Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky devcatka ![]()
zakladam tuhle didkuzi pro vsechny nastavajici maminy s terminem pristiho leta…
uvodem muzete neco o sobe napsat..jako,jak dlouh jste se snazili atak ![]()
Jinak my jsme se snazili 2mesice
a povedlo se.jsem teprve na uuuuuplnem zacatku.budu rada kdyz se sem pridaji vsechny mamci ![]()
Ahoj, já doufám, že budeme mít příští léto doma miminko. Už máme dvouletou dračici, tak bychom si pro ni přáli sourozence. Od začátku října jsem bez antikoncepce a necháváme tomu volný průběh. Snad se to brzy podaří. Už máš potvrzené těhotenství od doktora?
ahoj, vlastně nevím, jestli jsem jako patřím, ale myslím si, že jsem těhotná, 7.října byla ovulace a nám se snad napoprvé zadařilo, jsem z toho maximálně v šoku, protože o první miminko jsem se snažili opravdu intenzivně přes čtyři roky, takže jsem jak říkám v šoku, že to druhé je napoprvé..
Ahoj, já jsem zřejmě taky těhu
ale k dr jdu až 1.11. Bylo to vcelku nečekané, máme doma 7m chlapečka, takže se připravuju na pěkný záhul ![]()
ahoj Holky, tak ja to od lekare potvrzene nemam pac jsme v UK a tydy obednavaji na prvni kontrolu nebo spis vysetreni az e 3mesici
ja jsem dnes 12dpo a uz osmy den jsem mela dusika a dalsi den a z dodnes pekna dalnice takze jsem si jista ze tehu jsem.par priznaku uz se taky dostavje.tak doufam ze kdo ceka tak se mu to co nejdrive povede a nebo tem co mysli at se to jen potvrdi.ja mam doma taky holcicku.Je ji rok a 7mesicu tak doufam ze budeme mit ted pindika:-)
holky tak se taky přidávám. jsem v 6+2 a od doktora už to mám potvrzené i se
. Bude to naše první tak se těšíme o bojíme zárověn. Snažili jsme se 4 měsíce. ![]()
smurfka píše:
holky tak se taky přidávám. jsem v 6+2 a od doktora už to mám potvrzené i se. Bude to naše první tak se těšíme o bojíme zárověn. Snažili jsme se 4 měsíce.
no caaaaaaaaaaau tak te tu vitam ![]()
katerina2095 píše:smurfka píše:no caaaaaaaaaaau tak te tu vitam
holky tak se taky přidávám. jsem v 6+2 a od doktora už to mám potvrzené i se. Bude to naše první tak se těšíme o bojíme zárověn. Snažili jsme se 4 měsíce.
no čááááuuuuu ![]()
smurfka píše:katerina2095 píše:no čááááuuuuusmurfka píše:no caaaaaaaaaaau tak te tu vitam
Katí a Smurfí, na mě si ještě počkejte a rezervujte mi tu místo,jasný? ![]()
eseta píše:smurfka píše:Katí a Smurfí, na mě si ještě počkejte a rezervujte mi tu místo,jasný?katerina2095 píše:no čááááuuuuusmurfka píše:no caaaaaaaaaaau tak te tu vitam
eseta píše:
díky!teď jen aby nedorazila
a kdy chces testit a kolikaty jsi dpo jako ja ne?
eseta píše:smurfka píše:Katí a Smurfí, na mě si ještě počkejte a rezervujte mi tu místo,jasný?katerina2095 píše:no čááááuuuuusmurfka píše:no caaaaaaaaaaau tak te tu vitam
čekáme jen na tebe
tak sup sup ![]()
katerina2095 píše:eseta píše:a kdy chces testit a kolikaty jsi dpo jako ja ne?
díky!teď jen aby nedorazila
když já nevím,kterým dnem z toho grafu se mám řídit že byla ovu,tentokrát jsem jí netestila.
smurfka píše:eseta píše:čekáme jen na tebesmurfka píše:Katí a Smurfí, na mě si ještě počkejte a rezervujte mi tu místo,jasný?katerina2095 píše:no čááááuuuuusmurfka píše:no caaaaaaaaaaau tak te tu vitam
![]()
![]()
tak sup sup
se ti řekne šup šup… ![]()