Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4162
13.1.12 13:52

Ahoj a vítám všechny nováčky :mavam:

Teda to jsem netušila, že pohlaví určují podle močové trubice. :oops: Mně teda doktor na UZ u Ríši ve 21. tt řekl doslova, cituji: Vidíte toho pinďoura? Já bych dokonce řek, že mu stojí. :lol: Ale doktor je to fajn, fakt.

Lili, nejspíš hledal jídlo a taky se bál, že ho někdo nachytá. Já snad začnu zamykat i branku. 8o U nás by teda nepochodil, třídíme odpad a zbytky jídla jdou na hnůj a pečivo labutím, takže by viděl jen plíny a plíny a byl by rychle pryč. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
13.1.12 14:01

Ještě jsem se chtěla holky zeptat, jestli byste nechtěly raději založit uzavřenou skupinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.1.12 14:02
Grace píše:
Ahoj a vítám všechny nováčky :mavam:

Teda to jsem netušila, že pohlaví určují podle močové trubice. :oops: Mně teda doktor na UZ u Ríši ve 21. tt řekl doslova, cituji: Vidíte toho pinďoura? Já bych dokonce řek, že mu stojí. :lol: Ale doktor je to fajn, fakt.

Lili, nejspíš hledal jídlo a taky se bál, že ho někdo nachytá. Já snad začnu zamykat i branku. 8o U nás by teda nepochodil, třídíme odpad a zbytky jídla jdou na hnůj a pečivo labutím, takže by viděl jen plíny a plíny a byl by rychle pryč. :P

Tak ve 20tt to vidět jde.
My se bavili o určení pohlaví ve 12-13 týdnu

• Citovat
  • Upravit
4619
13.1.12 14:03

Ahoj ženy,

Grace: mě to je vcelku jedno. Je vás tady tolik, že v tom stejně nemám přehled. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
13.1.12 14:11

Grace, já s uzavřením souhlasím.
Závidím vám ty termíny. Já se to snad dozvím už ve čtvrtek.
Dnes mi psala švagrová (termín má v květnu), že na UTZ miminko nechtělo ukázat zadeček, takže bude muset čekat do 30tt na určení pohlaví.
U nás by zloděj v popelnici moc nepochodil asi tak jako u Grace - otevřel by jí a dostal by facku od toho smradu z plínek. Někdy to fakt stojí za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
13.1.12 14:11

Angelsounds

Tak dneska mi dorazil z UK angelsounds a jsem doslova nadšená. Budu začínat 16 týden a srdíčko jsem našla asi tak za 10 vteřin. Určitě to bylo ono, protože všude jinde nebylo nic a tady když jsem slyšela naprosto pravidelný rychlejší buchání, ťukání - nevím, jak to nazvat. Takže moje první zkušenost paráda, vřele doporučuju všem, kdo jsou stejný plašanky jako já, poslechnu a jsem v klidu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
13.1.12 14:12
Taky jsem pro uzavření.
Pimpi píše:
Grace, já s uzavřením souhlasím.
Závidím vám ty termíny. Já se to snad dozvím už ve čtvrtek.
Dnes mi psala švagrová (termín má v květnu), že na UTZ miminko nechtělo ukázat zadeček, takže bude muset čekat do 30tt na určení pohlaví.
U nás by zloděj v popelnici moc nepochodil asi tak jako u Grace - otevřel by jí a dostal by facku od toho smradu z plínek. Někdy to fakt stojí za to.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.1.12 14:12

Uzamykání diskuse. Já nevím, není tu tolik rušno, že bychom se musely zamykat.

• Citovat
  • Upravit
447
13.1.12 14:13

Není, ale může být… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.1.12 14:15
HappyBirds píše:

no tomu moc neveřím. Tady je mrtvolněji už od začátku :-)

• Citovat
  • Upravit
447
13.1.12 14:19
To je pravda :lol: Ale někdy to frčí. Koukám na tvoje číslo příspěvků, to jsi asi zvyklá na jinší fičák, co? :mrgreen:
lokofa píše:
HappyBirds píše:
no tomu moc neveřím. Tady je mrtvolněji už od začátku :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.1.12 14:20
HappyBirds píše:
To je pravda :lol: Ale někdy to frčí. Koukám na tvoje číslo příspěvků, to jsi asi zvyklá na jinší fičák, co? :mrgreen:
lokofa píše:
HappyBirds píše:
no tomu moc neveřím. Tady je mrtvolněji už od začátku :-)

Noooo :)

• Citovat
  • Upravit
1122
13.1.12 14:52
lokofa píše:
Grace píše:

Lili, nejspíš hledal jídlo a taky se bál, že ho někdo nachytá. Já snad začnu zamykat i branku. 8o U nás by teda nepochodil, třídíme odpad a zbytky jídla jdou na hnůj a pečivo labutím, takže by viděl jen plíny a plíny a byl by rychle pryč. :P
Tak ve 20tt to vidět jde.
My se bavili o určení pohlaví ve 12-13 týdnu

ve 14tt:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
13.1.12 14:54
Grace píše:

to těžko, když nám odnesl fén na listí, sekačku a boty XD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
13.1.12 14:54

Tak založím skupinu a pozvu všechny, kdo byli tady v diskuzi aktivní? :nevim: Dneska už to ale nebude, Ríšulka bude brzy vstávat, ale klidně se toho chopte kdokoli jiný. :)

Aniralk píše:
Ahoj ženy,Grace: mě to je vcelku jedno. Je vás tady tolik, že v tom stejně nemám přehled. :lol:

Ve skupině je právě o těch členech větší přehled.

Lokofa, no vidíš, tak jsem o něco chytřejší, ale počítám, že i v těch vyšších stádiích se dá močovou trubicí řídit, když „kříží nohy“, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí