Miminka léto 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9223
21.5.12 14:32
@liliannoel píše:
holky a skládáte už oblečky do skříní a podobně?

mám je v koši,připravený na žehlení,až je vyžehlím,dám je tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
21.5.12 16:53
@kocunka píše:
mám je v koši,připravený na žehlení,až je vyžehlím,dám je tam…

Takže ji máte taky za 1500kč?:D:D:D
No já už to mám vyžehlený, akorád ve vakuovaných pytlých, páč už sem to dělala tak před dvouma měsícema:D:D
Tak dneska se k tomu asi už nedostanu, ale zejtra to tam asi pujdu už naskládat…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
21.5.12 16:54

Já mám oblečky naskládanéa roztříděné v komodě. Ale je to to jediné, co mám hotové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
21.5.12 17:59
@liliannoel píše:
Takže ji máte taky za 1500kč?:D:D:D
No já už to mám vyžehlený, akorád ve vakuovaných pytlých, páč už sem to dělala tak před dvouma měsícema:D:D
Tak dneska se k tomu asi už nedostanu, ale zejtra to tam asi pujdu už naskládat…:)

nějak už asi nepamatuju přesnou cenu,nechávali jsme tam asi 18000,ale je to možný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
21.5.12 19:21

Já jsem prala v dubnu a hned si to žehlila, udělala jsem si na to místo u sebe ve skříni, protože nám ještě nevyrobili nábytek. ale ještě dokupujeme a budeme ještě prát a žehlit další. ale postýlky máme sestavené a nakoupíno vše tak nějak taky, ale tašku do porodnice pořád ne a ne hotovou, protože všude píšou něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
22.5.12 08:46
@kocunka píše:
nějak už asi nepamatuju přesnou cenu,nechávali jsme tam asi 18000,ale je to možný :lol:
:D:D:D:D no jo no:D to mi tam nechali teda asi o 10litru mín ale vim že sem na ní koukala uži na netu:D tak sme si tam pro ní zajeli:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
22.5.12 08:48

Jadla: nu já je tam dneska taky naskládám:D Ale tak nějak vubec nevim jak:D co do prvního šuplajze, co do druhýho , třetího atd:D:D
Nák nevim jak udělat nejlepší systém:D:D:D

Janey: jooo jako já byla hrdinka jak si začnu připravovat tašku už před 14 dněma, a jediný co sem udělala , bylo , že sem tu tašku vyprala:D Nák se mě do toho nechce, bo spíš nevim co všechno tam balit, a tak:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
22.5.12 10:30

Ahoj holky,koukam ze resite system nebo skladani veci do komody :P ja to vyzehlila minuly tyden a dala uz do komody.ja jsem si nejak extra velikosti netridila pac nevim jak bude ta nase princezna velka…ale jinak klasika bodycka a pripadne kabatky prvni suplik,dupajdy overalky satky apod druhej suplik :lol: a ponozky a tak podobne treti :potlesk: no a pak jsou plenky deky apod :pankac: myslim ze tak to staci i u prvni jesterky jsem to tak mela :* holky kdy vy vlastne mate TP??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
22.5.12 11:05

já mám termín 6.6. jdu na císaře. Už se těším až na tak za týden dovezou skříň a komodu abych si to mohla taky už dát na hotovo! teď jsem si koupila krabičku s víkem na věci do koupelny pro malýho aby se mi do ní nepřášilo. jinak jsem včera už konečn tak nějak naházela věci do tašky a jen něco málo ještě dodělám a budu to mít hotový. holky to je taška jak já nevím co a ještě k tomu kosmeťák. ale prý budou mít určo větší tašky jak já. jen přemýšlím, jestli ještě nezvolím větší, to by byla už čtvrtá velikost:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
22.5.12 11:34

já ám termín 12.7. , už aby to bylo fakt:D

Janey: a co tam všechno máš?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
22.5.12 12:57

teda tak 6.6 to je hned teda :potlesk: ja mam 27.6 taky uz to chci mit za sebou fakt.tasku mam uz taky pripravenou asi 14dni ale jeste mi tam par veci chybi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
22.5.12 13:07

myslíš co budu dávat do tý krabičky? budu tam dávat vše na koupání, hřebínek, nůžky, teploměr a další.
jj to už je za dveřmi, od včera to nějak už na mě dolíhá, tlačí až to bolí fakt dost a jsem taková utahaná, včera jsem byla ještě v práci a přijela jsem dom o půl šestý, takže celý den na nohou a už to musím omezit, teď už jen dneska vybrat kabelky a něco ve městě a jdu zas dom, teď jsem ještě doma ale za chvíli vyrážíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
22.5.12 14:43

Janey: no to by ses měla u jen vált doma ne? takhle makat ještě v práci… to já mám termín až za měsíc a pul a už te mi z všemožný práce natejkaj nohy jak blázen…

Dneska sme po kontrole, tak se málá má pěkně. Chtěla sem si nechat udělat fotečku, ale zrovna neměla vidět tak pěkně obličejík ta kto nechám na příště nu… Sme ve 33tt a malá má 2300g, jak ste to měli vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
22.5.12 18:12

my měli ve 33tt 2100g
Když to chápu, když otýkají nohy tak to musí být těžký, mě bolí prsty a natýkají - na rukách. ale chci být živá maminka a nechtěla jsem dopadnout tak že jak mi začne mateřská nebo už dřív, abych lehla a dělala ze sebe tu ,,těhotnou" jak je někdy zvykem u některých mamin. proto vypadám jako bych měla rodit až za dva měsíce, každej se díví, když řeknu že rodím za dva týdny:)dneska jsem šla tak rychle, že mi manžel nestíhal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
22.5.12 18:17

Poooooockejte jak vam bude po tehu smutno:-D…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí