Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
18.1.12 18:50

Ahoj, moje švagrová má taky cystu, myslím že dokonce dvě a v květnu porodila bez problémů krásnou holčičku :) . Zatim kojí,tak to doktoři neřeší, takže to snad ani u tebe nic vážnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
20.1.12 12:28

S

Ahoj holky,
ja sa hlasim z dovolenky, sme na vychode Slovenska, takze som sa preto odmlcala. Sme tu zavaleni snehom a je tu zima, taka poriadna, nie ako v Bratislave, tam furt prsi.
No za poslednych par dni mi enormne podrastlo brusko. Kedze je to moje tretie dieta, maternica rastie rychlejsie, aj ju vidim aj ju citim a vcera uz boli prve motyliky, nie priamo kopance ale pohyb som citila. S urcitostou uz viem, ze to neboli creva, ale tancujuce babatko. Aj moje dve deti som dost skoro citila, Kubka od 15tt, Viki od 16tt a toto tretie uz citim teraz, zatial iba slabucko a velmi zriedka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
21.1.12 14:52

Ahojky holky muzu se k vám přidat?Všude už maji plno tak budu rada kdyz me prijmete :oops: Jsem v 16tt a TP mam 1O.7.2012 plus minus den mi to pokazde skače :* Zaplat panbuh mam zasebou uz nevolnosti a doufem že se nevrati :roll: momentalni problem je v paleni žahy ale to pry jen tak neprejde ;) Jinak je mi 24 let a za 3 tydny se vdávám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
22.1.12 00:01
Monjie píše:
Ja citim uz kostrc :zed: po porodu s Gitkou.

kostrč mě teď pobolívá navečer… Dnes tedy i v práci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
22.1.12 00:09
xenaR píše:
Ahojky holky muzu se k vám přidat?Všude už maji plno tak budu rada kdyz me prijmete :oops: Jsem v 16tt a TP mam 1O.7.2012 plus minus den mi to pokazde skače :* Zaplat panbuh mam zasebou uz nevolnosti a doufem že se nevrati :roll: momentalni problem je v paleni žahy ale to pry jen tak neprejde ;) Jinak je mi 24 let a za 3 tydny se vdávám :dance:

muuuzes:D Vitej v klubu :mavam:

Dala jsem si s kamaradkou 0.2 vina no vycitam si to, snad bude vsechno ouokej:D :zed: KDYZ JA MELA tak strasnou chut! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
22.1.12 14:20
Monjie píše:
xenaR píše:
Ahojky holky muzu se k vám přidat?Všude už maji plno tak budu rada kdyz me prijmete :oops: Jsem v 16tt a TP mam 1O.7.2012 plus minus den mi to pokazde skače :* Zaplat panbuh mam zasebou uz nevolnosti a doufem že se nevrati :roll: momentalni problem je v paleni žahy ale to pry jen tak neprejde ;) Jinak je mi 24 let a za 3 tydny se vdávám :dance:

Dala jsem si s kamaradkou 0.2 vina no vycitam si to, snad bude vsechno ouokej:D :zed: KDYZ JA MELA tak strasnou chut! :zed:

A proč by to mělo vadit? Já si také na Silvestra dala dvojku neb jsem měla velkou chuť a pokud je to občas… Sic to doktoři moc nedoporučují, ale nic se nesmí přehánět, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.1.12 16:07
KvetinkaL píše:
Monjie píše:
xenaR píše:

Dala jsem si s kamaradkou 0.2 vina no vycitam si to, snad bude vsechno ouokej:D :zed: KDYZ JA MELA tak strasnou chut! :zed:
A proč by to mělo vadit? Já si také na Silvestra dala dvojku neb jsem měla velkou chuť a pokud je to občas… Sic to doktoři moc nedoporučují, ale nic se nesmí přehánět, že? ;)

Co nedoporučují.
Každý doktro ti řekne, že občas dvojka vína nebo malé pivo ničemu nevadí.

• Citovat
  • Upravit
11035
22.1.12 17:15
lokofa píše:
KvetinkaL píše:
Monjie píše:
xenaR píše:

A proč by to mělo vadit? Já si také na Silvestra dala dvojku neb jsem měla velkou chuť a pokud je to občas… Sic to doktoři moc nedoporučují, ale nic se nesmí přehánět, že? ;)
Co nedoporučují.
Každý doktro ti řekne, že občas dvojka vína nebo malé pivo ničemu nevadí.

Přesně tak, když je chuť tak ti i doktor řekne ať si občas dáš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
23.1.12 16:54

Ahojky holky,
dneska jsem byla na prohlídce a mame krasnych 15 cm a poradne se vrtíme :dance: .Ve stredu jdu na tripel testy tak uvidim snad to bude oky :think: .To uz budu v 17tt :srdce: .A další KO mam až 2O.2.tak doufám že to brzo uteče.A co vy jak to u vás probýhá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
23.1.12 17:53

ahoj já byla dneska u zubaře a zjistila že jako máme jako těhotné nárok na 3 těhotenské prohlídky tak se nenechejte holky odbít at máme zuby i po dětech krásné jako za mlada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
23.1.12 18:51
nemolka píše:
ahoj já byla dneska u zubaře a zjistila že jako máme jako těhotné nárok na 3 těhotenské prohlídky tak se nenechejte holky odbít at máme zuby i po dětech krásné jako za mlada :lol:

fuuuuuuuj zubaž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
23.1.12 19:41

Holky, pokud jste se přidaly do skupiny, ale neplánujete tam přispívat, prosím vystupte. Můžete samozřejmě chodit sem i tam. Pokud plánujete, ale zatím jste se nerozhoupaly, ozvěte se aspoň v jednom tématu, ať vím. Pokud se neozvete do konce ledna, smažu vás, ale klidně se o členství přihlašte později, když si to rozmyslíte. Může se stát, že někdo prostě není on-line.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
24.1.12 05:56
Monjie píše:
nemolka píše:
ahoj já byla dneska u zubaře a zjistila že jako máme jako těhotné nárok na 3 těhotenské prohlídky tak se nenechejte holky odbít at máme zuby i po dětech krásné jako za mlada :lol:
fuuuuuuuj zubaž

Tak nějak

• Citovat
  • Upravit
kofola3
24.1.12 05:56
Grace píše:
Holky, pokud jste se přidaly do skupiny, ale neplánujete tam přispívat, prosím vystupte. Můžete samozřejmě chodit sem i tam. Pokud plánujete, ale zatím jste se nerozhoupaly, ozvěte se aspoň v jednom tématu, ať vím. Pokud se neozvete do konce ledna, smažu vás, ale klidně se o členství přihlašte později, když si to rozmyslíte. Může se stát, že někdo prostě není on-line.:mavam:

Mě klidně smaž, já jsem se zamčením nesouhlasila.

• Citovat
  • Upravit
92
24.1.12 07:59

Ahoj loky a jak to jinak jde u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat