Miminka léto 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1768
18.5.12 11:25

Jejda holky taky jste skovne jako ja obcas ale kdyz se neco stane kdyz pred sebou treba jeste tahat pupek no potes koste :cert: to byh taky nejradsi brecela ale snad jste si to na dlouho vybrali a ted uz vse pujde pekne od ruky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
18.5.12 12:02

To doufám, s tím břichem se do té trouby lezlo všelijak. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
18.5.12 19:23

jadla: no to chápu… my už se s ložnicí blížíme do finále takže mě ak čeká velikánskej uuuuklid:D a ještě učení:/
ale mám taky v plánu vyčitit i troubu…Nikdy sme to ale nedělala:D Kamna máme teprve ani ne rok, a nic nám v tom nikdy nevyteklo jelikož cokoli peču tak dávám na roštu ještě do velikýho pekáče, kterej vše při nehodě zachytí:D
Tak nějak nevim čim to ve vnitř čistíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
18.5.12 19:27

ono i při pečení když necáká a nekape nic, bych řekla že, i tím jak se odpařuje voda nebo odmastek, tak se to všude přilepí, já to čistím cifem a drátěnkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
18.5.12 20:07

Já čistím odmašťovacím prostředkem, olej je opravdu všude v takových maličkých tuhýh kapičkách, co nejdou jen setřením odstranit. Cif je suprový, taky ho používám. A drhnu houbičkou, ale ta je někdy málo. No, vytírání třeba vůbec nezvládám, předklonit se s hadrem ke kýblu je za trest, tak prostě jen lux a smeták a lopatka a vytírání musí počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
18.5.12 22:27

@Jadla uz jsi zkusila upect tu kokosovou buchtu?teda jsem zvedava jakej bude mit uspech u vas :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
19.5.12 09:04

oki cift máme, tak příští tejden se vrhneme na troubu:D
Jadla: Tak si pořidte mopík:D Já bych třeba bez vytírání umřela:D to samí zametání, ten pes a ty jehochlupy mě zabijou, takže i několikrát denně, ale zase j fakt že se tolik neohýbám, jeikož zametu všechny místnosti a hromádku nechám opřenou pod koštětm, jelikož za celej den zametám tak 7×…
Pořídili sme si takovej ten mopík s tou sasankou a ždímačkou, takže vytírání rychlovka, ale líst po zemi bych asi taky nemohla, já mám kolikrát problém už se jen převalit z jednoho boku na druhej:D

Jinak dík za připomenutí kokosové buchty:D Já dneska chtla upéct nákou rychlovku at máme zase k snídě, jelikož na nákup jedeme až ve středu, a ingrediencí na náký famozní pečení už moc nemám:D.D Dík za chvíli se na to vrhnu:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
19.5.12 09:15

Já jsem dělala tu fešáckou buchta z netu, je s tvarohem, ale když se mixuje tak stříká všude :cert: , ale stojí za to. Jinak já jsem asi před 14ti dny ještě dělala spáry u dlažek, ale savem, nastříkala a za půl hodinky jsem ty spárky vzala hadříkem a jsou jak nový, ale byla jsem pak z toho smradu omámená :zed: Jinak máme taky mop s tím slapátkem a jsem spokojená, jde to jedna dvě. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
19.5.12 10:49

Ještě že už je skoro konec května, protože když ted udělám velkej uklid tak by to při údržbě mělo do poporodu vydržet:D mám uplně strach z thoo , že až přijedu po 4dnech z porodky, tak tu bude bordel jak blázen:D

Janey: a jaký savo přesně? takový to gelový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
19.5.12 10:51

Jinak holky normálně konec. Včera jak sem makala na tý ložnici, večer jsem si lehla, necítila jsem se nijak bolavě, prostě pohoda, a pak sem se koukla na svoje nohy a normálně nemám kotníky…
Mám to nateklý jak prase, a vypadá to šíleně:D uplně sem se toho lekla. Máte to taky někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
19.5.12 11:16

mám nějaký savo ve spreji přímo na spáry a tak. chceš to vědět přesně?
Jinak je to normální otýkání nohou,já naštěstí nohy mám dobrý, ale prsty mě otýkají a nevím z čeho a k tomu mě bolí. zkus si je dát do studený vody?

tak já se o bordel doma nebojím, manžel je trénovanej tak vysaje, to mi stačí, prach si utřu až přijdu a jinak nádobí a oblečení si uklidí taky. spíš se bojím, že mi to v nemocnici nebude utíkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
19.5.12 11:30

NE to je v pohodě:)) Budu to řešit až při tom uklidu, mám doma tunu čistících prostředků každej na něco jinýho, ale poslední dobou mě to fakt nebaví používat, takže jedu jarovou vodou:D

No zkusim to s tou studenou vodou, mamka mi zas řiká že když sedim mám si nohy hodit nahoru:D

No ne že by přítel byl prase, ale ten pes je prostě hroznej v tomhle no… On to sice Kubík uklidí, ale pořád ne tak ,aj kbych to uklidila já:D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
19.5.12 12:09

jj to znám, člověk si to udělá nejlíp, že:) ale oni se to naučí. Manžel mi letos umyl poprvé okna a ještě to vypilujeme a bude to, taky mi pověsil záclony:) vysávání už má celkem v malíčku:) jj vím jak mamka doma uklízí po kolenou po našem mazlovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
19.5.12 12:16

:D nu ale třeba ho jen podcenuji. Jediný co bych opravdu nesnesla a zabilo by mě to , kdyby sem nakráčela tchýně a začala uklízet, to radši at je tu ten bordel.
Nenávidim když by mi prolejzala věci, a prostě tak…(bydlíme snima společně v RD, sice každej máme svoje patro a nemusíme se ani vidět, ale ona je strašně akční a furt mi chce pomáhat s uklidem. Já si raději uklidim sama)

Jinak buchta už mi začíná vonět, holky fakt dík za recepta, konečně zase peču něco jinýho než bábovku:D Ted bych potřebovala jednodušší recepty co jsou fakt rychlí, jelikož ted u toho vaření moc trávit času nemužu… Takže nějaký nápady ještě?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
19.5.12 13:11

zkus se kouknout na netu BUCHTA SE ZAKYSANOU SMETANOU (A SKOŘICÍ), já ji mám strašně ráda!
a jinak co se týče hlavního chodu, tak jsem dneska dělala: plech vymažeme olejem a poklademe brambory na kolečka, osolíme a můžeme tam dát i jiný koření, já jsem dala grilovací. Na to dáš plátky kotlet(osolené, opepření, můžeš i česnek nebo další koření), pak zase brambory nakolečka ochucené, zaliješ smetanou(já až za dýl, abych ji hned nesmyla. a pak ke konci dám nastrouhaný sýr. můžeš něčím zakrýt. je to moc dobrý a rychlý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí