Poradna duly
Jana Čurdová
@liliannoel píše:
http://img.mimishop.cz/…a3451494.jpgtenhle sem dneska objednala, moc se mi líbil už dlouho, hlavně vybírání kočárku pro mě bylo příšerný, vubec sem se v tom nevyznala, takže sem zašla do krámu koukla na ten co se mě líbí, vyzkoušeli sme ho, líbil se nám a ted sem ho objednala teda:)) Na druhé dítko bych stejně už asi chtěla jinej, ale uvidíme:))
Já zas puvodně chtěla strašně moc kluka, než nám v tom 14tt řekli že to bude holčička kupovala sem dokonce samí klučíčí věci stim že to prostě bude kluk:D No ale pak sem se začala radovat z holčičky, a ted bych jí zas chtěla víc, navíc sme na ni už připraveni:D:D
Právě no, všechno máme v holčičím, co se týče oblečení, ted i kočárek, koutek by se dal ještě, je fialovo bílý takže to zas tolik nevadí, fialová jde i ke klukovi, ale i tak:D:D
tak ten je naprosto úžasnej…
kolik jste za něj dali?
no já mám na seznámku na červen taky ještě drobnosti a taky mám mezi tím kojící podprdu (v rosmanovi maj za 179kč tak tam na ně pujdu juknout) a poporodní pás ještě s nákejma drobnostma z lékárny… navíc ono je to takhle lepší to mít naplánovaný, alespon to tolik nebolí peněženku:D:DD
Jadla: jééé to se miminko má, když má tak šikovnou maminku, která hraje na piano:)) to bude hudebník:D
@kocunka píše:
tak ten je naprosto úžasnej…![]()
kolik jste za něj dali?
No tady u nás v krámě ho prodávaj za 10litrů, byli sme ho tam zkusit a uplně super, no ale já si ho našla na netu, a i s autosedačkou v barvě kočárku do 13kg nás vyjde na 7390kč:)) což je uplně super si myslim:)) Akorád je fakt že já sem chtěla čistě fialovej, ten v tom krámě tady u nás měli, nebo třeba by byl dobrej i zelenej, ale na netu nabízeli jen pár barev tohodle druhu zrovna… Ale i tak se mi tahle barva šíleně líbila:))
kočárek by měli odeslat za 14 dní:))
a tady odsad sme objednávali: http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…
no na některý barvy se chytají mušky - zelená, žlutá.tak to máte jak zadarmo!tak držím palečky, aby jste byli spokojeni a jezdilo se vám krásně!
Já si koupila podprdu za 700Kč, tak bych taky mohla kouknout u rosmana na bílou:)děkuju za tip! ![]()
Jinak já už musím mít malýho u sebe, jinak zblázním,pořád dokola uklízím, chvíli neposedím, jinak se strašně nudím! ale přitom jsem už omezená,že nic moc nemůžu dělat! muž už mi nadává ![]()
nu to jo , a to to máš za týden, to já kdybych věděla kdy přesně budu rodit tak sem taky nervní a furt něco dělám:D:D:DD
a to budeš uplně pod narkozou nebo jen lokálně?
chtěla bych být při vědomí, abych viděla jeho první vteřiny života!
Tý jo, taky bych byla jak na jehlách, když bych přesně věděla kdy!
já jsem právě klidná, ale ono to může přijít i dřív. Právě, když jsem nevěděla kdy to přijde tak jsem byla nesvá, teĎ jsem vklidu jen prostě nejsem typ co by si dokázal lehnout a odpočívat
Tak jsem to myslela, pořád bych rejdila po bytě, i když už sotva supím, takhle si říkám, že mám ještě moře času.
Bude to určitě krásný okamžik, až dostaneš pidižvíka do náruče. ![]()
ach jo holky mě ta škola tak už nebaví… včera sem na učení angliny neměla vubec náladu , navíc mě bolelo břicho, bylo celej den tak nějak napnutý jak se v něm malá furt roztahovala, takže sem byla ráda že sem ráda, a dneska sem tu zkoušku nedala…
takže za 14 dní hold pujdu znova, tak snad už to pak dám a budu mít klid bo já už nevim:D
a co to bylo za zkoušku? je to těžký, když máme malý v bříšku, už nemůžeme dělat vše
angličtina… No nemohla sme se na to vubec už soustředit. Takže ted si to vypracuju sama, a pruběžně celej tejden se na to budu dívat, ono toho neni vubec moc a je to jednoduchý, ale já na to fakt včera neměla:(
no jo, když je pořád co dělat, že… no tak držím palečky ať to dopadne výborně ![]()
nu snad to bude v pohodě už pak:)) Děkuji:)
Tyjo ted takkoukám, dítko se ti narodí 6.6. to je krásný datum:)) Třeba se mě narodí 7.7. ![]()
![]()