ JA MELA tak strasnou chut! ![]()
Monjie píše:xenaR píše:
Ahojky holky muzu se k vám přidat?Všude už maji plno tak budu rada kdyz me prijmeteJsem v 16tt a TP mam 1O.7.2012 plus minus den mi to pokazde skače
muuuzes:D Vitej v klubu
Dala jsem si s kamaradkou 0.2 vina no vycitam si to, snad bude vsechno ouokej:DKDYZ JA MELA tak strasnou chut!
A proč by to mělo vadit? Já si také na Silvestra dala dvojku neb jsem měla velkou chuť a pokud je to občas… Sic to doktoři moc nedoporučují, ale nic se nesmí přehánět, že? ![]()
KvetinkaL píše:Monjie píše:A proč by to mělo vadit? Já si také na Silvestra dala dvojku neb jsem měla velkou chuť a pokud je to občas… Sic to doktoři moc nedoporučují, ale nic se nesmí přehánět, že?xenaR píše:
Dala jsem si s kamaradkou 0.2 vina no vycitam si to, snad bude vsechno ouokej:DKDYZ JA MELA tak strasnou chut!
Co nedoporučují.
Každý doktro ti řekne, že občas dvojka vína nebo malé pivo ničemu nevadí.
lokofa píše:KvetinkaL píše:Co nedoporučují.Monjie píše:A proč by to mělo vadit? Já si také na Silvestra dala dvojku neb jsem měla velkou chuť a pokud je to občas… Sic to doktoři moc nedoporučují, ale nic se nesmí přehánět, že?xenaR píše:
Každý doktro ti řekne, že občas dvojka vína nebo malé pivo ničemu nevadí.
Přesně tak, když je chuť tak ti i doktor řekne ať si občas dáš ![]()
Ahojky holky,
dneska jsem byla na prohlídce a mame krasnych 15 cm a poradne se vrtíme
.Ve stredu jdu na tripel testy tak uvidim snad to bude oky
.To uz budu v 17tt
.A další KO mam až 2O.2.tak doufám že to brzo uteče.A co vy jak to u vás probýhá ![]()
ahoj já byla dneska u zubaře a zjistila že jako máme jako těhotné nárok na 3 těhotenské prohlídky tak se nenechejte holky odbít at máme zuby i po dětech krásné jako za mlada ![]()
nemolka píše:
ahoj já byla dneska u zubaře a zjistila že jako máme jako těhotné nárok na 3 těhotenské prohlídky tak se nenechejte holky odbít at máme zuby i po dětech krásné jako za mlada
fuuuuuuuj zubaž
Holky, pokud jste se přidaly do skupiny, ale neplánujete tam přispívat, prosím vystupte. Můžete samozřejmě chodit sem i tam. Pokud plánujete, ale zatím jste se nerozhoupaly, ozvěte se aspoň v jednom tématu, ať vím. Pokud se neozvete do konce ledna, smažu vás, ale klidně se o členství přihlašte později, když si to rozmyslíte. Může se stát, že někdo prostě není on-line.
Monjie píše:nemolka píše:fuuuuuuuj zubaž
ahoj já byla dneska u zubaře a zjistila že jako máme jako těhotné nárok na 3 těhotenské prohlídky tak se nenechejte holky odbít at máme zuby i po dětech krásné jako za mlada
Tak nějak
Grace píše:
Holky, pokud jste se přidaly do skupiny, ale neplánujete tam přispívat, prosím vystupte. Můžete samozřejmě chodit sem i tam. Pokud plánujete, ale zatím jste se nerozhoupaly, ozvěte se aspoň v jednom tématu, ať vím. Pokud se neozvete do konce ledna, smažu vás, ale klidně se o členství přihlašte později, když si to rozmyslíte. Může se stát, že někdo prostě není on-line.
Mě klidně smaž, já jsem se zamčením nesouhlasila.