Miminka léto 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2021
7.5.12 13:29

já jsem si tašku chystala až v 35. týdnu…prý v nemocnici oblečení pro děti mají, ale můžeme si vzít svoje. a víš co si máš zabalit ostatní? je pravda, že pokojíček nemáme ještě vyrobenej, slíbili,že do půlky května ho udělají-to budeme asi tak 37.-38.týden.
Lilianoel my jsme se už sešly v nějaký diskusi asi v mojí těhulky srpen, září, říjen? neměla jsi nějaký potíže zezačátku? jsem moc ráda, že čekáte holčičku a je vše vpořádku! my čekáme kluka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
8.5.12 20:13

Jéé, to máme termín skoro stejný, já mám 11.7. A tašku taky nemám. U truhláře máme zatím jetě ve výrobě vestavěnou skříň, do porodu to musí stihnout vyrobit a my doma zužitkovat. A věci pro sebe taky ještě nemám, nevím, jakou si vybrat kojící podprsenku, mám strach, aby mi určitě seděla. Žádná z mých starých mi dávno není a prsa mi z nich doslova vypadávají.
S oblečení pro prtě do porodnice jsem taky docela bezradná, nechci tam pak něco postrádat, a zároveň zase tahat toho moc, no, ještě to budu muset pořádně promyslet. Z mého okolí už roky nikdo nebyl v porodnici, takže na rady nemůžu moc dát. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
8.5.12 23:05

Já mám domluvený s prodavačkou, že pokud by mi ta podprsenka neseděla až ji budu potřebovat, tak mi ji tam manžel půjde vyměnit. jinak ti kdykoliv může někdo donýst cokolov do nemocnice, stejně tam za tebou bude pořád někdo chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
9.5.12 08:38

Právě že to vypadá, že termín mám v době, kdy jsou rodiče na dlouho dopředu plánované dovolené, partner pracuje přes týden mimo město, nemáme auto, takže vlakem a autobusem dvouhodinová cesta, takže kdo ví, jak to stihne, a jediný, koho budu mít doma poblíž, je babička. Takže bude všechno na ní. A ta pro změnu už špatně chodí. Takže se chystám na to, že budu muset všechno dobře připravit a mít nachystané. Ale to bych nebyla já, kdyby mi něco zásadního ak nescházelo 8o Doufám, že kdyby ano, tak mi v porodnici v nouzi pomůžou sestry a něco půjčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
9.5.12 19:35

co se týče odvozu tak si můžeš zavola sanitku. a jinak pak doma uvidíš to ti bude muset pomoct babička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
9.5.12 23:37

Ahoj holky tak se tu hlasim po sto letech :P jdu vas zpetne docist at jsem v obraze :lol: jinak jak se vam dari?kdo z vas ma nejblizsi TP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
9.5.12 23:48

Aha tak to jsem toho moc nenacetla teda :mrgreen: myslela jsem kolik se toho tady neprobralo :think: jinak ja se pripomenu teda.TP mam 27.6 ja ted teprve zacala prat a chystam se zehlit vecipro mimi :potlesk: dnes jsem napul zabalila tasku do porodnice ale stejne mi tam neco bude urcite chybet :roll: jako vzdy.jen nevim co vzit sebou na mimco do porodky :roll: jednak nevim nastopro co cekame a pak jake bude pocasi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
10.5.12 07:50
@Janeynka píše:
já jsem si tašku chystala až v 35. týdnu…prý v nemocnici oblečení pro děti mají, ale můžeme si vzít svoje. a víš co si máš zabalit ostatní? je pravda, že pokojíček nemáme ještě vyrobenej, slíbili,že do půlky května ho udělají-to budeme asi tak 37.-38.týden.
Lilianoel my jsme se už sešly v nějaký diskusi asi v mojí těhulky srpen, září, říjen? neměla jsi nějaký potíže zezačátku? jsem moc ráda, že čekáte holčičku a je vše vpořádku! my čekáme kluka:)

Tak možný je určitě že sme se na náke diskuzi potkali, ale co se týče problému,tak sem žádný neměla:O
Pokud teda nepočítám to , že jsem byla dvakrát nemocná hned v prvním trimestru… ale nic vážnějšího to nebylo, těhotenství probíhá od začátku v naprostém pořádku, zacož jsem moc ráda:)
Malá je zdravá, šije sebou jak stočertů:D a už má skoro 2kilča:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
10.5.12 16:37

tak to jsem se asi nějak zamotala! jsem ráda, že je vše od začátku vpořádku!!

My jsme 36+1 a termín máme 11.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
10.5.12 19:27

Doma už se nebojím, to bude v klidu. Někde v diskuzi na emiminu jsem četla, že sanitky nejezdí ochotně pro rodičky, že to prý není stav ohrožující život, tak snad to nebude tak přísné i u nás, protože jinak bych asi musela vzít tašku a tradá na trolejbus. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
10.5.12 20:37

@Jadla jee no tak pokud budou i u nas neochotni tak bych musela jit peskobusem 25km :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
10.5.12 23:43

No, u nás jede poslední spoj kolem desáté a první v pět, takže v mezidobí bych si taky hodila tašku na záda a šla. Sice ne takovou dálku, ale za rohem to taky nemám. :mrgreen:
Protože mi to leží na srdci, zjišťovala jsem zkušenosti a taxíky prý nechtějí rodící ženy brát. Myslím ale, že ta sanitka by řijet měla, ta maminka, co tu psala, že pro ní nechtěli přijet, narazila doufám na extra neochotný a protivný případ. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
11.5.12 10:37

maminky, já to mám do porodnice cca přes 20km, ale mám už kamošku zařízenou a jinak si vzal manžel volno nebo rodiče, tak snad se trefíme do nějakýho místa, že někdo bude moct:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
11.5.12 10:47

To určitě zvládnete, až to přijde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
11.5.12 13:05

Janeynka: nu asi ju:D Tyjo tak to už to máte za měsíc vid:) to se máte, taky bych už brala by se mě malá narodila, nemužeme se dočkat:D

S těma sanitkama jsem taky četla že prej jezdí a sou hnusní atd. Jako tak mi teda v tom případě pak řekněte na co ty sanitky tady sou?
Je fakt že taxíci rodičky nechtěj no, to mi taky někdo řikal, že nechtěj mít zadělaný auto, a kdyby začala ženská už rodit v autě, tak by se zbytečně zdržovali a utíkali by jim kšefty…
Tak jako taxíkáře bych ještě zkousla, ale co jako ty sanitky? tak kde to dopr..le sme, že si ženská nemuže ani zavolat sanitku, když zčne rodit a je třeba sama a nikoho nemá? To má jít vážně pěšky?
Tohle mě dokáže vždycky rozčílit, ta neochota lidí…
Já mám teda štěstí v tom, že mám muže pořád při ruce, bydlíme ve městě, nemocnici máme kousek od baráku, a i když dělá krátkej dlouhej týden v hospodě, kde je do noci, tak mu mužu i tak zavolat a přijede pro mě a pojedem, i když bych cestu mohla zvládnout sama klidně, nebo by mě mohli odvíst jeho rodiče co bydlí hned pod námi (což mimochodem prostě nechci, je mi to proti srsti…)

ale i tak to mám všechno takoví jištěný, a je mi líto těch, který to maj takové komplikované a ještě narazí na takový debily!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí