Miminka léto 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1122
12.5.12 19:57

holky tak mužu říct že se buchta povedla a je naprosto geniální, nedávala sem na to už teda tu zakysanou smetanu, a těsto mám asi taky trošku jiný, ale na stejným principu, akorád sem to pocukrovala, takže máme co k snídě:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
12.5.12 20:11

jsem se dívala na recept a minulý týden jsem dělala taky takovou buchtu, že ale světlý těsto na to pudink a zakysanou smetanu a dávám na to skořici. moc mi chutná,ale nebudu dělat tak brzy podobnou. zase za týden dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
14.5.12 14:38

Já bych potřebovala radu, tip, případně předpis na nějakou praktickou buchtu, co si ji pak může muž sbalit do krabičky a odvézt s sebou do práce, aniž by se cestou roztekla nebo rozsypala. Nemáte návrh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
14.5.12 16:58

@Jadla a co hrneckova kokosova?ta je vyborna vlacna a vydrzi i 4dny vlacna.hlavne je to to prave co muze dat do krabky a jit s ni do prace tez to praktikuju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
14.5.12 21:45

Hrnečkové recepty mám ráda, jsou vždycky příjemné na přípravu a chutné. Myslíš, že bys mi mohla poslat recept? Napsat tady do diskuze nebo mi poslat zprávu na profil? Ráda bych ji vyzkoušela, kokos zbožňuju. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
15.5.12 11:26

@Jadla no ze se ptas to je jasny :pankac: takze kokosova buchta: 2hrnky pol.mouky,hrnek krystaloveho cukru (ja teda pouzivam hroznovy),hrnek mleka,pul hrnku oleje,1 vanilinovy cukr,2cela vejce a kyprici prasek do peciva.vsechno smichas a nalejes do vysypaneho pekace plechu nebo co pouzivas.potom si si smichas 1hrnek kokosu a pul hrnku mouckoveho cukru ja pouzivam glukopur :P smichas to a posypes tim cele to testo v pekaci.das to upect skontrolujes spejli a az bude hotova tak ji celou propichej spejli nebo vydlickou a celou ji hned po vyndani polej sladkou slehackou staci kelimek 250ml.pouzivam klasiku slehacku na vareni tez.opravdu hned po vyndani to polej.tim jak jsou tam ty diry od spejle,se to mnohem lepe vsakne a hlavne do celeho testa.neh vyhladnout a je to.je opravdu moc dobra,je vlacna,sladka no proste super.pritel ji zboznuje :potlesk: nerozpada se tak mu ji davam i do prace pekne :potlesk: tak vyzkousej a dej vedet jakej mela uspeh :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
15.5.12 20:21

neříkají ji Rafaelo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
15.5.12 21:44

@Janeynka nevim ale na rafaelo buchtu mam jiny recept :nevim: ja ten recept nasla na netu pod nazvem hrneckova kokosova buhta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
16.5.12 09:39

Paráda!!! Moc a moc děkuji, nachystám ji hned tenhle víkend!!! :potlesk: mám z toho vážně radost, přes týden takhle vymýšlím a plánuju, co budu vařit a péct o víkendu, a když se mi to povede, jsem z toho celá šťastná. Děkuju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
17.5.12 07:12

Ahojík holčiny, juj, už se nám to krátí. Já mám termín sice až 20. 7., ale jak tady pročítám diskuse a všichni mají vše připravené, upadám do depresí. :-) Mně se do toho vubec nechce. Mám tu hromady oblečku napujcovaných či nakoupených z druhé ruky, tak mě to určo čeká. S 1.synem jsem ale udělala zkušenost, že do porodnice kromě odjezdu domu určo nic svého - to jsem zkusila minule a při frekvenci jeho blinkání jsem to po hodině hned vzdala, to by manžel nedělal nic jiného, než jezdil domu prát. :-)) A jak se cítíte?

• Citovat
  • Upravit
1122
17.5.12 08:23

Ahojky, tak my sme v předělávkách ložnice, a v neděli už snad bude hotovo i s koutkem pro malou, tak pak pošlu foto:)) Pak se vrhám postupně a velkej uklid celo červnovej:D a už aby bylo po…:))

Jinak se cítim celkem fajn, občas mě trápí křeče, tak si vezmu na noc tabletku magnézka. Doktorka mi ho předepsala ve 20 týdnu, to sem ho brala týden, a mám tu furt hodně tabletek, tak to snad nevadí ne , když si když mám křeče vezmu…

A holky jediný co mě tedd trápí je takový píchání v podbřišku na pravé straně. Píchne mě tam vždycky když ležim a přetáčim se z jednoho boku na druhý, a nebo když vstávám z postele tsk při prvních dvou krocích.. Máte to taky někdo?

Včera mě to píchlo dost festově , tak sem se lekla. Jak vubec poznám poslíčky?:D Všichni už snima mají zkušenosti, mě se zatim neobjevily, tak nevim:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
17.5.12 09:05

Já taky poslíčky nepoznám… To jak tě píchne, není to takový jak když si něco i natáhneš? mně to taky tak někdy bolí. a pak mě bolí pod pravýma žebrama jak se tam roztahuje a jde mi to do stejnýho místa v zádech. jinak mě někdy když se hýbe píchne dole, jako by ťukal do čípku, jestli je to vůbec možný, takovej pocit brňavky…

S tím magnezkem je vždy lepší se zeptat doktorky. já jsem ho teď ve 37. týdnu už musela vysadit. a zase mě bolí klouby na rukou, jako když dlouho držíš v ruce plechovku s barvou, když natíráš, tak mi dala zase jinou tabletku a k tomu beru železo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
17.5.12 09:27

jojo přesně tak, i s těma žebrama to mám stejně, taky na pravestraně jen:D Už se fakt těšim na porod až to budu mít celé za sebou a budeme si užívat už jen miminka:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
18.5.12 10:18

Tak včera jsem měla smolný den. Pekla jsem koláč, z poloviční dávky jen do malé formy, na pátek a sobotní snídani. No a dobrý, až na dávku prdopeče, ten jsem tam dala celý. No a kdybyste viděly tu pohromu v troubě, co nastala. Poovina těsta při pečení z formy doslova utekla, zalepila celý rošt a dno a proměnila se na uhlí a obří množství čoudu. Nakonec jsem koláč z formy vykrájela a je dobrý k jídlu, ale mytí trouby bych nikomu nepřála. No a když bylo vše hotové, čisté, zachráněné, konečně jsem si sedla, udělala si pomerančovou šťávu do půllitru, úplně umořená, a celou ji srazila omylem na zem. Chrstla trochu i do postele, ale to už mi bylo naprosto jedno. Na čtyřech jsem lezla s hadrem a utírala střídavě šťávu, dužinu a slzy.
Tak přeju všm dneska prima den bez melérů! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
18.5.12 10:43

Jooo ono když se to sere…:D Taky sem měla takovýhle pohromy… Ted poslední měsíc sem několikrát vytopila kuchyn, vylila 10litrovej kýbl s vodou v koupelně na plovoučku, nebo nám třeba začal vytékat olej z fritáku, takže komplet zadělaná linka vše v šuplíkách a na podlaze..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí