Poradna duly
Jana Čurdová
Jééé pipín malinkatej, je tak krásnoučkej…:)
No taky nás to čeká už za chvilku, musim stihnout všechno uklidit, ještě že na malou mám věci připravené už dlouho dopředu, za což sem ráda, nechtělo by se mi to ted prát a žehlit:D
Děkuji! až se narodí mimča, tak už není na nic moc čas. člověk se neotočí a už zase se krmí ![]()
Tyjo holky, já se bála že tu dneska budu umírat, uklízim zase jak blázen, každej koutek v bytě, a zatim mi nějak vedro neni:)) tak snad to tak bude až do večera…
Jediný co registruje změnu počsí a velký teplo jsou mé nožky,:D už jsou zase nateklý, to je hrozný a sotva vyleze sluníčko:D
Janey: Nu já právě proto chci mít těd vše vyklizene do posledního puntíku páč už to uplně vidim jak s miminkem nebudu mít na nic čas:D
Jako začátky než si člověk trochu udělá režim a zvykne si na tu změnu a pak už stíháš víc věcí, ale prý se máme v šestinedělí hodně šetřit a já to zatím nedělám úplně tak, tak musím začít. taky odpočívej aby se něco malýmu nestalo!
Nazdárek!
Tak už se mi noc co noc zdají sny o miminku, je mi pěkně mizerně na nohy, minulou noc jsem se vzbudila bolestí a v rozespání jsem si myslela, že už a strašně jsem se vyděsila. A pak jsem z toho leknutí usnula a nic. Při sebemenší chůzi v tom teple venku mi tak otečou nohy, mám puchýře, ani doma to pak nechce povolit. Pomáhá mi akorát Lioton 100000. Chtěla bych už mít mimi na světě a přitom se tak vyděsim, když se zdá, že by to mohlo přijít.
No mě už čekají jen 3 týdny do termínu, tak jen doufám že vytírání po čtyřech, mytí oken a sexování nám pomuže k tomu by se malá narodila místo 40tt v ten 38tt:D:D:D
Jinak s nohama sem na tom uplně stejně… ted jsi akorád jdu naputit lavor a namočim si nohy..
Byla jsem dneska na uřadě pro formuláře co potřebuju na vyplnění k rodičáku a porodnému at to mám před porodem vyplněný.
Vy jste asi na mateřské žejo?
Ahojky. ta vedra jsou hrozná, s malým můžem ven jedině brzy ráno nebo večer… dneska jsem byli u doktorky a přibrali jsme 15dkg
měla jsem strach, aby přibíral, jak nemám doma váhu. vůbec vám ty nohy nezávidím, já jsem naštěstí ten problém neměla.
Janey: nu to je super zpráva:)) Tak at hezky přibírá dále:))
Vedra sou hnus, a ted jaký to asi musí bejt pro ty malý drobečky žejo?
Holky mám možná blbou otázku, ale co dáváte/dáte do tý hluboký korby kočárku pod miminko, k miminku a tak? Jako deky plíny bo prostě co tam v tom máte takhle v létě?
@liliannoel píše:
Janey: nu to je super zpráva:)) Tak at hezky přibírá dále:))Vedra sou hnus, a ted jaký to asi musí bejt pro ty malý drobečky žejo?
Holky mám možná blbou otázku, ale co dáváte/dáte do tý hluboký korby kočárku pod miminko, k miminku a tak? Jako deky plíny bo prostě co tam v tom máte takhle v létě?
já měla pod Danečkem bílej měkkej ručník a pod hlavičkou složenou plínu a v těhlech vedrech asi budu přikrejvat jen plínou..
Kocu: jasný tak to sem ráda, já právě taky měla v plánu plínku pod hlavu, pak jednu takovou barevnou na přikrytí a pak pod tělíčko mám takovou přízy od mamky, a dneska sem to zrovna u jedný pani taky viděla, tak asi tohle no, a když bude chladněji tak šoupnu asi i zavinovačku, a nebo nákou teplejší dečku, zatim…
a na kdy mám koupit už fusak?
@liliannoel píše:
Kocu: jasný tak to sem ráda, já právě taky měla v plánu plínku pod hlavu, pak jednu takovou barevnou na přikrytí a pak pod tělíčko mám takovou přízy od mamky, a dneska sem to zrovna u jedný pani taky viděla, tak asi tohle no, a když bude chladněji tak šoupnu asi i zavinovačku, a nebo nákou teplejší dečku, zatim…a na kdy mám koupit už fusak?
joooo tak to záleží… až začne bejt chladno…
my kupovali v září, pak nám tady ale ještě ležel ![]()
Jasný jasný, já jen bych věděla kdy tak pořizovat:D je to hrozný jak to letí, už vidim jak za chvíli budou vánoce:D mi šlehne z toho:D
No hroný bylo, když jsem přemýšlela a přemýšlím jak mylýho oblíct když je teplo a dneska když je pod mrakem a fouká. přemýšlím nad zavinovačkou, protože v ní nejlíp usne, co pak budu dělat, když mi včera začal plakat a nechtěl přestat, ale to měl před krmením. jinak máme oblíkat děti tak jak jsme my a kdyžtak plínku přes něj. akorát nevím kdy čepičku ![]()
@liliannoel píše:
Jasný jasný, já jen bych věděla kdy tak pořizovat:D je to hrozný jak to letí, už vidim jak za chvíli budou vánoce:D mi šlehne z toho:D
ježiš nééé Vánoce nééé… žádnou zimu
![]()
Janey: no včera sem to řešila s mamkou, žese bojim že to prostě nepoznám. taky mi řekla že mám dítko oblíkat dle sebe, jenže co když mě bude teplo i když bude foukat vítr a já pujdu v tričku a kratasech?
No už se vidim jak ji budu chuděrku přehřívat:/ ALe snad se do toho brzo dostaneme:)))
Kocu: no jo no, počkej to je hned:D