Miminka léto 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2021
18.11.12 21:37

Ahoj maminky! miminka krásně rostou a jsou roztomilá. tak taky přidám našeho špuntíka :srdce:
s tím spaním je to těžký. asi jediné co zabírá je pár dní nechat dítě plakat. ale já to udělat nemůžu, nedokážu to a ani sousedi by nebyli nadšení :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
23.11.12 20:41

ahooooj

Ahoj maminky mala je narozena v cervenci 2012.

• Citovat
  • Upravit
523
6.1.13 17:36

Zdravím zase všechny! Měla jsem teď šílené problémy s přihlášením se na profil, tak zase až po kdovíjaké době. Přeji všem krásný nový rok! Můžu se zeptat, na příznaky rostoucích zoubků? Jak dlouho budou trvat? Malá slintá, všechno cucá, to ještě jde, ale je i několik dní dost mrzutá a špatně spí. Teplotu nemá, tak to řipisuji těm zubům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
6.1.13 18:34

Ahojky. tak nám malej asi od 4. měsíce vše cucal a slintal, ale zoubky nám začaly růst v šesti měsících a ani jsem to nepoznala, až když jsem mu dala prst do pusy a za deset dní druhý:) tak držím palce at to zvládnete v klidu:) a kolik je malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
7.1.13 23:19

Příští týden jí bude 6 měsíců a pořád žádný zoubek nevykukuje. Ale náhle se třeba i ve spaní rozbrečí, pořád chce něco dudlat v puse. Tak snad to bude těma zubama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
18.1.13 23:03

Nazdárk všechny! Musím se podělit, jsem totiž úplně nacpaná pocitama. Partner mě požádal o ruku. Tak se mi teď hlavou honí obrazy šatů a střevíčků, prstýnků, květin, prostě jsem jak praštěná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
18.1.13 23:11

@Jadla jeeeeeee tak to moc gratuluju :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: tak si uzij ty krasne pocity snad to bude jen jednou a naposled :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
18.1.13 23:14

To taky doufám, už pro to, co to je najednou za nával, co všechno je třeba zařídit. Ale zatím přemýšlím nejvíc nad těma šatama, nejsem moc na princeznovské, tak si tak v hlavě maluu nějaké jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
19.1.13 10:19

Moc gratuluju! je to nádherný - to chystání, těšení a svatební den! já jsem nebyla nijak nervozní a bylo to dobrý, a nepanikař když to nepůjde vše jak má být a něco se zdrží nebo tak(myslím ve svatební den), jsi tam ty a tvůj budoucí, vaše rodiny, takže pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí