Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj a vítám všechny nováčky ![]()
Teda to jsem netušila, že pohlaví určují podle močové trubice.
Mně teda doktor na UZ u Ríši ve 21. tt řekl doslova, cituji: Vidíte toho pinďoura? Já bych dokonce řek, že mu stojí.
Ale doktor je to fajn, fakt.
Lili, nejspíš hledal jídlo a taky se bál, že ho někdo nachytá. Já snad začnu zamykat i branku.
U nás by teda nepochodil, třídíme odpad a zbytky jídla jdou na hnůj a pečivo labutím, takže by viděl jen plíny a plíny a byl by rychle pryč. ![]()
Ještě jsem se chtěla holky zeptat, jestli byste nechtěly raději založit uzavřenou skupinu?
Grace píše:
Ahoj a vítám všechny nováčky![]()
Lili, nejspíš hledal jídlo a taky se bál, že ho někdo nachytá. Já snad začnu zamykat i branku.Mně teda doktor na UZ u Ríši ve 21. tt řekl doslova, cituji: Vidíte toho pinďoura? Já bych dokonce řek, že mu stojí.
U nás by teda nepochodil, třídíme odpad a zbytky jídla jdou na hnůj a pečivo labutím, takže by viděl jen plíny a plíny a byl by rychle pryč.
Tak ve 20tt to vidět jde.
My se bavili o určení pohlaví ve 12-13 týdnu
Ahoj ženy,
Grace: mě to je vcelku jedno. Je vás tady tolik, že v tom stejně nemám přehled. ![]()
Grace, já s uzavřením souhlasím.
Závidím vám ty termíny. Já se to snad dozvím už ve čtvrtek.
Dnes mi psala švagrová (termín má v květnu), že na UTZ miminko nechtělo ukázat zadeček, takže bude muset čekat do 30tt na určení pohlaví.
U nás by zloděj v popelnici moc nepochodil asi tak jako u Grace - otevřel by jí a dostal by facku od toho smradu z plínek. Někdy to fakt stojí za to.
Tak dneska mi dorazil z UK angelsounds a jsem doslova nadšená. Budu začínat 16 týden a srdíčko jsem našla asi tak za 10 vteřin. Určitě to bylo ono, protože všude jinde nebylo nic a tady když jsem slyšela naprosto pravidelný rychlejší buchání, ťukání - nevím, jak to nazvat. Takže moje první zkušenost paráda, vřele doporučuju všem, kdo jsou stejný plašanky jako já, poslechnu a jsem v klidu ![]()
Pimpi píše:
Grace, já s uzavřením souhlasím.
Závidím vám ty termíny. Já se to snad dozvím už ve čtvrtek.
Dnes mi psala švagrová (termín má v květnu), že na UTZ miminko nechtělo ukázat zadeček, takže bude muset čekat do 30tt na určení pohlaví.
U nás by zloděj v popelnici moc nepochodil asi tak jako u Grace - otevřel by jí a dostal by facku od toho smradu z plínek. Někdy to fakt stojí za to.
Uzamykání diskuse. Já nevím, není tu tolik rušno, že bychom se musely zamykat.
HappyBirds píše:
Není, ale může být…
no tomu moc neveřím. Tady je mrtvolněji už od začátku ![]()
lokofa píše:HappyBirds píše:no tomu moc neveřím. Tady je mrtvolněji už od začátku
Není, ale může být…
HappyBirds píše:
To je pravdaAle někdy to frčí. Koukám na tvoje číslo příspěvků, to jsi asi zvyklá na jinší fičák, co?
lokofa píše:HappyBirds píše:no tomu moc neveřím. Tady je mrtvolněji už od začátku
Není, ale může být…
Noooo ![]()
lokofa píše:Grace píše:Tak ve 20tt to vidět jde.
Lili, nejspíš hledal jídlo a taky se bál, že ho někdo nachytá. Já snad začnu zamykat i branku.Mně teda doktor na UZ u Ríši ve 21. tt řekl doslova, cituji: Vidíte toho pinďoura? Já bych dokonce řek, že mu stojí.
U nás by teda nepochodil, třídíme odpad a zbytky jídla jdou na hnůj a pečivo labutím, takže by viděl jen plíny a plíny a byl by rychle pryč.
My se bavili o určení pohlaví ve 12-13 týdnu
ve 14tt:):)
Grace píše:
to těžko, když nám odnesl fén na listí, sekačku a boty XD
Tak založím skupinu a pozvu všechny, kdo byli tady v diskuzi aktivní?
Dneska už to ale nebude, Ríšulka bude brzy vstávat, ale klidně se toho chopte kdokoli jiný. ![]()
Aniralk píše:
Ahoj ženy,Grace: mě to je vcelku jedno. Je vás tady tolik, že v tom stejně nemám přehled.
Ve skupině je právě o těch členech větší přehled.
Lokofa, no vidíš, tak jsem o něco chytřejší, ale počítám, že i v těch vyšších stádiích se dá močovou trubicí řídit, když „kříží nohy“, ne?