Miminka léto 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9223
31.5.12 11:18
@liliannoel píše:
http://img.mimishop.cz/…a3451494.jpg

tenhle sem dneska objednala, moc se mi líbil už dlouho, hlavně vybírání kočárku pro mě bylo příšerný, vubec sem se v tom nevyznala, takže sem zašla do krámu koukla na ten co se mě líbí, vyzkoušeli sme ho, líbil se nám a ted sem ho objednala teda:)) Na druhé dítko bych stejně už asi chtěla jinej, ale uvidíme:))

Já zas puvodně chtěla strašně moc kluka, než nám v tom 14tt řekli že to bude holčička kupovala sem dokonce samí klučíčí věci stim že to prostě bude kluk:D No ale pak sem se začala radovat z holčičky, a ted bych jí zas chtěla víc, navíc sme na ni už připraveni:D:D

Právě no, všechno máme v holčičím, co se týče oblečení, ted i kočárek, koutek by se dal ještě, je fialovo bílý takže to zas tolik nevadí, fialová jde i ke klukovi, ale i tak:D:D

tak ten je naprosto úžasnej… 8o :potlesk: kolik jste za něj dali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
31.5.12 14:41

no já mám na seznámku na červen taky ještě drobnosti a taky mám mezi tím kojící podprdu (v rosmanovi maj za 179kč tak tam na ně pujdu juknout) a poporodní pás ještě s nákejma drobnostma z lékárny… navíc ono je to takhle lepší to mít naplánovaný, alespon to tolik nebolí peněženku:D:DD

Jadla: jééé to se miminko má, když má tak šikovnou maminku, která hraje na piano:)) to bude hudebník:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
31.5.12 14:47
@kocunka píše:
tak ten je naprosto úžasnej… 8o :potlesk: kolik jste za něj dali?

No tady u nás v krámě ho prodávaj za 10litrů, byli sme ho tam zkusit a uplně super, no ale já si ho našla na netu, a i s autosedačkou v barvě kočárku do 13kg nás vyjde na 7390kč:)) což je uplně super si myslim:)) Akorád je fakt že já sem chtěla čistě fialovej, ten v tom krámě tady u nás měli, nebo třeba by byl dobrej i zelenej, ale na netu nabízeli jen pár barev tohodle druhu zrovna… Ale i tak se mi tahle barva šíleně líbila:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
31.5.12 14:48

kočárek by měli odeslat za 14 dní:))

a tady odsad sme objednávali: http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
31.5.12 15:49

no na některý barvy se chytají mušky - zelená, žlutá.tak to máte jak zadarmo!tak držím palečky, aby jste byli spokojeni a jezdilo se vám krásně!
Já si koupila podprdu za 700Kč, tak bych taky mohla kouknout u rosmana na bílou:)děkuju za tip! :potlesk:

Jinak já už musím mít malýho u sebe, jinak zblázním,pořád dokola uklízím, chvíli neposedím, jinak se strašně nudím! ale přitom jsem už omezená,že nic moc nemůžu dělat! muž už mi nadává :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
31.5.12 16:12

nu to jo , a to to máš za týden, to já kdybych věděla kdy přesně budu rodit tak sem taky nervní a furt něco dělám:D:D:DD
a to budeš uplně pod narkozou nebo jen lokálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
31.5.12 17:00

chtěla bych být při vědomí, abych viděla jeho první vteřiny života!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
31.5.12 17:01

Tý jo, taky bych byla jak na jehlách, když bych přesně věděla kdy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
31.5.12 17:03

já jsem právě klidná, ale ono to může přijít i dřív. Právě, když jsem nevěděla kdy to přijde tak jsem byla nesvá, teĎ jsem vklidu jen prostě nejsem typ co by si dokázal lehnout a odpočívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
31.5.12 17:10

Tak jsem to myslela, pořád bych rejdila po bytě, i když už sotva supím, takhle si říkám, že mám ještě moře času. :) Bude to určitě krásný okamžik, až dostaneš pidižvíka do náruče. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
1.6.12 10:55

ach jo holky mě ta škola tak už nebaví… včera sem na učení angliny neměla vubec náladu , navíc mě bolelo břicho, bylo celej den tak nějak napnutý jak se v něm malá furt roztahovala, takže sem byla ráda že sem ráda, a dneska sem tu zkoušku nedala…
takže za 14 dní hold pujdu znova, tak snad už to pak dám a budu mít klid bo já už nevim:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
1.6.12 14:19

a co to bylo za zkoušku? je to těžký, když máme malý v bříšku, už nemůžeme dělat vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
1.6.12 14:24

angličtina… No nemohla sme se na to vubec už soustředit. Takže ted si to vypracuju sama, a pruběžně celej tejden se na to budu dívat, ono toho neni vubec moc a je to jednoduchý, ale já na to fakt včera neměla:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
1.6.12 15:27

no jo, když je pořád co dělat, že… no tak držím palečky ať to dopadne výborně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
1.6.12 19:51

nu snad to bude v pohodě už pak:)) Děkuji:)
Tyjo ted takkoukám, dítko se ti narodí 6.6. to je krásný datum:)) Třeba se mě narodí 7.7. :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí