Miminka léto 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1122
19.5.12 13:16

nu to jooo to máš rech:)) ae nemám tu smetanu a nák se mi nechce do krámu:( nedá se to něčim nahradit? třeba trochu zahuštěným mlíkem?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
19.5.12 13:38

myslíš u toho masa? já jsem to dneska dělala poprvé, tak třeba by to mlíko stačilo, tím nic nepokazíš podle mně, bude to lepší než suché, ale myslím, že jsou i takové recepty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
19.5.12 13:44

jasný nu,tak já to stim mlíkem zkusim ono mi asi ani nic moc jinýho nezbejvá:D:D
Ještě musim jít přemístit něco málo do ložnice, pak hodim odpolední spánek, po spánku se vrhnu na vaření a pak to učení bláznivý…:/
Tak se tu pro dnešek zatím mějte krásně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
19.5.12 14:34

učení? chodíš do školy? ještě rychlý oběd dělám: uvařím špagety. Na pánvičce osmahnu párek na kolečka, pak dám do toho kečup, ten taky trochu osmahnu a nakonec buď to naliju na špagety na plech a zamíchám nebo špagety dám k tomu párku a kečupu a ještě to všechno osmahnu, je to rychlý a výborný. nedělám toho kečupu moc, spíš mám radši, když se mi obalí na špagety a ani sýr nedávám, ale můžeš si ho dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
19.5.12 16:09

jojo, na VOŠku:) sociálně právní:) Ale ted už mám jen 14 dní praxi, a v tom chodim i na zkoušky, a mám konec:)) Takže pohoda:)

něco podobnýho sem dělala včera, taky s párkem ale použila sem rajskej protlak, a zalila vývarem, takže sem měla takovou omáčku a ještě sem do ní hodila bazalku a pak okurku:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
19.5.12 17:45

no tak to může být taky mňamka. já pak dělám s mletým masem a rajčaty a protlak a koření na těstoviny a dám do toho i koření na pizzu, tak to krásně provoní a houby a sýr. to máme taky moc rádi. já vůbec miluju těstoviny.

mám výborný recept: osmahnout samostatně na měsíčky cibulku ale jen tak na na třičtvrtě, pak slaninku na kousíčky a houby na kousíčky. pak uděláme kuřecí maso podusíme doměkka (osolené, opepřené a s majoránkou). pak přidáme vše osmahlé a zalijeme smetanou a kdyžtak zahustíme. u toho masa necháme odpařit všechnu vodu a trochu to maso osmahneme na tom co tam málo zbyde a pak až přidáme vše osmahlé.

Odvodila jsem si ten recept z jedný restaurace kde jsem si to dávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
20.5.12 12:59

Týýýjo to bych si dala..:) My dneska pečeme vepřový koleno:D
a nakoupit jdeme až ve středu takže dojídáme co tu je:D To je hrozný:D
Tak já jdu zase uklízet jak čert, at už to máme dneska z krku a pak noční učení… mi hrábne..
Už aby sme to měla za sebou fakt…
Vy už jste doma na mateřské no ještě pracujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
20.5.12 13:44

já mám mateřskou od 25. dubna, ale i tak chodím do práce udělat si svou práci. taky už máme pro dnešek hotovo tak už jen odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
20.5.12 19:04

Tak ted sme s tou hruzou skončili. sem mrtvá, bolý mě nohy mám je nateklý jak slon…:( ale už je jakštakš hotovo…
Tady na ukázku kouteček pro malou, ale je to zatim takový surový no:D

a nastrojená postýlka , když nám došla:D ted už to mám vyprané a je zatim zbytečné to strojit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
20.5.12 19:14
@liliannoel píše:
Tak ted sme s tou hruzou skončili. sem mrtvá, bolý mě nohy mám je nateklý jak slon…:( ale už je jakštakš hotovo…
Tady na ukázku kouteček pro malou, ale je to zatim takový surový no:Da nastrojená postýlka , když nám došla:D ted už to mám vyprané a je zatim zbytečné to strojit..

moc hezký… máš stejnou komodu jako my :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
20.5.12 20:18

krásný!!! my máme postýlky sestrojený. dneska jsme sestavili v obýváku druhou! ale taky to nemám povlečený. aby se do toho neprášilo zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
21.5.12 10:19

Nazdárek všem!

Taky mi příšerně natékají kotníky, studená voda hodně pomáhá a nohy nahoru taky, vlastně to během dne příležitostně střídám. A děkuju za receptové rady, vyzkouším, i pečení i vaření. Postýlku ještě nemáme sešroubovanou. I mop si budu moct koupit až pozdějc, čekáme pořád na tu vestavěnou skříň, kam chci všechny tyhle uklízecí věci uložit, teď nemám naprosto kam, takže jsem odkázaná pouze na vysavač. A s tím si rozumí i partner, tak jsem za to ráda.
liliannoel, postýlka je nádherná a koutek pro malé vypadá báječně, takový útulný a přívětivý, moc pěkné!
Mně snad zítra konečně přijde objednávka z malvíku s peřinkama a zavinovačkou a prostěradélkama a tak všim možnym, dávají si na čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
21.5.12 12:54
@kocunka píše:
moc hezký… máš stejnou komodu jako my :mrgreen:

no byla suprová, vysoká a hlavně v ní je prostor, což sem ráda a za tu cenu no neber to:D:D at žije IKEA:D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
21.5.12 12:56

holky a skládáte už oblečky do skříní a podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
21.5.12 14:31
@liliannoel píše:
no byla suprová, vysoká a hlavně v ní je prostor, což sem ráda a za tu cenu no neber to:D:D at žije IKEA:D:D:D

a my jsme tam ještě byli v době,kdy byla v nabídce zlevněná pro členy ikea clubu… :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí